Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
A feleségemnek is megmutogattam a képeket és DenVyl házimozija tetszett neki a legjobban. Persze a házimozi rész nem érdekelte, csak a süllyesztett dizájn jött be neki nagyon. Esztétikailag nekem is nagyon tetszett, de igazából én kiváncsibb lennék arra milyen cuccok vannak ott. Mintha egy yamaha subot látnék (talán 300-as), és a surroundok a nagy jamo szettből ismerősek (bár ebben teljesen bizonytalan vagyok). Ami a frontokat illeti, ugyan jól néznek ki oda besüllyesztve, de talán a hang szempontjából nem ideális.
A hang részét tekintve, enzsé rendszere a legkomolyabb. Ennél komolyabb rendszer nekem már nem kéne. Annyira jó, hogy muszály belekötnöm. Szerintem a hátsó surround frontok túl a sarokban vannak tolva. (savanyú a szőlő)
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Szerintem DenyVL rendszeréből a helyiség a cool...
Ha a pincében meglesz a Rotel audio és az SP5700, akkor a többi is
Legalább a billentyűzetben megegyezik az enyémmel
huha, DenyVL mozija vinne mindent ha verseny lenne nagyon hangulatos!
gordon314: bocs, csak most irtam, bar latom siker !
a surroundok nincsenek tul magasan ? vagy nem direkt .. ?
az en surroundjaim allitolag alacsonyan vannak, de igy legalabb hallom oket
Gandalf: csak 1 allvany meg keves lenne, olyasmit akarnek, mint gordone, h
egymassal harmonizaljanak az asztal, tvtarto, stb! Nyersfa szinut, famanias vagyok
Tboy: thx apam csinaljta, a kepen ugyan nem latszik, de sajnos van egy szepseghibaja:
a szogek a feluleten vannak, oldalrol nem birtak megtartani
Hat, ez a topik jol szett lett nyomatva ... beszurt kepeim 720*540, es igy eppcsak jok 1024*768 eseten.
a feltoltott 800as kepek mar szetszedik nalam ...
Köszönöm Arty a dícséretet. Ahogy azt említettem korábban, igazából ez TV szobának indult, és szeretnék egy másik, igazi mozi szobát a pincében készíteni. Oda csak a SP5700 és a vászon költözik le. HTPC-t , esetleg új Denon DVD-t tervezek lentre, és teljesen új hangrendszert is. Klipsch-re és Rotel-re gondoltam. Egyenlőre. Igaz még össze se mertem számolni... Valami ilyesmire gondoltam...
TV: Thomson Projektoros Tv, Vászon: Projecta ProCinema 139x240, Projektor: InFocus SP5700, DVD: Sony, Receiver: Denon 3802, CD: Technics, front: Klipsch RF35, center: Klipsch RC35, surr: Klipsch RS35, surr.back: Klipsch RS25 kábelek: hangfalak: NeoTech KS1034M, Táp: NeoTech NP-3PS52
gordon314: bocs, csak most irtam, bar latom siker ! a surroundok nincsenek tul magasan ? vagy nem direkt .. ?
Köszönöm a választ megkaptam!
Kábé fél méterrel van az aljuk a fülmagassághoz képest. Ennyit minimum ajánlani szoktak.
Ha minden jól megy, akkor a jövő hét végére csinálhatok új képeket az újjított rendszerrel. Az új hangszórókat már megrendeltem és az erősítő is cserélve lesz, de egyenlőre még legyen az én titkom mire .
gordon314.fw.hu
huha, DenyVL mozija vinne mindent ha verseny lenne nagyon hangulatos!
gordon314: bocs, csak most irtam, bar latom siker !
a surroundok nincsenek tul magasan ? vagy nem direkt .. ?
az en surroundjaim allitolag alacsonyan vannak, de igy legalabb hallom oket
Gandalf: csak 1 allvany meg keves lenne, olyasmit akarnek, mint gordone, h
egymassal harmonizaljanak az asztal, tvtarto, stb! Nyersfa szinut, famanias vagyok
Tboy: thx apam csinaljta, a kepen ugyan nem latszik, de sajnos van egy szepseghibaja:
a szogek a feluleten vannak, oldalrol nem birtak megtartani
Hat, ez a topik jol szett lett nyomatva ... beszurt kepeim 720*540, es igy eppcsak jok 1024*768 eseten.
a feltoltott 800as kepek mar szetszedik nalam ...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
ha lehet fenykepezeskor legyen egy dvdcenter ujsag valahol, koszi
Pl. így?
system
Én is gondolkoztam rajta hogy felteszem a bárpult képeket a mozihoz, ami nálam a zongorán kapott helyet.
De a borok nélkül nem lenne hiteles :-)
5.
TV: Thomson Projektoros Tv, Vászon: Projecta ProCinema 139x240, Projektor: InFocus SP5700, DVD: Sony, Receiver: Denon 3802, CD: Technics, front: Klipsch RF35, center: Klipsch RC35, surr: Klipsch RS35, surr.back: Klipsch RS25 kábelek: hangfalak: NeoTech KS1034M, Táp: NeoTech NP-3PS52
4.
3.
2.
Ismétlés.
A DVD, DVD-A, SA-CD, CD, MD gyűjtemény :-)
csinaljuk azt, hogy atmeretezed oket 800 szelesre, felrakod ujra, en meg legyakom a regieket
ok?
koszi
o v e r p o w e r e d
Remélem ez elfér rendesen...
800nal nagyobb kepet ne post-oljatok ha lehet, kisebb felbontasokban szettolja a forumot
scrollozgatok jobbra balra
o v e r p o w e r e d
Cuttie !
Mik azok a végfokok ( estleg monoblokkok ) ?
Látom Denon hűség...
Igen, Denon POA-S10-es monoblockok. :-)
A TV meg még marad egy ideig, elsődleges számomra a hang.
Ennek a TV-nek meg nem olyan szörnyű a képe :-)
gandalf:
arty: szep a parkettad, jo izlesrol tanuskodik
ha lehet fenykepezeskor legyen egy dvdcenter ujsag valahol, koszi
o v e r p o w e r e d
Csak sikerül most már talán nekem is feltenni pár képet
gordon314.fw.hu
Nem olyan nagy a gond szerintem. Megúszod egy alacsonyabb állvánnyal. Egyébként a hátsó surroundok polcmegoldása nagyon tetszik.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
NNa. En is csatlakozom. A teljes elulso butorzatot ki kellene cserelni ( a gepasztalt ill. a TV allvanyt is ),
hogy valamennyire szinkronba jojjenek ... tom, nem szep. Inkabb a tanulsag miatt mutatom meg
Jo pelda ra, hogy a nem megfelelo tervezes okan a TV mar most is tul magasra kerult, hat ha meg a falra vetiteni
szeretnek a kov. 2 even belul... (pedig az allvany meg fel eves sincs )
A naaagy puzzle kep nelkul visszhangot hallani:
es vegul az egesz kicsit kozelebbrol: (a szamitogep mobilrackjeit mar feketenek kepzeljetek ) :
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Közeli a frontról.
Látom a háttérben, hogy zenész is van a családban!
gordon314.fw.hu
Az egész régi Q szett leggyengébb darabja, annak ellenére, hogy jó a hangja és azonos hangszórókészlete van a többi hangfalallal. Az új Q szettben lényegesen jobb a center, a nagyobb kabinet miatt. De a középhangokat nagyon pontosan adja vissza, de mindenképpen smallra kell álítani.