Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kiállításokon készült képek

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Hozzászólás Szerző: audioline »

Ps: duzzogva bár, de én még a saját rendszerünket is hazavittem volna, ha hozzám vágják. Pláne a Soulutionokat és a Lumin S1-et, az SME 20/12-ről nem is beszélve. Azokat fránya Odinokat se hagytam volna ott.
Egy Lumin S1-et én is haza vinnék!
.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Ps: duzzogva bár, de én még a saját rendszerünket is hazavittem volna, ha hozzám vágják. Pláne a Soulutionokat és a Lumin S1-et, az SME 20/12-ről nem is beszélve. Azokat fránya Odinokat se hagytam volna ott.
.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

De most sajnos nem volt ilyen, avagy számomra szerencsének is nevezhető.
Hát, a nájm a zuval nem állított ki, ez tény.
Egy ennyire sajátos karakterű hangot nehéz produkálni más rendszerekkel, az biztos. De nem is céljuk, szerencsére.
Neked az bejön, hallgasd azt boldogan. Ahogy a többiek meg mást.

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

Sziasztok!
Ritkán vagyok itt, de most benéztem a kiállítás kapcsán... hozzáfűzhetek pár gondolatot?

Többek kifogásolták a hangerőt.
Véleményem szerint ezt elég nehéz úgy belőni, hogy mindenkinek megfeleljen.
Először is a szobák: az emeleten volt 12 m2 (kb. 30-40 m3) szobában is demó, meg volt lent a bálteremben is 90 m2 (400-450 m3) is, ezekben a hangerőt eleve össze sem lehet hasonlítani. Nyilvánvaló, hogy a nagy szobához kell egy adott szint, ami esetleg az első sorban ülőknek már sok, a kis szobában meg nem lehet életnagyságú hangot előállítani torzítás nélkül.
Másodszor: a szobák ugye üresek - kivéve, mikor tele vannak látogatóval, mert akkor ugye megint nagyobb szint kell, ami zavaró lesz, mihelyt kimennek, mert akkor az üres helyiség búgni-döngeni-csörögni fog.
Harmadszor: a magas alapzaj miatt (szomszéd zaja, beszélgetés, mászkálás) mindenki próbált "odacsavarni" hogy legalább némi dinamika szintet el tudjon érni, és akkor bizony voltak 100 dB feletti csúcsok is.
Negyedszer: mindenkinek más a kedvenc szintje, azt hiszem, ez még egyazon egyénnél más zenére is más...

Úgyhogy sztem kár a hangerőn rugózni, az egy ilyen kiállításon sosem jó (

A kiállító nem kevés pénzt öl bele, hogy ott legyen.

Tudja mekkora lesz a szobája - talán még meg is nézheti előre.
Tud venni akusztikai paneleket - a kiállítás költségének töredékéért - amiket elhelyezve feljavíthatja a helyiség akusztikáját.
Tud esetleg 20-30 perces demo session-öket csinálni - volt már erre példa a Rezső shown is -, amivel kiküszöbölheti a tumultust és az ide-oda mozgást.
etc..etc..

Valahogy én egy ilyen árkategória/minőségi elvárás esetén nem tudom elfogadni ezeket a kifogásokat.
Valószínűleg emiatt is fogadtam meg tavaly, hogy többet nem megyek el a "show-ra", mert szerintem kifejezetten dilettáns dolog állandóan a kifogás keresése egy lakás áráért megvásárolható berendezés halom és egy kompetens forgalmazó esetében.

A szervezéssel - mind show, mind bemutató - oldalon vannak itt a gondok. A többi csak kifogás.

kalmi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 850

Hozzászólás Szerző: kalmi »

Nálunk tavaly volt diy hangszóró, a Tempó Musik hozta el bemutatni.

A Tempomusic egy kereskedő. Cég. Profitot termel vagy szeretne termelni.Hangszórókat ad el hangsugárzó építéshez.
Mitol DIY-ez?

mlas
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: mlas »

Sziasztok!
Ritkán vagyok itt, de most benéztem a kiállítás kapcsán... hozzáfűzhetek pár gondolatot?

