Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Ritka kincs akadt a horogra
gratula nagy film
Dvd gyűjtemény képekben
Tök jó. Mennyi volt és hol?
Vaterás vadászat.
gratula. Én is néztem, de karcosan+postaköltség nekem annyit nem ért... Azért bizakodom, hátha újra kiadják jó áron, mint most az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet!
Igazából csak néhány hajszálkarc van rajta. Amúgy én is sokat gondolkodtam a liciten, de ezt már nagyon meg akartam szerezni és nem bukkan föl minden héten.
Dvd gyűjtemény képekben
Vaterás vadászat.
gratula. Én is néztem, de karcosan+postaköltség nekem annyit nem ért... Azért bizakodom, hátha újra kiadják jó áron, mint most az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet!
Dvd gyűjtemény képekben
Vaterás vadászat.
Dvd gyűjtemény képekben
HALÁL A DVD KALÓZOKRA - CSAK EREDETIT!!!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény: 1680ft volt a doboz a bajai tesco-ba.
2/1.
gratula
holnap megnézem hogy van-e ilyen nálunk a tescoba
Dvd gyűjtemény képekben
2/1.
Gratula Posza! Én is ennyiért szerezte be az itteni Tescoban. Ugyan az első lemezt egyetlen lejátszóm sem képes lejátszani, de ettől függetlenül gratula. Majd írd meg, hogy neked lejátssza-e az első részt a lejátszód?!
Köszi!
Az első rész betettem 10-15 percre(olvastam az Xpress-fórumot), tekergettem ide-oda, de eddig gond nélkül viszi. Inkább az zavar egy kicsit, hogy csonkolt a képaránya.
Hát akkor jó neked. Nekem nem tudja olvasni egyik sem!
Vannnak ilyen "csodálatos" minősségű kiadványok.
Dvd gyűjtemény képekben
2/1.
Gratula az új szerzeményhez. Nagyon jól néz ki.
Köszi popcorn!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
2/1.
Gratula Posza! Én is ennyiért szerezte be az itteni Tescoban. Ugyan az első lemezt egyetlen lejátszóm sem képes lejátszani, de ettől függetlenül gratula. Majd írd meg, hogy neked lejátssza-e az első részt a lejátszód?!
Köszi!
Az első rész betettem 10-15 percre(olvastam az Xpress-fórumot), tekergettem ide-oda, de eddig gond nélkül viszi. Inkább az zavar egy kicsit, hogy csonkolt a képaránya.
Hát akkor jó neked. Nekem nem tudja olvasni egyik sem!
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ
Dvd gyűjtemény képekben
2/1.
Gratula az új szerzeményhez. Nagyon jól néz ki.
Dvd gyűjtemény képekben
2/1.
Köszi!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
2/1.
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ
Dvd gyűjtemény képekben
2/1.
Dvd gyűjtemény képekben
2/2.
Dvd gyűjtemény képekben
A szó magában lehet, hogy ezt jelenti, de ha csak az határozná meg, hogy szép vagy nem akkor végtelenül szubjektív lenne a dolog. Az exluzívitásnak jelentenie kell valami pluszt, valami egyedit, valami többitől eltérőt, különben minden kiadás exkluzív mert mind tetszik valakinek. És ha mind az, akkor egyik sem az
Értem amit mondasz. Minden dolgo szubjektív. Attól függ, hogy neked mi a véleményed róla vagy mi a ézőpontod. Ami neked nem szép az másnak lehet az. Ami neked nem különleges az másnak lehet az. Amikor a kosaras krtyák voltak elterjedve én a fehér kereteseket gyűjtöttem. Pedig azt tartották a kosaras kártyák legaljának. Nekem azok tetszettek jobban. Nézőpont kérdése. Ezért mondják azt, hogy az igaz ami SZÁMODRA igaz. Neked hiába igaz valami ha én azt nem fogadom el. És fordítva is így van.
