Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Ennivaló egy állat a macska. :-)
Házi kedvenceink
Macskánk (neve: Macska, tipusa: Orosz kék)
és Halacskáim, akikkel együtt halgatom a zenét
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Házi kedvenceink
Szuperek a képek!
Gratula mindenkinek! :vazeg:
Majd igyekszem én is feltenni valamit a házikedvencről, a falka legalantasabb (=a rangsor legalján álló) tagjáról!
Házi kedvenceink
na ő az eb..... egy jelentősebb vita után, mivel megkifogásoltam a kertben ásott lővészárkot. ilyenkor igazán balfa.....zul tud nézni, ártattlanságát bizonyítandó
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Házi kedvenceink
Néhány kép Franco-ról. Fajtája: bullmasztiff.Jelenleg 3 éves, és most kezd végre kicsit komolyodni.
Szerintem nagyon aranyos!
1:
Nagyon szép nekem is bullmasztiffom van egy sárga.Meg egy vizsla.
Előtte egy nápolyi volt.
Majd képet teszek most már fel én is ha otthon eszembe jut.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
Házi kedvenceink
3:
Projektor: Optoma UHL55; Receiver: Yamaha RX-V396RDS; Front: Yamaha NS-45e; Center&Rear: Yamaha NS-P60; Sub: Yamaha YST-SW300
Házi kedvenceink
2:
Projektor: Optoma UHL55; Receiver: Yamaha RX-V396RDS; Front: Yamaha NS-45e; Center&Rear: Yamaha NS-P60; Sub: Yamaha YST-SW300
Házi kedvenceink
Majd hamarosan veszek digit fényképezőt, akkor igérem lekapom a macsekokat is.
Addig is. Az én kutyáimnak is vannak haverjai
Házi kedvenceink
Néhány kép Franco-ról. Fajtája: bullmasztiff.
Jelenleg 3 éves, és most kezd végre kicsit komolyodni.
Szerintem nagyon aranyos!
1:
Házi kedvenceink
Akkor legyen ismét egy macsek. Szuszinak hívják és most lesz 2 éves.
Házi kedvenceink
Pötyinek sok barátja van a környéken..
Ha jól érzékelem, ezek igen szoros, testközeli barátok
Tökéletesen érzékeled a dolgot! :vazeg:
Házi kedvenceink
Ha jól érzékelem, ezek igen szoros, testközeli barátok
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Házi kedvenceink
minden A/V őrült macskás?
inkább a macska élezze a körmét a hangfalamon, mint hogy a kutyám lebrunyálja! mert van eb is .... de az a kertben garázdálkodik!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
ugyan csak pár napig volt vendég, majd a sajátjaimról is lesz kép
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Házi kedvenceink
Csak hogy erősítsem a macskások táborát
Házi kedvenceink
Én is kutyás vagyok, de azé van a házban 3 macsek is. Nevük: Cica, Cila, meg Jancsika
kép?
feltüntetve az aláírásban? :vazeg:
system
Házi kedvenceink
Én is kutyás vagyok, de azé van a házban 3 macsek is. Nevük: Cica, Cila, meg Jancsika
Házi kedvenceink
Én nem, de volt macskám régebben
Kutyás vagyok!
Házi kedvenceink
A képen látható házikedvencek..... vlagyimír pampalini lenin, és hű társa sziamiaú
Házi kedvenceink
még egy kép az antialkoholista Maciról meg a fiáról...
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Házi kedvenceink
A házőrzőnk:
Jól látom, egy akita inu? Nem túl gyakori fajta nálunk.
Na. majd én is megpróbálom befotózni a nyulamat
Jól látod!
2 világgyőzte össel rendelkezik, és több egyéb bajnok is van a családban, a "férje" 6X magyar bajnok győztes.
Itt egy másik képecske:
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Házi kedvenceink
A házőrzőnk:
Jól látom, egy akita inu? Nem túl gyakori fajta nálunk.
Na. majd én is megpróbálom befotózni a nyulamat
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt