Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
persze újonnan nehéz
csak kikíváncsiskodol megnéztem a vaterát és van újonnan
Dvd gyűjtemény képekben
igaz joglejárt de hátha lehet szerencséje az embernek én azt szeretem a vaterában ami a boltokban már nincs felbukkanhat illetve kisvárosban lakom a különleges ún extra gyűjtői kiadások nem nagyon jutnak el hozzánk általában csak az olcsóbb kiadása
persze újonnan nehéz
Dvd gyűjtemény képekben
aukciós oldalak vagy az adás-vétel topic, ha jól tudom már joglejártak a 4 lemezes gyu-k, így újonnan nehéz lesz beszerezni
egyébként ritka szép kiadást kapott a trilógia
igaz joglejárt de hátha lehet szerencséje az embernek én azt szeretem a vaterában ami a boltokban már nincs felbukkanhat illetve kisvárosban lakom a különleges ún extra gyűjtői kiadások nem nagyon jutnak el hozzánk általában csak az olcsóbb kiadása
Dvd gyűjtemény képekben
Beszereztem,vagyis ajándékba kaptam egy barátomtól a Gyűrűk ura-gyűrű szövetsége és a Király visszatér filmeket,díszdobozokat.Tudnátok segíteni hogy kitől tudnám megszerezni a Két torony című hiányzó láncszemet?Még az adás-vétel topikban is mazsolázok,rákérdezek.Köszönöm előre is!
aukciós oldalak vagy az adás-vétel topic, ha jól tudom már joglejártak a 4 lemezes gyu-k, így újonnan nehéz lesz beszerezni
egyébként ritka szép kiadást kapott a trilógia
Dvd gyűjtemény képekben
gratula fodesz, elisha, schumy és Posza az újakhoz és a gyűjteményhez :taps:
jövő héten nekem is jön már 1-2 újdonság
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek az újakhoz!
TV: Panasonic TX-P42U20E DVD: Pioneer DV-410V-K
HÁZIMOZI: Panasonic SA-HT 15 DVD RECORDER: Panasonic DMR-EH50
MOBIL: Nokia N8 Dark Grey
Dvd gyűjtemény képekben
Beszereztem,vagyis ajándékba kaptam egy barátomtól a Gyűrűk ura-gyűrű szövetsége és a Király visszatér filmeket,díszdobozokat.Tudnátok segíteni hogy kitől tudnám megszerezni a Két torony című hiányzó láncszemet?Még az adás-vétel topikban is mazsolázok,rákérdezek.Köszönöm előre is!
adás-vétel topik amit írtál kérdez rá de én még a vaterát ajánlom én jó pár filmet onnan szereztem be
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok.
Megjött a csomag
TV: Panasonic TX-P42U20E DVD: Pioneer DV-410V-K
HÁZIMOZI: Panasonic SA-HT 15 DVD RECORDER: Panasonic DMR-EH50
MOBIL: Nokia N8 Dark Grey
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula elisha!
A Hajsza a föld alatt nekem is a beszerzési listámon van.
köszi
Dvd gyűjtemény képekben
A Dejavu és a Hajsza a föld alatt király filmek,nagyon csípem Denzel Washington filmjeit!Gratula!
én is szeretem a filmjeit a férfi szinészek közt abszolút kedvenc
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
Talán majd meglesz neked is előbb-utóbb. A középső rész nekem is felemás: A borító meg a kisfüzet magyar nyelvű, de a lemezek szitázása angol, mivel 2-5-ös terület kódú.
Szerencsére nekem magyar mindkettő és külön díjazom a Dolby digital THX-SurroundEX és DTS-ES 6.1 hangsávot Nem éppen mai kiadás már,de meg kell hagyni igényesre sikerült.Valahogy beszerzem a Két torony-t is!
Dvd gyűjtemény képekben
Talán majd meglesz neked is előbb-utóbb. A középső rész nekem is felemás: A borító meg a kisfüzet magyar nyelvű, de a lemezek szitázása angol, mivel 2-5-ös terület kódú.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Nagyon örültem ezeknek a díszdobozoknak,kár hogy a Két torony nem volt köztük,de rajta leszek,hogy teljes legyen a gyűjteményben.
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
még szintén pár dvd amit a vaterán szereztem
Gratula elisha!
A Hajsza a föld alatt nekem is a beszerzési listámon van.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi mindenkinek!
Dvd-gyűjteményem: 782db. 3648×1547
Gratula mégegyszer!Remek gyűjtemény Posza! :taps: :taps:
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
A Dejavu és a Hajsza a föld alatt király filmek,nagyon csípem Denzel Washington filmjeit!Gratula!
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi mindenkinek!
ez nagyon szép gyűjtemény , mikor tartok én itt?
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Hatalmas köszönet Igc!
Nagyon jó áron jutottam hozzájuk - az összes volt 3000ft, és minden lemez sértetlen... Jó napom van!
2/2.
Posza Gratula a szerzeményekért! Tényleg nagyon jó áron zsákmányoltad be őket!
Dvd gyűjtemény képekben
Hatalmas köszönet Igc!
Nagyon jó áron jutottam hozzájuk - az összes volt 3000ft, és minden lemez sértetlen... Jó napom van!
2/2.
jó vásárt csináltál jó áron gratulálok a függőjátszma nekem is kell majd be akarom a legendák klubja változatot szerezni
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula!Az utolsó ház balra című horrort én is bezsákmányolom majd!Irhatnál róla,hogy milyen(ha megnézted)
nagyon jó szerintem kivételesen felülmúlja az eredetit én csak ajánlom nézd meg ha szeredet a keményebb tabu témákat feszegető kicsit szadista horrort
Dvd gyűjtemény képekben
Jól mutatnak; örülök, hogy épségben odaértek!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Hatalmas köszönet Igc!
2/2.