Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórumozók fényképalbuma

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Íme a felhők felett
Nagyon szép. Hol van ez, ha szabad kérdeznem?

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

Íme a felhők felett

Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

Na ilyen ha én síelek. A síléc kicsit lepattant. Azt hiszem már nem kezdő léc kel nekem

Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: sajti »

Ugyanott voltunk Hát nem egy Hilton, de arra, hogy elaludjon az ember, oké. Pláne főiskolásként. Viszont közel van mindenhez, gyalogtávolságban van egy rakás megnéznivaló, és a St. Michael állomásról meg minden elérhető. Mi a 21-es szobában voltunk. Ti?

Hát a szobaszámra nem emlékszem, de a harmadikon volt, a lépcsőtől, ahogy bementél a folyósóra, az első ajtó balra...
Tényleg jó helyen volt, nem kellett sokat kutyagolni, bár mi egyszer elsétáltunk onnan az Eiffel (Ezt így írják?) toronyig is, de vissza már nem győztük...

sajti

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 138

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: D-O-M-I »

Nem kifejezetten diákszállás, de főleg fiatalok voltak. Amúgy igen, a Notre Dame-tól délre voltunk, a Cartier Latin-ben. A szállás neve Hotel du Commerce Stimmel! Ugyanott voltunk Kicsit lepukkant (ennyiért?), de nem sok időt töltöttünk benne... 
sajti

Ugyanott voltunk Hát nem egy Hilton, de arra, hogy elaludjon az ember, oké. Pláne főiskolásként. Viszont közel van mindenhez, gyalogtávolságban van egy rakás megnéznivaló, és a St. Michael állomásról meg minden elérhető. Mi a 21-es szobában voltunk. Ti?
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

Szoba 59euro/este/2fő. Utazás-kaja-szállás-belépők-költőpénz-ajándékok szóval mindennel együtt 5 éj, 6 nap fejenként 77.000-ből kijött.
Ez nem véletlenül egy diákszállás volt a Notre Dame-hoz közel? Mert tavaly novemberben én is voltam kint és mi is pont ennyiért szálltunk meg...

sajti

Nem kifejezetten diákszállás, de főleg fiatalok voltak. Amúgy igen, a Notre Dame-tól délre voltunk, a Cartier Latin-ben. A szállás neve Hotel du Commerce

Stimmel! Ugyanott voltunk Kicsit lepukkant (ennyiért?), de nem sok időt töltöttünk benne...

sajti

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

Szoba 59euro/este/2fő. Utazás-kaja-szállás-belépők-költőpénz-ajándékok szóval mindennel együtt 5 éj, 6 nap fejenként 77.000-ből kijött.
Ez nem véletlenül egy diákszállás volt a Notre Dame-hoz közel? Mert tavaly novemberben én is voltam kint és mi is pont ennyiért szálltunk meg...

sajti

Nem kifejezetten diákszállás, de főleg fiatalok voltak. Amúgy igen, a Notre Dame-tól délre voltunk, a Cartier Latin-ben. A szállás neve Hotel du Commerce
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

sajti

Vendég

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Régen szerettem volna egy ilyen maszkot. 
Végre sikerült szereznem. 

Kéne még egy kasza

Ezzel lehet a lányokat ijesztgetni.

Oh én azt egész másra bízom.

LittleL
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 61

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: LittleL »

Kéne még egy kasza

Ezzel lehet a lányokat ijesztgetni.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Kéne még egy kasza
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Elkúrtuk

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

A könyvelődnek nézel vagy mi?
Nem csak úgy leírtam, hátha más is kedvet kap ilyen rövidebb utazásokra. Csak mert sokak még mindíg úgy gondolják, hogy egy ilyen páriszi (vagy bármilyen) út egy vagyonba kerül. Csak kicsit utána kell járni a dolgoknak, és olcsón jó helyeket lehet találni.

10 ezer Ft (oda-vissza összesen) csak a reptéri illeték és az egyéb díjak. Erre jön rá a kedvezményes repülőjegy. Én is néztem 8300Ft-ért dubrovniki repülőjegyet és majdnem 120 ezer lett a vége 4 személyre.
Persze nagyritkán előfordul, hogy veszteségesen szállít a Sky, tehát kifizeti az illetéket is helyetted.

A SkyEurope-nál kétféle akció szokott lenni.
Egyik, hogy maga a rep.jegy 0 vagy 1 Ft, és akkor gyakorlatilag csak a két reptér illetékét kell fizetned. Ez jön ki kb. 10.000-12.000-re összesen. Így volt ez a mostani, párizsi rep.jeggyel is.
A másik féle akció, hogy a rep.jegy 1.990 Ft (vagy 3.490), és az illetéket engedik el. Így voltunk tavaly Rómában. Egy útra 1.990 a jegy, oda-vissza ez 3.980, és nem volt illeték.
Fent vagyok SkyEurope hírlevelén, így értesülök az akciókról. Ezek a spec. akciók csak pár napig élnek. De ez már inkáb az utazás topik témája.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Hát igen ezt utálom bennük én is...
A barátnőmnek kéne lazítania egyet, gondoltam elmegyünk Londonba, amikor 9000Ft a két jegy, akkor 9000Ft körül van az illeték, amikor 1900Ft a két jegy, akkor meg 16000ft...