Dvd gyűjtemény képekben
A szó magában lehet, hogy ezt jelenti, de ha csak az határozná meg, hogy szép vagy nem akkor végtelenül szubjektív lenne a dolog. Az exluzívitásnak jelentenie kell valami pluszt, valami egyedit, valami többitől eltérőt, különben minden kiadás exkluzív mert mind tetszik valakinek. És ha mind az, akkor egyik sem az
Dvd gyűjtemény képekben
Valami attól exklúzív vagy különleges, hogy ritka vagy nehezen beszerezhető. Hiszen annak van igazán nagy értéke ami nincs meg mindenkinek. Ez mindennel így van. Ami minden áruházban meg boltban sz*rásig van, azok nem olyan különlegessek, mint az olyanok, amikből nincs sok és nehéz megkapi őket.
Szerintem pont nem így van. Attól, hogy valami egy kiadó megszűnése miatt nehezen beszerezhető attól nem lesz exkluzív. Attól csak nehezen beszerezhető. A KSZ filmekkel sz@rásig voltak a boltok amíg az FHE talpon volt. Nem tervezték, hogy kevés lesz belőle, vagy hogy eleve nehezen beszerezhető. A Vámpír koporsó, a Hellraiser kocka, az Alien tetralógia, vagy a szobros Gyűrűk ura filmek tartoznak nálam az exkluzív kategóriába.
Az Exklúzív jelentése: elegáns. Számomra a ksz-es borítók nagyon szépek. így nekem lehetnek elegánsak. De ami nekem exklúzív az neked lehet, hogy nem az. Izlések és pofonok. Én elfogadom a véleményed, de felesleged egymásra erőltetnük a saját nézeteinket. Nem kell, hogy mindnekinek tetszen minden.
Dvd gyűjtemény képekben
szerintem a ksz filmek mostmár ritkák de nem exklúzívak - 500-1000 ft-ért is láttam még pár hónappal ezelőtt
exklúzívak azok pl amiket vtb felsorolt
Dvd gyűjtemény képekben
Valami attól exklúzív vagy különleges, hogy ritka vagy nehezen beszerezhető. Hiszen annak van igazán nagy értéke ami nincs meg mindenkinek. Ez mindennel így van. Ami minden áruházban meg boltban sz*rásig van, azok nem olyan különlegessek, mint az olyanok, amikből nincs sok és nehéz megkapi őket.
Szerintem pont nem így van. Attól, hogy valami egy kiadó megszűnése miatt nehezen beszerezhető attól nem lesz exkluzív. Attól csak nehezen beszerezhető. A KSZ filmekkel sz@rásig voltak a boltok amíg az FHE talpon volt. Nem tervezték, hogy kevés lesz belőle, vagy hogy eleve nehezen beszerezhető. A Vámpír koporsó, a Hellraiser kocka, az Alien tetralógia, vagy a szobros Gyűrűk ura filmek tartoznak nálam az exkluzív kategóriába.
Dvd gyűjtemény képekben
Nem tudja valaki, hogy a Daniel tántit meg lehet-e valahol szerezni dvd-n?
Dvd gyűjtemény képekben
Egy gyűjtőnek exklúzív kiadványokkal is rendelkeznie kell ha igazi gyűjtőnek mondja magát.
Ezeket azért én nem mondanám exkluzívnak. Szinkronos újrák, amik joglejártak. Ettől még nem exkluzív.
Dvd gyűjtemény képekben
Egy gyűjtőnek exklúzív kiadványokkal is rendelkeznie kell ha igazi gyűjtőnek mondja magát.
Ezeket azért én nem mondanám exkluzívnak. Szinkronos újrák, amik joglejártak. Ettől még nem exkluzív.
Dvd gyűjtemény képekben
Ja a KSZ dolgot érintve. Ma láttam két korábbi KSZ filmet már a Provideo kiadásában teljesen normális borítóval. Még egy kis vékony csíkon sem jelzik, hogy szinkronizált változat, úgyhogy lehet kezdeni lecserélni a KSZ borítósokat. Lehet más máshogy van vele de nekem a kezdetektől nem tetszett a KSZ dizájn, úgyhogy én örülök a dolognak.
