Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Posza! Gratula az új polchoz meg a gyűjteményedhez! Azt hiszem, egy ilyen komoly kollekcióhoz az ilyen gondos, rendezett és áttekinthető elhelyezés illik.
Dvd gyűjtemény képekben
Én ezt várom...
Nem csodálom! Itt van róla egy friss kritika a Jacko-pakkról: http://music.hu/news.php?cikk=9589
Dvd gyűjtemény képekben
Ez pedig a gyűjteményem:
Végre elkészült az új polcom:
Fasza az új polcod. Szép gyűjtemény. Igazán büszke lehetsz rá.
HALÁL A DVD KALÓZOKRA - CSAK EREDETIT!!!
Dvd gyűjtemény képekben
Ma érkeztek az Xpress-ről:
Most aztán beleáshatom magam a témába...
Gratula neked is. Az első képen ezek az avataros cuccok könyvek?
Dvd gyűjtemény képekben
Mai csodaszép beszerzésem:
Gratula, ez nagyon fasza.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Dvd gyűjtemény képekben
Ma jött dél körül. A tiédet már „elkülönítettem”.
Ok!
Jó lett az új polcod!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula Posza az új polchoz, filmekhez és a gyűjtidhez :taps:
Dvd gyűjtemény képekben
Ez pedig a gyűjteményem:
Végre elkészült az új polcom:
2560×1189
Most egy darabig lesz lehet gyűjtögetni:
2560×1789
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek is mai beszerzések:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Ma érkeztek az Xpress-ről:
Most aztán beleáshatom magam a témába...
Dvd gyűjtemény képekben
Neked mikor jön?
Ma jött dél körül. A tiédet már „elkülönítettem”.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula!
Neked mikor jön?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula!
Dvd gyűjtemény képekben
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ
Dvd gyűjtemény képekben
Hát én már próbálok hű lenni a topik alcíméhez és csak az extrákról felrakni képet. Az hogy beszereztem 15 olyan filmet ami a gyűjtők nagy részének biztos megvan sztem nem olyan nagy esemény
Azért én szívesen elnézegetem azokat is, gratula az új beszerzésekhez.Csak azért írtam, hogy meghalt a topic, mert már kicsit kezdet hiányozni a jól megszokott ebmerek:posza, vtb, ibra, tadam, schumy1 stb... és mindenki.
Dvd gyűjtemény képekben
10 rugó...
Az jó ár. Azért egy Normális jackson kiadvány ne legyen már 990.Ft.
Dvd gyűjtemény képekben
Na, jön valami rendelésed? Várom.
Igen, az Xpress-ről.
Részletek holnap.
Dvd gyűjtemény képekben
Hát én már próbálok hű lenni a topik alcíméhez és csak az extrákról felrakni képet. Az hogy beszereztem 15 olyan filmet ami a gyűjtők nagy részének biztos megvan sztem nem olyan nagy esemény
Dvd gyűjtemény képekben
Én ezt várom...
Szép kiadvány, biztos nem 2 Ft.
Dvd gyűjtemény képekben
Szerintem előbb. Például holnapután...
Na, jön valami rendelésed? Várom.
Dvd gyűjtemény képekben
van így néha, szerintem karácsony környékén fel fog pörögni
Igen, azért remélhetőleg többünknél DVD-kel üt be a Jézuska.
Dvd gyűjtemény képekben
Szerintem előbb. Például holnapután...
Dvd gyűjtemény képekben
MI VAN MOSTANÁBAN? MEGHALT A TOPIC?