Többek kifogásolták a hangerőt.
Véleményem szerint ezt elég nehéz úgy belőni, hogy mindenkinek megfeleljen.
Először is a szobák: az emeleten volt 12 m2 (kb. 30-40 m3) szobában is demó, meg volt lent a bálteremben is 90 m2 (400-450 m3) is, ezekben a hangerőt eleve össze sem lehet hasonlítani. Nyilvánvaló, hogy a nagy szobához kell egy adott szint, ami esetleg az első sorban ülőknek már sok, a kis szobában meg nem lehet életnagyságú hangot előállítani torzítás nélkül.
Másodszor: a szobák ugye üresek - kivéve, mikor tele vannak látogatóval, mert akkor ugye megint nagyobb szint kell, ami zavaró lesz, mihelyt kimennek, mert akkor az üres helyiség búgni-döngeni-csörögni fog.
Harmadszor: a magas alapzaj miatt (szomszéd zaja, beszélgetés, mászkálás) mindenki próbált "odacsavarni" hogy legalább némi dinamika szintet el tudjon érni, és akkor bizony voltak 100 dB feletti csúcsok is.
Negyedszer: mindenkinek más a kedvenc szintje, azt hiszem, ez még egyazon egyénnél más zenére is más...

Úgyhogy sztem kár a hangerőn rugózni, az egy ilyen kiállításon sosem jó (
Linn Movie Di, Martin Logan Ethos, Dune HD Pro 4k, Panasonic plasma, meg mindenféle drága drótok.

Andromedius
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Andromedius »

Köszi 
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Bodoraudio »

reference
Isten Hozott! :)
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: reference »

Sajnos ez így van. Eddig minden kiállításon volt olyan cucc, amit szívesen hazavittem volna. De most sajnos nem volt ilyen, avagy számomra szerencsének is nevezhető.
Tavaly például az Aurelia eszméletlenül jól zenélt számomra, most pedig maga volt a katasztrófa. A legtöbb helyen tényleg a hangerő és a rossz mélyek zavartak nagyon.
Persze sok értéeklhető részlet volt, s kiindulási alapnak nem rossz a kiállítás. Legalább az alap hangszínt megismered, hogy ki merre mutat, avagy halad ( lehet, hogy visszafelé)

Az Aurelia és a többi forgalmazó védelmében meg kell hogy írjam, nagyon rosszak voltak a körülmények, és nemcsak az akusztika, hanem az áramellátás is. Mi is hallottuk, hogy a reggeli időszakhoz képest (amikor még kevesen zenéltek), napközben hogy romlik el a hang, köszönhetően a több ezer Watt fogyasztásoknak. Sajnos ezzel ott nem lehetett mit kezdeni, a tanulságot mi is levontuk. Aki kíváncsi a rendszerünk valódi tudására, azt szívesen látjuk az üzletünkben.

Quadlipi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 180

Hozzászólás Szerző: Quadlipi »

A földszinten, a magyar kiállítók termében.Akkor pontosítsunk. Nem volt egyetlenegy diy cucc sem tavaly. Nem is lehetett mert ahhoz, hogy valami diy legyen alapfeltétel, hogy ne a pénzszerzés legyen a cél. Az Ott kiállítók mind a profit miatt jelentek meg.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu  facebook/Audophile Room

Andromedius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Tavaly hol láttál diy cuccot?

A földszinten, a magyar kiállítók termében.
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."

Tennessee
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Tennessee »

Szerintem egy ilyen kiállítás csak tájékozódásra megfelelő. Azt, hogy mi hogyan szól, mire képes, milyen stílusa van stb. az adott üzletben kell meghallgatni, és azután leírni a véleményeket. Ja, és talán nem kéne mellékesnek venni az ár/érték arányt.

Quadlipi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 180

Hozzászólás Szerző: Quadlipi »

Azért érdekes hogy ennyire eltérő vélemények vannak, hogy mennyire jól illetve rosszul szóltak a rendszerek...

Ahogy nézem a képeket, most tűnik fel, hogy 2 dolog egyáltalán nem szerepel, ami tavaly volt:

- Magyar kiállítók, illetve a D.I.Y. cuccok
- EISA díjas termékek kiállítása

Ezek nem voltak, vagy csak senki nem készített róluk képet?
Tavaly hol láttál diy cuccot?
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu  facebook/Audophile Room

Andromedius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A rendszerek nagy többsége szerintem borzasztó gyengén szólt, s nem csak az árukhoz képest. 

Azért érdekes hogy ennyire eltérő vélemények vannak, hogy mennyire jól illetve rosszul szóltak a rendszerek...

Ahogy nézem a képeket, most tűnik fel, hogy 2 dolog egyáltalán nem szerepel, ami tavaly volt:

- Magyar kiállítók, illetve a D.I.Y. cuccok
- EISA díjas termékek kiállítása

Ezek nem voltak, vagy csak senki nem készített róluk képet?

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 824

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

CAM00011_1.jpg

CAM00013_1.jpg

Ez egy nagyon jó kis cucc!!! Nagyon gördülékeny, sima hangja van, megfelelő érzékenységű hangsugárzóval lenyűgöző! 
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA

Andromedius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mozi: egyenlő a nullával, semmi nem volt kint. Persze az okát is tudom, de ez van. 

