Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
4 napos budapesti túrám eredménye.
A felső két sor vaterás átvétel, a harmadik sor Xpress, a Fókusz Könyváruháztól a James Bondok, dobozzal együtt, a többi pedig offline (8 műszaki bolt).
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ
Dvd gyűjtemény képekben
Ezt úgy kaptam ma a havertól. Azt mondja unalmas, ha kell, odaadja. Kell.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzeményeim:
TV: Panasonic TX-P42U20E DVD: Pioneer DV-410V-K
HÁZIMOZI: Panasonic SA-HT 15 DVD RECORDER: Panasonic DMR-EH50
MOBIL: Nokia N8 Dark Grey
Dvd gyűjtemény képekben
Tudjátok akik divixet néznek, azokat igénytelennek tartom. Nem állt szándékomban megbántani senkit, csak én így gondolom.
A blue-ray valahogy engem sem érdekel. Számomra nem nyújt annyit, hogy ár/érték arányban megérné az árát.
A dvd kép/hang minősége főleg felkonvertálva tökéletesen megfelel.
Hát ezt így kijelenteni kissé morbid...
Mondjuk mutiznék én neked olyan divx-et, belecsinált 5.1 hanggal és felirat opcióval, hogy elhagyod a fejed tőle, sőt azt sem állítom, hogy felismernéd, hogy divx.
Másrészt mióta a 4805-öm (proji ) kicseréltem egy FullHD-s modellre, azóta azért én tudom a BR-t értékelni. lemezem ugyan egyse nincs, nem is fogok 7000 és mmég több ft-ot kiadni értük, de a belinkelt vinyó és társai tartogatnak jópár BR rippet is nemcsak mkv-t.
És nagyon nagyon látszódik a minőség.
És nem sértésképpen, de most ha én azt mondanám, hogy szerintem aki DVD-t néz felkonvertálva, azokat igénytelennek tartom? :lol!:
Jogos, mondhatnád.
:kiraly:
Ezúton is elnézést kérek mindazoktól akiket esetleg megbántottam.
-
Vendég
Dvd gyűjtemény képekben
Tudjátok akik divixet néznek, azokat igénytelennek tartom. Nem állt szándékomban megbántani senkit, csak én így gondolom.
A blue-ray valahogy engem sem érdekel. Számomra nem nyújt annyit, hogy ár/érték arányban megérné az árát.
Hát ezt így kijelenteni kissé morbid...
Mondjuk mutiznék én neked olyan divx-et, belecsinált 5.1 hanggal és felirat opcióval, hogy elhagyod a fejed tőle, sőt azt sem állítom, hogy felismernéd, hogy divx.
Másrészt mióta a 4805-öm (proji ) kicseréltem egy FullHD-s modellre, azóta azért én tudom a BR-t értékelni. lemezem ugyan egyse nincs, nem is fogok 7000 és mmég több ft-ot kiadni értük, de a belinkelt vinyó és társai tartogatnak jópár BR rippet is nemcsak mkv-t.
És nagyon nagyon látszódik a minőség.
És nem sértésképpen, de most ha én azt mondanám, hogy szerintem aki DVD-t néz felkonvertálva, azokat igénytelennek tartom? :lol!:
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények: (legközelebb az Avatar-t fogom megvenni, addig semmit. :kiraly:
gratula :lol!:
a bondokon kívül persze
amúgy el is hiszed? :kiraly:
Ha elég erős leszek...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények: (legközelebb az Avatar-t fogom megvenni, addig semmit.
gratula
a bondokon kívül persze
amúgy el is hiszed? :lol!:
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények: (legközelebb az Avatar-t fogom megvenni, addig semmit.
Dvd gyűjtemény képekben
Minden hétre egy mese:
ezt én is ma megvettem
meg fogod venni az összeset? nekem eddig csak a brosnan filmek biztosak, a többi még nem - bár van egy érzésem hogy mi lesz a vége :lol!:
Én mindet megveszem. A haver is csak a Brosnan-eseket akarja - most, aztán majd az összes meg lesz neki is. Ennyiért tényleg ajándék.
Dvd gyűjtemény képekben
Minden hétre egy mese:
ezt én is ma megvettem
meg fogod venni az összeset? nekem eddig csak a brosnan filmek biztosak, a többi még nem - bár van egy érzésem hogy mi lesz a vége
Dvd gyűjtemény képekben
Minden hétre egy mese:
Dvd gyűjtemény képekben
orionr!
ha jól sejtem a winchesteren divx-ben vannak a filmek?
Nem egészen, ott inkább HD filmek vannak, és kb.: 50db, eredeti DVD.
Ennek örülök!
Tudjátok akik divixet néznek, azokat igénytelennek tartom.
Nem állt szándékomban megbántani senkit, csak én így gondolom.
Azthiszem nem nagy külömbség van a BR-rip és az eredeti között.
Azt viszont tudom hogy a fiam "szarrá nézte a Verdák című DVD-t és már nem tudtam medvenni és lett 720p felbontásban, és a kettő ég es föld!
Dvd gyűjtemény képekben
Most jöttek az Xpress-ről, a 007 JB pedig az újságostól:
Dvd gyűjtemény képekben
orionr!
Ennek örülök!
Tudjátok akik divixet néznek, azokat igénytelennek tartom.
Nem állt szándékomban megbántani senkit, csak én így gondolom.
- orionr
- V.I.P.

- Értékelés: 41
Dvd gyűjtemény képekben
orionr!
Dvd gyűjtemény képekben
Nálam HD képfájl meg hdtv mitudomén milyen kodolás de nekem nem kell kék lemez
Dvd gyűjtemény képekben
orionr!
- orionr
- V.I.P.

- Értékelés: 41
Dvd gyűjtemény képekben
mostanában az én filmgyűjteményem ezen van meg még két másikon
Igen, 1-2 film kivételével mennyire sajnálok pénzt áldozni DVD-re. Főleg, hogy némelyiket, max. egyszer nézem meg, vagy még annyiszor sem. Egyébként van nekem is vagy 50db.
Dvd gyűjtemény képekben
Ezért engem egyszer le.... , hiába mondtam, hogy eredetiben is megvan
Mennyivel kisebb helyet foglal....
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Dvd gyűjtemény képekben
mai vételek:
a james bond 690.-, az azonosság és a dark city 990.-/db
-
Vendég
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Azokat veszed csak amig tényleg tetszenek, vagy ez olyan hogy jó áron van vegyük meg?
Mostanában már csak azokat. Meg amelyiknek nem tudok ellenállni.
Dvd gyűjtemény képekben
szép gyűjtemény ez Plukap
Posza a tiéd az még most sem csúnya
Dvd gyűjtemény képekben
Az igazat meg valva csak azokat veszem meg amik megérdemlik.
2003-óta van dvd-m, néha becsusszant eredeti, de 2009 nyara óta álltam rá a vásárlásra. idáig az összes eredeti 140-150 db körül van.
Az össz gyűjtemény 520db.
Dvd gyűjtemény képekben
Hát ennyi lenne , de persze majd még fog bővülni
Gratula!
Enyémek: 657db. 2560×1920
Gyönyörű !
Kb. mennyit láttál belőlük ?
Mindet. Kb. 5-10%-át csak egyszer, de a többit többször.
Az kemény, Gratulálok .
Kilenc év alatt volt időm rá.
Igen 9 év az 9 év. :kiraly:
Azokat veszed csak amig tényleg tetszenek, vagy ez olyan hogy jó áron van vegyük meg?