Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dvd gyűjtemény képekben

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Posza »

És így veszi meg végül ibra, az eredetileg tervezett ár háromszorosáért a 117cm-es FULLHD 3D-s OLED tvt

Harmincszorost akartál írni..., már ha tényleg OLED.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Ja...a régi tv meg igy jár:

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: vtb »

Szia! Ha tv-t szeretnél, szerintem 42"alatt ne vegyél,csak akkor ha helyszűkében szenvedsz! Nem akarok beleszólni,te fogod nézni,de nem bánnád meg azt a töbletráforditást.

És így veszi meg végül ibra, az eredetileg tervezett ár háromszorosáért a 117cm-es FULLHD 3D-s OLED tvt

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Gratula mindnkinek az új filmekért!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

köszi a tanácsokat, annyi biztos hogy ha lesz pénzem és lesz 100e körül full hd 82 cm-ben akkor olyat fogok venni

Szia! Ha tv-t szeretnél, szerintem 42"alatt ne vegyél,csak akkor ha helyszűkében szenvedsz! Nem akarok beleszólni,te fogod nézni,de nem bánnád meg azt a töbletráforditást.

ibra
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 32

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: ibra »

Hát, te pénzed, te rendszered

köszi a tanácsokat, annyi biztos hogy ha lesz pénzem és lesz 100e körül full hd 82 cm-ben akkor olyat fogok venni

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

viszont így sem lesz csúnya a kép
mindegy nyárig még van idő, úgyis csak a napokban kezdtem el nézelődni

Hát, te pénzed, te rendszered

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Addigra meg tuti alá megy. Ez csak az én véleményem, de azért a pár ezer Ft különbségért nem éri meg a Hd Ready. Csak gondolj bele, lesz BR lejátszód és a tv fizikailag képtelen megjeleníteni az összes adatot ami a lemezen rajta van

viszont így sem lesz csúnya a kép
mindegy nyárig még van idő, úgyis csak a napokban kezdtem el nézelődni

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Mai filléres beszerzés:

AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

elvileg nyáron lesz aktuális, max 100e ft-t fordítok rá ha összejön
82 centiset tervezek, amiket eddig láttam 100e alatt full hd-t az kisebb volt, bár nyárig lemennek az árak valamelyest és lesz ilyen-olyan akció is
szóval majd meglátom mi lesz addig

Addigra meg tuti alá megy. Ez csak az én véleményem, de azért a pár ezer Ft különbségért nem éri meg a Hd Ready. Csak gondolj bele, lesz BR lejátszód és a tv fizikailag képtelen megjeleníteni az összes adatot ami a lemezen rajta van

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Szép új darabja a gyűjteménynek. Köszi Norbi!

ehhez meg nagy gratula :taps:
mit össze hajkurásztam ezt anno, de végül meglett

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

HD Ready????? annak mi értelme van?
Full HD-t dobálnak utánad 100 alatt.

elvileg nyáron lesz aktuális, max 100e ft-t fordítok rá ha összejön
82 centiset tervezek, amiket eddig láttam 100e alatt full hd-t az kisebb volt, bár nyárig lemennek az árak valamelyest és lesz ilyen-olyan akció is
szóval majd meglátom mi lesz addig

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Szép új darabja a gyűjteménynek. Köszi Norbi!

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

HD Ready????? annak mi értelme van?
Full HD-t dobálnak utánad 100 alatt.

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Van pár cím ami igényli a BluRayt, de valljuk be a filmek 70%-a nem ilyen. Én nem mondom, hogy sosem fogok venni, de hogy egy egész gyűjteményt lecserélni...háát.

nekem ha minden jól alakul (bár nem szokott) akkor lesz szintlépés egy hd ready tv és ps3/bd lejátszó formájában

az hogy mi igényli a bd-t az szerintem ízlés kérdése is, meg hogy milyen a dvd - az eredetet lehet kivárom míg lesz a hd rendszerem mert a "javított" dvd korong képétől nem estem hasra

annyi viszont biztos hogy az eddigi kb. 650 dvd-met tuti nem cserélem le, persze vannak olyan címek amiket igen de az max. 30 db (és ezzel lehet sokat mondtam)

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Van pár cím ami igényli a BluRayt, de valljuk be a filmek 70%-a nem ilyen. Én nem mondom, hogy sosem fogok venni, de hogy egy egész gyűjteményt lecserélni...háát.

