Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórumozók fényképalbuma
Fórumozók Fényképalbuma
Nekem is kettő van, meg is mutatom őket.
Aranyosak.
Miért van olyan érzésem, h meg fogom ismerni Őket?
Talán mert majd segítened kell Nekem összerakni a rendszert?
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
Aranyosak.
Miért van olyan érzésem, h meg fogom ismerni Őket?
Fórumozók Fényképalbuma
Nagyon szép családod van. Gratulálok A kicsinek milyen nagy haja van, gondolom itt talán egy hónapos lehet? Igazi tündér a nagyobbik is, ott már látom az apu kényeztetését
Apropó! Nekem is két lányom van (persze, én nem vagyok a teremtés koronája, de lehet a nőkre is igaz, mármint a hobby)
Köszi szépen.
Fórumozók Fényképalbuma
Tavaly a Tiszán.....
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Fórumozók Fényképalbuma
Nézegettem a topicot, jópofa.
Feltűnt, hogy akinek gyereke(i) van(nak), majdnem mindenkinek lánya(i).
(Pl. hirtelen: Simon, Tami, Lacy, stb.)
Szerintem érdekes. Lehet, hogy a hobbi van ránk ilyen hatással?
(Bocs a kupiért, meg a fotó is még februárban készült.)
Nagyon szép családod van. Gratulálok
A kicsinek milyen nagy haja van, gondolom itt talán egy hónapos lehet? Igazi tündér a nagyobbik is, ott már látom az apu kényeztetését
Apropó! Nekem is két lányom van (persze, én nem vagyok a teremtés koronája, de lehet a nőkre is igaz, mármint a hobby)
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Fórumozók Fényképalbuma
Nekem egy kis Jedi jött össze.
akkor nem Te vagy az apa!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Fórumozók Fényképalbuma
Nekem egy kis Jedi jött össze.
Fórumozók Fényképalbuma
(nekem egy lányom és egy fiam van /amiről tudok...)
de én el is adom a rendszerem!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Fórumozók Fényképalbuma
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 717
Fórumozók Fényképalbuma
jobb oldali vagyok bekap6od.gif
ez nem biztos, hogy igaz, mert rendező balon is lehetsz
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 717
Fórumozók Fényképalbuma
Lőrincz L. László & én:
őőőőőőőőőőőőő, melyik melyik?
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Fórumozók Fényképalbuma
Lőrincz L. László & én:
Sokáig kedvenc íróm volt.
Fórumozók Fényképalbuma
Lőrincz L. László & én:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Fórumozók Fényképalbuma
...jobb oldali vagyok bekap6od.gif
mi?
Na, ez nem a politikai topik.
Elkúrtuk
Fórumozók Fényképalbuma
Sorted (szétcsúszva ). Final Countdown
Ez kep a Ministry of Sound-ban kezult... jo kis hely, ez epp itt keszult a 2 lengyer "haverral"
jobb oldali vagyok bekap6od.gif
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Fórumozók Fényképalbuma
- lehet ide kelett volna felrakni oket.. http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=4939
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Fórumozók Fényképalbuma
Itt ebédeltünk meg napoztunk kicsit délben mikor kifulladtunk.
No fene. Idén még nekem is ki kell mennem síelni. Már elvonási tüneteim lesznek.
Örülök, hogy itthon nem esett le a hó, de hogy fent a hegyekben is elég kevés volt, az már kevésbé jó hír. Mindegy, ilyenkor, mikor már süt a nap, és viszonylag meleg van, úgy is jobb menni.
Hát mikor leértün a pálya aljára akkor 13 fok volt. Igaz 2050-ről indultunk és a falu valahol 1200 körül volt azt hiszem. Szóval lenn már jó idő volt és olvadt a pálya is rendesen. Viszont fenn minen okés volt
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
- Khaosz
- V.I.P.

Fórumozók Fényképalbuma
Helló Khaosz.
Erről eszembe jut az : Őfelsége titkosszolgálatában -James Bond
Blofeld -el nem találkoztatok ?
vagy csinos lánykákkal, illatszeres dobozokkal a hónuk alatt ?
Csinos Olasz csajszikkal találkoztam, de sanos se Magyar se Német se Angol nyelven nem tudott senki. Hát mindegy
Szóval a Bond csajok majd legközelebb,,,
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Fórumozók Fényképalbuma
A szökőkutakról egy ilyen képem van. Ez az Eiffel-torony első emeletéről készült. Az oldalsó szökőkutak csndesen mentek, de nem erőltették meg magukat. A fő vízágyúk azok (innen nézve) fent közepén lennének a félkörívben, de azokat csak nagyon ritkán kapcsolják be. Sajna mi nem láttuk őket működés közben.
óóó köszönöm szépen ) A jövő hónapban lesz 14 éve, hogy ott jártam, akkor éppen működtek a fő vízágyúk is. Mákom volt De jó újra látni... köszönöm!
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés
Fórumozók Fényképalbuma
No fene. Idén még nekem is ki kell mennem síelni. Már elvonási tüneteim lesznek.
Örülök, hogy itthon nem esett le a hó, de hogy fent a hegyekben is elég kevés volt, az már kevésbé jó hír. Mindegy, ilyenkor, mikor már süt a nap, és viszonylag meleg van, úgy is jobb menni.
Fórumozók Fényképalbuma
Helló Khaosz.
Erről eszembe jut az : Őfelsége titkosszolgálatában -James Bond
Blofeld -el nem találkoztatok ?
vagy csinos lánykákkal, illatszeres dobozokkal a hónuk alatt ?
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
- Khaosz
- V.I.P.

Fórumozók Fényképalbuma
- Khaosz
- V.I.P.

Fórumozók Fényképalbuma
A hegyek ,,,
- Khaosz
- V.I.P.

Fórumozók Fényképalbuma
Íme a felhők felett
Nagyon szép. Hol van ez, ha szabad kérdeznem?
Sapada Olaszolrszág, ahol gleccserbaleset volt.