Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórumozók fényképalbuma
Fórumozók Fényképalbuma
Őszintén szólva nekem nagyon tetszenek a képek, ez utóbbi is. az előző csak azért tetszik jobban, mert dokkal talányosabb. Itt gyakorlatilag rád ismertem, míg az előzőnél nem lehet a személyedet beazonosítani.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Fórumozók Fényképalbuma
Ez nagyon hasonló, de nem ugyanaz.
(Szóljatok, ha unjátok. )
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Fórumozók Fényképalbuma
portfólió?
Áááá... csak játszottam a fényekkel.
Fórumozók Fényképalbuma
portfólió?
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés
Fórumozók Fényképalbuma
Gésa.
jó kép, csinálhatnál belőle egy sorozatot.
Nem fogod elhinni, van.
Fórumozók Fényképalbuma
Gésa.
jó kép, csinálhatnál belőle egy sorozatot.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Fórumozók Fényképalbuma
Nekem meg, hogy el akarod tolni a falat.
Jogos, erre gondoltam, mikor készült... akkor sikerült a beállítás.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11315
- Kapcsolat:
Fórumozók Fényképalbuma
nekem egész más, de azt most inkább nem mondom... (nem jut eszembe, hogy melyik filmből volt a jelenet)
Ennek a kérdéskörnek nyiss egy mások topicot és jelöld meg 18-as karikával!
Fórumozók Fényképalbuma
nekem egész más, de azt most inkább nem mondom... (nem jut eszembe, hogy melyik filmből volt a jelenet)
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Fórumozók Fényképalbuma
Nekem meg, hogy el akarod tolni a falat.
Fórumozók Fényképalbuma
Nekem michael scofield ugrott be.
Fórumozók Fényképalbuma
Gésa.
A mintából mennyi a tetkó és a ruha aránya?
Nincs tetkó. Amúgy nekem is ez ugrott be, mikor nézgettem a képet, vagy a testfestés. :kiraly:
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Fórumozók Fényképalbuma
Gésa.
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
Engem az érdekelne, hogy milyen effektel csinálod, hogy csak 1-2 kiemelt szín marad meg képen, a többi része meg ff.
Videónál chrominance. Sokan Schindler effektnek is híjják.
jézus:))
Fórumozók Fényképalbuma
Engem az érdekelne, hogy milyen effektel csinálod, hogy csak 1-2 kiemelt szín marad meg képen, a többi része meg ff.
Videónál chrominance. Sokan Schindler effektnek is híjják.
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
még egy uccsót találtam, ezen kis sunyi
hát ezt nem én csináltam, csak a végső szaturálást ami túl sok lett:)
amúgy ps el lehet több módon is.
ha ügyesen tologatod a színtónusokat akkor megmarad a piros, de egyszerűen lehet úgy is hogy feketefehérré tevő radírt használsz és a nem kellő színeket leradirozod.
vagy csinálhatsz egy szines meg egy feketefehér lájert is egymás fölé és a szinesből kitörlöd a nem kellő részeket, na ez kb olyan mint a színtelenítő radír vagy ecset.
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
A Sin City-s kollégák biztos pontosabb információval szolgálnak.
Fórumozók Fényképalbuma
Fórumozók Fényképalbuma
aki nem eszik, mert jáccik és inkább éhezik, na ott van a baj. Meg a cola+pizzánál+monitornál (+ a szobába telepített wc).
Én kb. 2 éve voltam egy olyan srácnál, akinél tényleg a sarokban egymás hegyén hátán álltak a pizzás dobozok, a másik sarokban cd, dvd kupacok tokban, tok nélkül, félig szétszerelt, összebuherált pc - k, mindenhol cigaretta csikkek, (leülni se mertem sehova) az asztal egy kb 60 éves összetákolt valami, de a csávó pc -je, a legújabb kütyükkel volt szerelve, munkahelye nem volt, cd, dvd írásból, meg hacker - kedésből tengette a napjait.
Az igénytelenséget leszámítva, majdnem úgy nézett ki a szobája, mint Neo - nak a Mátrix - ba.
Ő végülis a szobájából csak wc - re, meg talán a fürdőbe ment ki, az utcára se nagyon ment ki , mert mindent (üres cd, dvd, tok) neten keresztül rendelt magának.
Szóval ilyen is van, bocs az off - ért.
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
Köszi, elég plasztikusan sikerült leírnod
Höhö, lehet h megint túlzásba estem egy picit.
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Fórumozók Fényképalbuma
aki nem eszik, mert jáccik és inkább éhezik, na ott van a baj. Meg a cola+pizzánál+monitornál (+ a szobába telepített wc).
Köszi, elég plasztikusan sikerült leírnod
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
szerintem meg szar, utálom az olyan "modellképeket" ahol a fotós mellózi az aeanymetszés szabályait, vagy nem ismeri őket?
Az eredeti jobb volt. Nem kell mindig az aranymetszést erőltetni.
de nem szép ha a kép közepére van ba**va valami.
visszatetsző, meg ha balra néz és jobra van a nagyobb ráhagyás és majd kiesik a képből, ne, nem nem szeretem:)
pl ezt a képet meg se csinálom , ha az úr középen alszik és nem a szélsőn:)
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Fórumozók Fényképalbuma
szerintem meg szar, utálom az olyan "modellképeket" ahol a fotós mellózi az aeanymetszés szabályait, vagy nem ismeri őket?
Az eredeti jobb volt. Nem kell mindig az aranymetszést erőltetni.
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
na most meg túl kontrasztos, na leszarom, fáradt vagyok ehhez