????   ????

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

bege
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 635

Hozzászólás Szerző: bege »

Sajnos ez így van. Eddig minden kiállításon volt olyan cucc, amit szívesen hazavittem volna. De most sajnos nem volt ilyen, avagy számomra szerencsének is nevezhető.
Tavaly például az Aurelia eszméletlenül jól zenélt számomra, most pedig maga volt a katasztrófa. A legtöbb helyen tényleg a hangerő és a rossz mélyek zavartak nagyon.
Persze sok értéeklhető részlet volt, s kiindulási alapnak nem rossz a kiállítás. Legalább az alap hangszínt megismered, hogy ki merre mutat, avagy halad ( lehet, hogy visszafelé)
Ezek szerint az Aurelia rosszabb dobozt épített mint tavaly?

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Naim-ZU

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Egy-két szót én is leírnék, ha már ott jártam.
Az első nagyon fontos dlog nekem az, hogy a rendszerek nagy rész túlzott hangerőn ment, néha annyira, hogy konkrétan ki kellett rohanni a szobából ( BeBlind bemutató).
A rendszerek nagy többsége szerintem borzasztó gyengén szólt, s nem csak az árukhoz képest. Ennek a nagy hangerőhöz is köze volt sok helyen, mert össze-vissza búgó, torz mélyek zavarták a megfelelő minőséget, s az számomra nem az igazi, hogy az az élvezet, ha kijövök egy szobából a csendesebb folyosóra, s az megnyugtat.

Na de voltak érdekes dolgok, s jó próbálkozások is, illetve felháborítóan gyengék is.
AN kis szoba: emberi nyugodt hang, számomra túl lágy, mosott hangzás, de abszolút élvezhető
AN nagy szoba: a kicsi szöges ellentéte, pörgő, élő, de sajnos a túlzott hangerő miatt sokszor torz
Szlovák hangfal (bocsánat, de elfelejtettem a nevüket): elsőre egész jónak tűnt, nagy örömömre itt végre nem búgott a mély, csak simán túl sok volt. A hang jó átlagos minőségű volt számomra, de a kiállításon a jobbak közé sorolnám. Itt megjegyezném azt, hogy türelmesen várva több székből is meghallgattam szinte minden rendszert, amitől nem szaladtam ki a szobából, s itt egy elég fura dolgot tapasztaltam. A hátsó sorban baromi sok volt a mély, a tér nagyon jó volt. Előre ültem, de ott megszűnt  a mély létezni, teljesen kioltódott.
L' Auditeur: meghallgattuk a rendszert, a rendszer bemutatását is, de a középtartományban olyan búgás volt, ami szinte elviselhetetlenné tette a hangot. Ez akkor volt igazán szembetűnő, ha ének is volt a zenében. Az Unison csövessel is elég szárazan szólt a Sense hangfal.
Human Audio: kellemes, nyugodt szoba, normál hangerő, kellemesen szólt. .Hosszan hallgathatóan, nem bántóan. Kifejezetten tetszett, de volt valami, ami végig furcsa volt nekem. Az okára akkor jöttem rá, mikor egy Dire Straits került elő. A közép mennyisége és részletezettségenekem nagyon kevés volt.
Thiel: a kisebb Thiel jóval jobban tetszett ebben a szobában, mint a nagy. A mély itt sem volt ragyogó, de amúgy rendben volt.
Beblind: a kedves bemutató úriember össszekeverte a dinamika és torz ordíttatás közti különbséget, de jólnevelten majdnem végig bírtam ülni a demót. Itt merült fel bennem a legkomolyabban az a kérdés, hogy ha valaki süket, akkor hogy tervez, épít, vagy árul hifit. A demó előtt egy BlueNote jazz lemezt hallgattunk, az egyik nézelődő kérésére, az legalább ért elemes hangerőn ment. Így legalább azt el tudom mondai a rendszerről, hogy rendkívül szárazan, gépiesen zenél, ami nem baj, mert vannak, akik ezt keresik.
Martin Logan: a Hobo felvétel kifejezetten tetszett, de ezen kívül szinte semmi más nem jött be nekem. Sok volt  amely legtöbbször, s a hangerő is. Legalább három helyen ültem, s álltam is, de valahogyan mindig furcsa volt a dolog. Azt gondolom, hogy ez nem a nekem való világ.
TAD: kifejezetten jó, de valahogy semmi extra.
Mozi: egyenlő a nullával, semmi nem volt kint. Persze az okát is tudom, de ez van. Remélhetőleg többet nem itt lesz a kiállítás, s nem Rezső szrvezi.
Később még írok, ha eszembe jut más is.