Tadam
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Tadam »

Mai Hitchcock adag:

"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."

LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

lakossági terjesztésben még mindig a dvd-ből jön a legtöbb pénz a stúdióknak, úgyhogy szerintem még jópár évig marad ez a formátum is
a 3d engem sem érdekel, láttam a véres valentint és az avatart így , egyszer jó volt de 2d-ben is tetszett mindkét film

...na erről beszélek! Mindenkinek további jó gyűjtögetést!

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Azért vadásszatok csak "még lehet"! Nekünk ez jó ha megkapjuk olcsón a filmeket,csak az a kérdés meddig.Én örülnék ha maradna a dvd!Nem azért gyűjtögettem a sok filmet,hogy most egy másik formátum miatt kidobáljam,vagy félretegyem! De ezzel gondolom igy van még nagyon sok ember...Blu-Ray,3D,kitudja még mi...Majd azokat is cseréljük pár év múlva mert jön valami új megint..nem mindenki van "hanyattesve"pl a 3D-től sem.

lakossági terjesztésben még mindig a dvd-ből jön a legtöbb pénz a stúdióknak, úgyhogy szerintem még jópár évig marad ez a formátum is
a 3d engem sem érdekel, láttam a véres valentint és az avatart így , egyszer jó volt de 2d-ben is tetszett mindkét film

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Én se úgy értem el, hogy jajj minél hamarabb legyen meg, minden vackot megveszek. Hanem szépen vadászgattam a jó filmeket. Csak mostanra odaért a dvd piac (ami mint tudjuk kb 2000 óta folyamatosan haldoklik), hogy az a fura, ha vaterán, vagy valamelyik multinál, vagy itt a fórumon nem találok valami igazán jót, igazán jó áron.
Azért vadásszatok csak "még lehet"! Nekünk ez jó ha megkapjuk olcsón a filmeket,csak az a kérdés meddig.Én örülnék ha maradna a dvd!Nem azért gyűjtögettem a sok filmet,hogy most egy másik formátum miatt kidobáljam,vagy félretegyem! De ezzel gondolom igy van még nagyon sok ember...Blu-Ray,3D,kitudja még mi...Majd azokat is cseréljük pár év múlva mert jön valami új megint..nem mindenki van "hanyattesve"pl a 3D-től sem.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Amúgy szerintem nincs baj egy kis egészséges versenyzéssel. Ha már lenne pénzem biztos hogy én próbálnám minél hamarabb elérni az 1000-es határt. Részben a filmek miatt, részben pedig egy kis versenyszellem miatt. De csak lazán, semmi erőlködés, mert annak sosincs jó vége.

Én se úgy értem el, hogy jajj minél hamarabb legyen meg, minden vackot megveszek. Hanem szépen vadászgattam a jó filmeket. Csak mostanra odaért a dvd piac (ami mint tudjuk kb 2000 óta folyamatosan haldoklik), hogy az a fura, ha vaterán, vagy valamelyik multinál, vagy itt a fórumon nem találok valami igazán jót, igazán jó áron.

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: popcorn »

Amúgy szerintem nincs baj egy kis egészséges versenyzéssel. Ha már lenne pénzem biztos hogy én próbálnám minél hamarabb elérni az 1000-es határt. Részben a filmek miatt, részben pedig egy kis versenyszellem miatt. De csak lazán, semmi erőlködés, mert annak sosincs jó vége.
HALÁL A DVD KALÓZOKRA - CSAK EREDETIT!!!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Mai adag:

Gratula az új filmjeidhez!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Bocs, ezek szerint pont én fogalmaztam rosszul, nem akartalak letorkolni.

Ha visszaolvasol pár oldalt, akkor a 2011 január 12 - 23:18-as hozzászólásomban én is valami hasonlót írtam...

Ok! semmi gond!

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Üdv! dehogy...nem azért irtam,nem versenyzek senkivel,csak poénnak szántam! Persze hogy a jó filmeket próbálom beszerezni,mint ahogy eddig is.

Bocs, ezek szerint pont én fogalmaztam rosszul, nem akartalak letorkolni.

Ha visszaolvasol pár oldalt, akkor a 2011 január 12 - 23:18-as hozzászólásomban én is valami hasonlót írtam...

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”