Nem értem miért vagytok ennyire ellene a KSZ borítós kiadványoknak. Nekem speciel azért kellene az összes, mert a gyűjteményen belül is ad egy gyűjteményt, és mint gyűjtő szeretném beszerezni az összeset (a gyűjtőszenvedélyt ugye nem kell elmagyaráznom itt senkinek), mert szerintem egységesítve a polcon nagyon jól néznek ki egymás mellett....
Szerintem a dizájn úgy ahogy van csúnya, ezzel az elforgatott képből kilógó borítós megoldással főleg. Nekem műfaj szerint van kategorizálva így egyáltalán nincs gyűjtemény a gyűjteményben jellege. De természetesen mindenkinek magánügye, hogy mit tart szépnek. Nekem nincs olyan sok KSZ filmem, ha jól számolom összesen 9db. Ezeket sztem én lefogom cserélni, főleg miután most megláttam a Háborgó mélységet normális borítóval.
Ja, ha jól láttam neked nincs meg az Interjú a vámpírral. Ha kijön normális borítóval és érdekel akkor az én KSZ példányom eladó lesz
Dvd gyűjtemény képekben
Ja a KSZ dolgot érintve. Ma láttam két korábbi KSZ filmet már a Provideo kiadásában teljesen normális borítóval. Még egy kis vékony csíkon sem jelzik, hogy szinkronizált változat, úgyhogy lehet kezdeni lecserélni a KSZ borítósokat. Lehet más máshogy van vele de nekem a kezdetektől nem tetszett a KSZ dizájn, úgyhogy én örülök a dolognak.
Nem értem miért vagytok ennyire ellene a KSZ borítós kiadványoknak. Nekem speciel azért kellene az összes, mert a gyűjteményen belül is ad egy gyűjteményt, és mint gyűjtő szeretném beszerezni az összeset (a gyűjtőszenvedélyt ugye nem kell elmagyaráznom itt senkinek), mert szerintem egységesítve a polcon nagyon jól néznek ki egymás mellett. És nem értem miért kellene lecserélnem az összes eddigi KSZ borítós kiadványt? Van akinek bejött, van akinek nem. Nálam egy kicsit érdekesebb a helyzet, mert nagyon vonzottak az olyan kiadványok, amiket nehéz beszerezni, és ritkaságnak számítanak, de persze ez filmfüggő. Kivételesen most az összes Kerülj szinkronba! borítós filmet szeretném begyűjteni, csodás a gyűjtemény egymás mellett, higgyétek el.
Szóval szerintem ekkora vehemenciával nem kellene támadni, mert ahogyan írtam van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem bejött, de persze most azok örülhetnek, akik eddig nem vettek meg egy ilyen borítós filmet sem, mert ugye jönnek az újrák, sima borítóval. Ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik.
Tadam! Hogy rendezed a gyűjteményeden belüli KSZ-kollekciódat? Beszerzés, műfajonként, ABC-sorrendben vagy más szisztéma szerint?
Igazából nagyon egyszerű az elrendezése.
Warner logo - Sony logo.
Mindkettő a gerincén fontos és nagyjából így. Persze ha azonos a műfaj, akkor próbálom egymás mellé tenni őket. Vagy ha ugyanaz a főszereplő.
én is pont így rendezem a ksz filmeket (mint az egész gyűjteményemet gerinclogók szerint), egyedüli kivétel a halálos fegyver doboz, mert az a díszdobozok között van
Ibra-val és Tadam-al is egyetértek a különálló gyűjteménnyel kapcsolatban és az elrendezéssel kapcsolatban is.
Szeritnem i egy kis gyűjtemény a nagyon belűl. Plus én is szeretem a ritkaságokat vagy a nehezen beszerezhető kiadványokat. Egy gyűjtőnek exklúzív kiadványokkal is rendelkeznie kell ha igazi gyűjtőnek mondja magát.