Túl sok öröm nem ért a hétvégén!
.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Egy-két szót én is leírnék, ha már ott jártam.
Az első nagyon fontos dlog nekem az, hogy a rendszerek nagy rész túlzott hangerőn ment, néha annyira, hogy konkrétan ki kellett rohanni a szobából ( BeBlind bemutató).
A rendszerek nagy többsége szerintem borzasztó gyengén szólt, s nem csak az árukhoz képest. Ennek a nagy hangerőhöz is köze volt sok helyen, mert össze-vissza búgó, torz mélyek zavarták a megfelelő minőséget, s az számomra nem az igazi, hogy az az élvezet, ha kijövök egy szobából a csendesebb folyosóra, s az megnyugtat.

Na de voltak érdekes dolgok, s jó próbálkozások is, illetve felháborítóan gyengék is.
AN kis szoba: emberi nyugodt hang, számomra túl lágy, mosott hangzás, de abszolút élvezhető
AN nagy szoba: a kicsi szöges ellentéte, pörgő, élő, de sajnos a túlzott hangerő miatt sokszor torz
Szlovák hangfal (bocsánat, de elfelejtettem a nevüket): elsőre egész jónak tűnt, nagy örömömre itt végre nem búgott a mély, csak simán túl sok volt. A hang jó átlagos minőségű volt számomra, de a kiállításon a jobbak közé sorolnám. Itt megjegyezném azt, hogy türelmesen várva több székből is meghallgattam szinte minden rendszert, amitől nem szaladtam ki a szobából, s itt egy elég fura dolgot tapasztaltam. A hátsó sorban baromi sok volt a mély, a tér nagyon jó volt. Előre ültem, de ott megszűnt  a mély létezni, teljesen kioltódott.
L' Auditeur: meghallgattuk a rendszert, a rendszer bemutatását is, de a középtartományban olyan búgás volt, ami szinte elviselhetetlenné tette a hangot. Ez akkor volt igazán szembetűnő, ha ének is volt a zenében. Az Unison csövessel is elég szárazan szólt a Sense hangfal.
Human Audio: kellemes, nyugodt szoba, normál hangerő, kellemesen szólt. .Hosszan hallgathatóan, nem bántóan. Kifejezetten tetszett, de volt valami, ami végig furcsa volt nekem. Az okára akkor jöttem rá, mikor egy Dire Straits került elő. A közép mennyisége és részletezettségenekem nagyon kevés volt.
Thiel: a kisebb Thiel jóval jobban tetszett ebben a szobában, mint a nagy. A mély itt sem volt ragyogó, de amúgy rendben volt.
Beblind: a kedves bemutató úriember össszekeverte a dinamika és torz ordíttatás közti különbséget, de jólnevelten majdnem végig bírtam ülni a demót. Itt merült fel bennem a legkomolyabban az a kérdés, hogy ha valaki süket, akkor hogy tervez, épít, vagy árul hifit. A demó előtt egy BlueNote jazz lemezt hallgattunk, az egyik nézelődő kérésére, az legalább ért elemes hangerőn ment. Így legalább azt el tudom mondai a rendszerről, hogy rendkívül szárazan, gépiesen zenél, ami nem baj, mert vannak, akik ezt keresik.
Martin Logan: a Hobo felvétel kifejezetten tetszett, de ezen kívül szinte semmi más nem jött be nekem. Sok volt  amely legtöbbször, s a hangerő is. Legalább három helyen ültem, s álltam is, de valahogyan mindig furcsa volt a dolog. Azt gondolom, hogy ez nem a nekem való világ.
TAD: kifejezetten jó, de valahogy semmi extra.
Mozi: egyenlő a nullával, semmi nem volt kint. Persze az okát is tudom, de ez van. Remélhetőleg többet nem itt lesz a kiállítás, s nem Rezső szrvezi.
Később még írok, ha eszembe jut más is.
Naim-ZU

hosszu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Hozzászólás Szerző: hosszu »

Mi volt a konkrét bajod vele?
A legegyszerűbben úgy lehet meghatározni, korábban erőt kellett vennem magamon, hogy abbahagyjam a zenehallgatást és tovább menjek más kiállítókat is megnézni, meghallgatni, tavaly és idén "erőszakkal" kellett magamat a L'auditeur szobájában bent tartani...