Mondjuk nem egy nagy összeg, mert oda-vissza két főnek megvan 36.616Ft-ból london.

Kár, hogy Sármellékről máshová nem megy gép, innen a szomszédból (kb. 3km) az ország második legnagyobb repteréről meg nem megy sehová semmi....
Évente kétszer jön két vadászgép és berepüli, ezért érdemes volt milliárdokat belelölnie a városnak a reptérbe... (de ez már egy másik topic....)

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Vendég

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem csak úgy leírtam, hátha más is kedvet kap ilyen rövidebb utazásokra. Csak mert sokak még mindíg úgy gondolják, hogy egy ilyen páriszi (vagy bármilyen) út egy vagyonba kerül. Csak kicsit utána kell járni a dolgoknak, és olcsón jó helyeket lehet találni.

10 ezer Ft (oda-vissza összesen) csak a reptéri illeték és az egyéb díjak. Erre jön rá a kedvezményes repülőjegy. Én is néztem 8300Ft-ért dubrovniki repülőjegyet és majdnem 120 ezer lett a vége 4 személyre.
Persze nagyritkán előfordul, hogy veszteségesen szállít a Sky, tehát kifizeti az illetéket is helyetted.

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: momba »

Most voltam Párizsban 6 napot, két sulifélév közti pihenésként.Barátnőmmel, az Eiffel-torony tetején.

Basszus, Te mennyit utazol.

Minél többet :kiraly: Amúgy a tavalyi Róma, meg a mostani Párizs is low-cost utazás volt. SkyEurope hírlevélen fentvagyok, és ha jó akció van, foglalok jegyet. Tavaly Róma oda-vissza /fő 3.980 Ft. volt Idén Párizs oda-vissza/fő 10.000. Szoba 59euro/este/2fő. Utazás-kaja-szállás-belépők-költőpénz-ajándékok szóval mindennel együtt 5 éj, 6 nap fejenként 77.000-ből kijött.

Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

Barátnőmmel, az Eiffel-torony...
... előtt, csak a Szajna túlpartján. A Challot Palota teraszán.

Szia

Van képed a szökőkutakról is, meg a körülöttük lévő pázsitról is? ha igen dobjál már be párat! Köszi.

A szökőkutakról egy ilyen képem van. Ez az Eiffel-torony első emeletéről készült. Az oldalsó szökőkutak csndesen mentek, de nem erőltették meg magukat. A fő vízágyúk azok (innen nézve) fent közepén lennének a félkörívben, de azokat csak nagyon ritkán kapcsolják be. Sajna mi nem láttuk őket működés közben.
A körülötte levő dolgokról meg a Külföldön készült képek topikjában a #23 és #24-es képeken láthatsz képeket.

topeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: topeti »

Szia

Van képed a szökőkutakról is, meg a körülöttük lévő pázsitról is? ha igen dobjál már be párat! Köszi.
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

Most voltam Párizsban 6 napot, két sulifélév közti pihenésként.Barátnőmmel, az Eiffel-torony tetején.

Minél többet :kiraly: Amúgy a tavalyi Róma, meg a mostani Párizs is low-cost utazás volt. SkyEurope hírlevélen fentvagyok, és ha jó akció van, foglalok jegyet. Tavaly Róma oda-vissza /fő 3.980 Ft. volt Idén Párizs oda-vissza/fő 10.000. Szoba 59euro/este/2fő. Utazás-kaja-szállás-belépők-költőpénz-ajándékok szóval mindennel együtt 5 éj, 6 nap fejenként 77.000-ből kijött.

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: momba »

Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

Barátnőmmel, a ...
... diadalív előtt, a Champs Élysées felé eső oldalon.

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég

Fórumozók Fényképalbuma

Most voltam Párizsban 6 napot, két sulifélév közti pihenésként.
Barátnőmmel, az Eiffel-torony tetején.

sith7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fórumozók Fényképalbuma

Hozzászólás Szerző: sith7 »

Szép baba! Kisfiú?! Hogy hívják? 
Egyenlőre a hangképzésre a legjobb megoldás a "kaja"Utánna 2 - 3 órán át egyenletes, alsófrekveniás hang hallható, alig észrevehetően; majd miután letelt a fent említett idő, egyre jobban kezd hangosodni 

Szóval 2-3 óránként begerjed, biztos túlmelegszik benne valami áramkör; tegyél rá áláménejum hűtőbordát a túlmelegedő áramkörre
Vagy csökkents a visszacsatolás mértékét

Igen, kisfiú ; Levente a neve és ahogyan hallom, megint "bemelegedett"
Semmire nincs idő, az ember 2-3 naponta kerül netközelbe...
Szörnyű :kiraly:

Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”