Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Üdvözlettel: Lex
Képek Magyarországról
Üdvözlettel: Lex
Képek Magyarországról
A Hold két órával ezelőtt:
Ma próbáltam ki az új gépemet csillagászati célra először. Nem volt optimális az idő, pályájának legalacsonyabb pontán jár a Hold, a nagyméretű képen szépen(?) látszik a hullámzó légkör képrontó hatása.
156/1035-ös Newton-távcső, 18mm-es orthó okulár. 56x-os nagyítás, Sony DSC-W55 ultrakompakt gép.
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Képek Magyarországról
Teleki üdvözli Európát.
Azóta már le lett festve a híd, hogy világító fehér legyen.
Barátnőm Telekiben született, de már jóideje Pesten lakik. Ha megyünk szüleihez, akkor ezen a hídon megyünk át mindíg. A híd "feletti" első ház az övék.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Képek Magyarországról
Szóllyá mokó!
mokó=mikó ???
Igen, Csak tegnap meg ma leszedtük a házunk régebbi felének a tetejét és mindkét nap 17 óra után beállt a hulla merevség. Hát vicces akartam lenni de az "o"-nál tovább nem birtam vínni az ujjamat. Mikor észrevettem már nem volt erőm javítani. Na most is pihenés helyett AVXelek.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Képek Magyarországról
Szent István körút 14.
Képek Magyarországról
Na, mi ez?
Így már ismerős?
Képek Magyarországról
Na, mi ez?
Képek Magyarországról
Budaörs. lakótelep.
Képek Magyarországról
Teleki üdvözli Európát.
Képek Magyarországról
Szólád, "Európa díjas" lösz pincesor.
Képek Magyarországról
Kis-Balaton, 2007. augusztus
egyik kedvenc helyem
Képek Magyarországról
Kis-Balaton, 2007. augusztus
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Képek Magyarországról
Egy "hagyományos" Mozi
OFFTOPIC:
átmennék valamikor a fiammal...mi a menü? valamelyik péntek délután.
lehelfilmszinhaz.hu
Szóllyá mokó!
mokó=mikó ???
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
Egy "hagyományos" Mozi
OFFTOPIC:
lehelfilmszinhaz.hu
Szóllyá mokó!
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Képek Magyarországról
Egy "hagyományos" Mozi
OFFTOPIC:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
Dejó. Már csk meg kell törni...
Jó munkát....
Majd télen. Kb. egy hónap. Van mégegyszer ennyi, csak az nincs kitéve a napra száradni...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Jó munkát....
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Jaj, de kár, hogy le van vágva a lába meg a farka! Pedig milyen szép lenne.
Ezen rajta van...
Jó szelíd kacsa lehetett.
Képek Magyarországról
Jaj, de kár, hogy le van vágva a lába meg a farka! Pedig milyen szép lenne.
Ezen rajta van...