Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
-
alfaati
Interneten talált képek
Ez meg az 590
Szép, de a 80. évfordulóra kiadott Luxman készulékek viszik a pálmát! Uram, atyám! 86 éves a Luxman cég! Micsoda kor! A Denon meg tavaly volt 100! A JVC is 84 éves már. Nem semmi cégek ezek.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Interneten talált képek
Egy kis csemege.JL Audio Gotham http://www.youtube.com/watch?v=h9835Q9w ... re=related
Interneten talált képek
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
Interneten talált képek
22 kilós gyönyörűség, ehhez társul egy gyenge 4800 dolláros ár... Eszméletlen szép
Hát igen, valamikor így nézett ki egy átlagos tisztességes hifi készülék, de nem milliós áron.
Trójait fogott a vírusirtóm...
Nekem is.
Interneten talált képek
Nekem is.
-
Vendég
Interneten talált képek
Nekem nem jelzett, vagy csak csendben csinálta
-
Vendég
-
Vendég
Interneten talált képek
22 kilós gyönyörűség, ehhez társul egy gyenge 4800 dolláros ár... Eszméletlen szép
Interneten talált képek
Walker Audio Announces Proscenium Diamond III Turntable
$89,995
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
Interneten talált képek
Biztos az is tetszik valakinek. Ízlések...
Az legyen az ő dolguk.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Mindenesetre én a világ legjobb hangfalát eddig csak csapnivalóan hallottam szólni.
Interneten talált képek
Mindenesetre én a világ legjobb hangfalát eddig csak csapnivalóan hallottam szólni.
Interneten talált képek
Csak így szerényen...
Természetesen. De a rendszeres kétoldalas hirdetés a Stereophile-ban és az összes, valamit is számító hifisón való demós részvétel némi tőkét feltételez maga mögött. Mondjuk a tulaj neve sokat elárul, de erről ennyit. Mindenesetre én a világ legjobb hangfalát eddig csak csapnivalóan hallottam szólni.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
"The Best Loudspeakers on Earth. Period."
Csak így szerényen...
Interneten talált képek
Csak így szerényen...
Interneten talált képek
YG Acoustics
Heed Thesis rendszer
-
alfaati
Interneten talált képek
Egy ritkán látható darab: Chord limitált szériás hangfal. 500 pár készult beloluk.
Interneten talált képek
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Interneten talált képek
KEF Muon