Nincs értelme részleteket kiemelni, különféle jelzőket használni, mert (számomra) az utolsó két kiállításukon bemutatott hangkép teljességgel hallgathatatlan.
longkft.hu/audioblog/

timcs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 310

Hozzászólás Szerző: timcs »

Bocs az offért, apró észrevétel, mivel valószínűleg még sokszor fogod leírni ezt a szót...a "halgatni" két ll. A két fülről könnyű megjegyezni. Amúgy köszönet a beszámolóért!
Semmi gond. Mindent én sem tudhatok és néha el is írok. Szlovák suliba jártam, de azért még mindig jobban nyomom a magyart mint élég sokan akik SK-ban végeztek magyar sulit. Tisztelet a kivételnek. A drága jó nagyanyám megtanított. 

CD : Ayon CD1 
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszönöm az elismerést, igyekszik az ember. Erre szokták az mondani, hogy "Ember tervez, Isten végez", de "Tévedni emberi dolog". Ilyesmi előfordulhat mindenkivel, hisz gyorsan kell cselekedni, hogy a kedves és kíváncsi látogatók ki legyenek elégítve és közben a rohanásban elnézi az ember. Ezzel semmi gond, csak sajna hogy nem tudtam meghalgatni a Loganokat. Majd jövőre. 
Még jobb helyeken is. Két éve Münchenben a D'Agostino rendszer Van Den Hul hangszedős forrásról ment éppen. D'Agostino és Van Den Hul is ott volt a kiállításon, a szobában akkor nem voltak.
Beülök középre és valami nagyon nem tetszett. Szintén ellenfázisban ment a rendszer. Nézem a hangfalak bekötését - rendben. A végfokok bekötését - rendben. Majd megnézem a lemezjátszót és ott volt a hangszedő (VdH) rosszul bekötve. Szóltam az ott lévő munkatársnak, de az azt mondta, ő ebben nem kompetens, keressem meg Mr Van den Hult, aki most éppen kiment valahova. A teremből távozva szembe találkozok vele. Régről ismerem, a nyakamba borult rögtön, üdvözöltük egymást, majd mondom neki, hogy mi a helyzet. Nem győzött hálálkodni. Annyit mondott, hogy ő a hangszedőit fázisra többször leellenőrzi, azzal nem lehet gond. Mondom, nem is azzal van, hanem a bekötésével. Az lehet, azt nem ő installálta. De nagyon megköszönte és ment intézkedni. CD-ről semmi gond nem volt, de LP-ről igen.

Peger
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Hozzászólás Szerző: Peger »

Én is összedobom a saját összefoglalóm. A különböző módon hallás itt is csak megerősít a legnagyobb különbségek a fülben nem a rendszerekben vannak J.
Best of TAD, összeszedett kiváló hangzás minden fajta zenén. Sikerült meghallgatni a zúzósabb muzsikán is, ott sem gyengült el, bár ez a minimum egy garzon ára volt csak a hangsugárzó…
Sonaudio zárt doboz, nagyon jó volt, sokkal barátságosabb árért. Ahogyan látom itt a legnagyobbak a véleménykülönbségek. Én simán hazavittem volna…
Humanaudio; ami évek óta jó hang, itt figyeltek arra is hogy milyen zene szólt.
Martin Logan szoba; remek zene, bár én nem tudnám ezeket a „falakat” otthon elképzelni. De ez persze már csak ízlés kérdése…
Audio Note kis rendszer, hosszan hallgatható hang.

Csalódások ;
Audio Note nagy rendszer. Nagyon nem abba a szobába való volt, cserébe még elviselhetetlenül hangosan is szólaltatták meg a rendszert.
Grimm Audio nekem nem tetszett folyamatosan a mélyeket figyeltem/hallottam lehet megzavart az egyedi doboz  . Röviden nem kötött le
Harman-Kardon házimozi bemutatók nem kommenetelném
Dyno/Rouge semmilyen szinten nem keltette fel az érdeklődésem

Alapvetően pozitív érzésekkel jöttem el. Zenei paletta mintha megnyílt volna a régi kiállítási klasszikusokhoz képest , egyre többen bevállaltak kicsit modernebb/másabb hangzást is.
Ami negatív hogy az árak az egekben, elérhetetlen távolságban, nem is értem ezt az üzletpolitikát. Ne mondja nekem senki hogy ezeknek az eszközöknek az előállítás ennyi, mert nem. Ha ezen a szemüvegen keresztül nézem, akkor viszont a rendszerek nagy részénél el kelletett volna sírni magam az örömtől. Nem így volt.  
Tudom  ezt már nem divat feszegetni, de nem hiszem el hogy ezt nem lehet/kell érdemes átgondolni. Sok milliós rendszerek, amik csak kevés embernek fognak örömet okozni, így ennek a profiton kívül nem sok egyéb értelme van…
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”