Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórumozók fényképalbuma

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

Hehe, előkerült egy képem 1991-ből.
A családunk egyik tagja nyerte meg Pataky Attila motorját, melyet egy koncerten sorsoltak ki. Én meg Bery Ari imitátorként hasítottam a szelet vele...

Szép

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Hehe, előkerült egy képem 1991-ből.
A családunk egyik tagja nyerte meg Pataky Attila motorját, melyet egy koncerten sorsoltak ki. Én meg Bery Ari imitátorként hasítottam a szelet vele...

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Vendég

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Doky »

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Fórumozók Fényképalbuma

Ez most került elő, 10 éve még így néztem ki
Ha azt nézzük hogy a "baleset" óta hova jutottál... nem csodálkoznék rajta ha pár év múlva hasonló lenne az eredmény! :taps: :taps:
Persze tejfelesszájú siheder nem leszel már...

Egyébként le a kalappal előtted!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Fórumozók Fényképalbuma

Remélem nem veszed sértésnek, de az emberek legalább 90%-a genetikailag alkalmatlan pl a nagy súlyokkal való guggolásra. ...
Azért Köszönöm, hogy aggódsz értem. Jobbulást.

Ok, csak figyelj oda az apró jelekre.
Valszeg nekem se lenne szükségem 1mm-es titán lemezekre a sílécemben (azok se a kis sebességű, könnyed síelgetésre vannak sőt), dehát mindenkinek megvan a fejlövése...

menyhardman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 175

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: menyhardman »

de jól bírják egyelőre az ízületeim.
Elfogadsz ismeretlenül egy tanácsot? Még ma délután fejezd be... :-| Semmi, de semmi értelme.
Épp két térdműtét között figyelek. Apróság, egyszerű porcplasztika, várható, hogy rendbejön teljesen, de ki nem nő újra az biztos. Van egy kicsit alkalma/módja/ideje az embernek elgondolkodnia, mi mennyit ér, mi a fontos.
Nem erre van kitalálva az emberi szervezet.

Remélem nem veszed sértésnek, de az emberek legalább 90%-a genetikailag alkalmatlan pl a nagy súlyokkal való guggolásra. Jómagam közel 200kg-mal szoktam szériázni és soha nem volt a térdemmel gondom. Viszont elég sok ismerősömnek, akik főleg konditerembe járnak, 100kg környékén elő jött valamilyen porc vagy térdízületi probléma. Nem most kezdtem, már vagy 15 éve edzek. Feleségem ismerőse térdre esett mert megbotlott az utcán, megműtötték és most sem tökéletes neki.
Azért Köszönöm, hogy aggódsz értem. Jobbulást.
Core Audio Ultimate PC, DAC, SPDIF, Canton CA 30 full active, Stealth Dream kábelek.

Vendég

Fórumozók Fényképalbuma

de jól bírják egyelőre az ízületeim.
Elfogadsz ismeretlenül egy tanácsot? Még ma délután fejezd be... :-| Semmi, de semmi értelme.
Épp két térdműtét között figyelek. Apróság, egyszerű porcplasztika, várható, hogy rendbejön teljesen, de ki nem nő újra az biztos. Van egy kicsit alkalma/módja/ideje az embernek elgondolkodnia, mi mennyit ér, mi a fontos.
Nem erre van kitalálva az emberi szervezet.

menyhardman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fórumozók Fényképalbuma

Még egy.
Csak nem súlyemelő vagy?

Ahogy vesszük. Még nem igazoltam le, de nemsokára le fogok. Célom egy országos versenyen való helytálló szereplés. Persze először területin kell, hogy induljak. Kicsit már koros vagyok hozzá, de jól bírják egyelőre az ízületeim. Egyébként mint látható, egy garázsban tanultam meg önszorgalomból, meg némi segítséggel a szakítás és lökés gyakorlatát.

Hát elismerésem...

Köszönöm.
Core Audio Ultimate PC, DAC, SPDIF, Canton CA 30 full active, Stealth Dream kábelek.

Vendég

Fórumozók Fényképalbuma

Még egy.
Csak nem súlyemelő vagy?

Ahogy vesszük. Még nem igazoltam le, de nemsokára le fogok. Célom egy országos versenyen való helytálló szereplés. Persze először területin kell, hogy induljak. Kicsit már koros vagyok hozzá, de jól bírják egyelőre az ízületeim. Egyébként mint látható, egy garázsban tanultam meg önszorgalomból, meg némi segítséggel a szakítás és lökés gyakorlatát.

Hát elismerésem...

menyhardman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fórumozók Fényképalbuma

Még egy.
Csak nem súlyemelő vagy?

Vendég

Fórumozók Fényképalbuma

Még egy.
Csak nem súlyemelő vagy?

menyhardman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fórumozók Fényképalbuma

Még egy.

menyhardman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fórumozók Fényképalbuma

Remélem nem túl hivalkodó!

Palkó
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 26

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Palkó »

Basszus..... :taps: :taps:

Ugye-ugye, miből lesz a cserebogár.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2546

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: mishow »

Basszus..... :taps: :taps:

Palkó
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 26

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Palkó »

Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: AVX »

1 Milliomodik 

Gratula!

Én a 200 000-nél játszottam annak idején. Mindössze 6-tal maradtam le, de vigaszdíjként kaptam egy színes Rejtő-képregényt. Akkor még DVDCenter-fórumnak hívták ezt, éppen 5 éve májusban volt a játék. :kiraly:

No ez az.
Akkor 5 év kellett 200000-hez,most meg 3 év 500000-hez.

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Posza »

1 Milliomodik

Gratula!

Én a 200 000-nél játszottam annak idején. Mindössze 6-tal maradtam le, de vigaszdíjként kaptam egy színes Rejtő-képregényt. Akkor még DVDCenter-fórumnak hívták ezt, éppen 5 éve májusban volt a játék. :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

boubacar
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: boubacar »

:kiraly:
1 Milliomodik

[8]__[=|=]__[8]

boubacar
V.I.P.
V.I.P.

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: boubacar »

:kiraly:
1 Milliomodik

[8]__[=|=]__[8]

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Fórumozók Fényképalbuma

Pár oldalt visszaolvastam, csövi képén kívül szinte csak gyermekekről találtam képet.Kétlem, hogy ilyen fiatalok lennétek:)

És a tiéd merre van? Nem látom... :lol!:
Egyébként lehet többet is vissza lapozni!

Pecc
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Pecc »

Fórumozók Fényképalbuma
Tegyél be te is képet magadról !

A tárgy. Pár oldalt visszaolvastam, csövi képén kívül szinte csak gyermekekről találtam képet.
Kétlem, hogy ilyen fiatalok lennétek:)

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

De kire ütött ez a gyerek? (azaz unoka)  :lol!:
Majd maghallgatjuk a rendörségi hírekben,ha 8 napon túl gyógyul.

Ő is fórumozik?

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: AVX »

De kire ütött ez a gyerek? (azaz unoka) 
Majd maghallgatjuk a rendörségi hírekben,ha 8 napon túl gyógyul.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”