Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
SONY CDP-R10 + DAS-R10
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 6982
Interneten talált képek
SONY CDP-R10 + DAS-R10
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- zeuszcinema
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 3
Interneten talált képek
Olcsó Sony http://www.stereophile.com/content/sony ... udspeakers biztos igen komoly.
Interneten talált képek
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
Interneten talált képek
Ettől még a kutya is lehidalt!
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Interneten talált képek
O_o
10 db Mark Levinson 53 monoblokk némi körítéssel...
Project 1 Xpression III(Roksan Corus Black MM)->Heed Pulsar/Philips CD614-> Ethosz RTP Tube DAC->Ethosz LA 6.5->Ethosz Class A/Setton BS5500> Avalon Eidolon Klón by Ethosz Audio -> Kábelek DIY. <p>
- Muszklismick
- V.I.P.
- Értékelés: 229
Interneten talált képek
10 db Mark Levinson 53 monoblokk némi körítéssel...
Göbel Epoque Reference loudspeakers
http://www.youtube.com/watch?v=l9DXO9neuco
Weight:
190 kg
Dimensions:
Base: 39,2 (W) x 50,4 (D) cm
Total height: 201 (H) cm
Impedance:
4 Ohm
Efficiency:
86 dB / 1 W / 1 m
Frequency response:
28 - 31.000 Hz
Dispersion range:
180° frontside: 28 - 31.000 Hz
Rearside: 28 - 4.000 Hz
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Interneten talált képek
Göbel Epoque Reference loudspeakers
http://www.youtube.com/watch?v=l9DXO9neuco
Weight:
190 kg
Dimensions:
Base: 39,2 (W) x 50,4 (D) cm
Total height: 201 (H) cm
Impedance:
4 Ohm
Efficiency:
86 dB / 1 W / 1 m
Frequency response:
28 - 31.000 Hz
Dispersion range:
180° frontside: 28 - 31.000 Hz
Rearside: 28 - 4.000 Hz
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Interneten talált képek
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Interneten talált képek
Van itt minden: MBL, Tidal, Avantegarde, Von Schweikert Audio, Marten, Boulder, Gryphon, VTL, Nagra, ennyi elég is lessz egy napra...
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Interneten talált képek
elég veszélyes azokat a krell erősítőket olyan kis helyre berakni, fűtenek mind egy hősugárzó!!
ATC SCM 200 PTSL Anniversary
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Interneten talált képek
ATC SCM 200 PTSL Anniversary
Interneten talált képek
Szólok azonnal, ha végre sikerül összehozni!
Nagyon köszönöm. A financiális feltételekről korábban általam ajánlottakat pedig továbbra is fenntartom.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Ezt én nem is vonnám kétségbe. Axióma: Hájendben jó hangminőség nem párosulhat alacsony árral. No de mi a helyzet az AgPtR-rel? Túl türelmetlen vagyok?
Nem vagy türelmetlen. Sőt! Hihetetlen türelmes vagy...
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Interneten talált képek
Ezt én nem is vonnám kétségbe. Axióma: Hájendben jó hangminőség nem párosulhat alacsony árral. No de mi a helyzet az AgPtR-rel? Túl türelmetlen vagyok?
Nem vagy türelmetlen. Sőt! Hihetetlen türelmes vagy...
Interneten talált képek
Én ismerem. Ennek fényében írtam...
A magas árak ellenére, (vagy pont ezért) nagyon jó hangú cuccokat gyártanak!
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Szerintem is sokkal többet ki lehetne ebből hozni, bár az igazat megvallva a cég árlistáját nem ismerem, tehát nem biztos, hogy messze jársz a valóságtól.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Interneten talált képek
Szerintem is sokkal többet ki lehetne ebből hozni, bár az igazat megvallva a cég árlistáját nem ismerem, tehát nem biztos, hogy messze jársz a valóságtól.
Interneten talált képek
Szerintem, teljesen hibás az FM Acoustics megközelítése, hogy a csomagolás is a készülék tartozéka.
Lehet így sokkal nagyobb sikere lenne.:
Opcionális hangzásjavító élvédő, speciális BBX kevlárnanomorph-hibrid anyagból előlapi rezonanciák eliminálására.
White/ transparent Price 5500USD/ 1pcs
Dark Blue (double, extra wall) Price 7200USD/ 1pcs
Heed Thesis rendszer
Interneten talált képek
Furutech Cruise Alpha Design Labs 24bit/96kHz Head-Amp
Linn
Linn
Interneten talált képek
Resonessence Labs Invicta hátulról.
Linn
Linn