Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

ha ennyire kivancsiak vagytok, es nem birtok varni amig szerzek 1 fenykepezogepet, akkor tessek:
Azzal a "szekrénnyel" lesz a baj. Valami olyasmi kellene amelyben elfér a center és bekerülhetnének az AV komponensek is.

Crybaby
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Crybaby »

Sziasztok.

Nagyon jók a képek. Gratula a rendszerekhez.
Hogy mennyi filmetek van

Azért látom DenyVL és Sacánál van kis ital szentéj is
Ápropó nem kell valakinek egy Imperial Gallonos Chivas Regal csapolófejjel?

Jövőhéten talán én is teszek fel néhány képet a szobámról, márha addig sikerül még ezt azt felszerelni.
Projector: LG AN110B-JD; Erősítő: Onkyo 575-X ; Dvd Lejátszó: ; Pioneer DV-575A ; Dvd felvevő: LG DR7622W ; Hangalak Elsők: Mission m73 (bi-wiring); Center: Mission m3c2i ;Hátsók: Mission m5ds ;Mélynyomó: Tannoy MXSUB-10 ; Kábelek: Hama Gold HDMI-DVI 2m for PC; Hama YUV-YUV 10m for DVD; Monitor Patmos Y Sub Kábel 12m; Monitor Optical 1,5m

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

ha ennyire kivancsiak vagytok, es nem birtok varni amig szerzek 1 fenykepezogepet, akkor tessek:

o v e r p o w e r e d

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

felmerült bennem egy kérdés: hol maradnak a topikinditó képei ???
Már nyaggattuk ircen, de azt mondja, hogy csak egy mobiltelefonja van amivel fényképezni tud, egy olyan képpel meg nem akar itt égőzni.

- hehe de mennyire patkany vagy
- namajd jolmegkapod a csatin , es tuti nemeri meg az estet az utobbi par hozzaszolas, ki leszunk moderalva
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

paTKany
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: paTKany »

Már nyaggattuk ircen, de azt mondja, hogy csak egy mobiltelefonja van amivel fényképezni tud, egy olyan képpel meg nem akar itt égőzni.

Samsung LE27-S71, Panasonic TX-32PS11P, Marantz DV4200, Samsung DVD-HR720, ONKYO TX-SR501E, 2x Wharfedale Dmnd-8.4, 2x Wharfedale Dmnd-8C, 2x Jamo Studio 180

DenyVL

Hozzászólás Szerző: DenyVL »

Kedves Gandalf!
Nem értettem félre, legalábbis remélem, és én is a frontokra értettem, hogy bent vannak a sarokban. Igazából nem próbáltam még kintebbre rakni őket, és onnan meghallgatni, de ami késik az nem múlik. Még ma megteszem. )
Én eddig a Cuttie és ExCat hangcuccait írigylem.
üdv
TV: Thomson Projektoros Tv, Vászon: Projecta ProCinema 139x240, Projektor: InFocus SP5700, DVD: Sony, Receiver: Denon 3802, CD: Technics, front: Klipsch RF35, center: Klipsch RC35, surr: Klipsch RS35, surr.back: Klipsch RS25 kábelek: hangfalak: NeoTech KS1034M, Táp: NeoTech NP-3PS52

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

A sarokban szerintem nem olyan rosszul szólnak a hangfalak, de szakértő nem vagyok. Nekem inkább a center került magasra, de mint már említettem, nem ez a végleges tervem, a végleges helységet nagyon meg akarom tervezni.
Kösz a tájékoztatót. A surround dipólrol tippeltem, hogy jamo szett, bár a szett többi része, mind a dipólhoz hasonló lapos széles felépítésüek, ezért nem tudtam hova tenni a frontokat és a centert. Egyébként a "surroundok miért vannak annyira a sarokbant", nem Neked címeztem, hanem "enzsé" triangle szettjének. Tőled azt kérdeztem, hogy a besüllyesztett frontok jól szolnak-e, és nem próbáltad-e már kijebb húzni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

emelon

Hozzászólás Szerző: emelon »

High-Tech Junior

DenyVL

Elnézést, tényleg lemaradtak a cuccok:
Szóval:
-------------------------------------------------
Front: Magnat Vektor 77
Center: Magnat Center 13
Dipol: Jamo THX
SUB: Yamaha YST-160
Back: Magnat Vektor 77
Erősítő: Denon 3802
DVD: Sony DVD S725D
TECHNICS CD player
Samsung 7 HEAD HIFI video recorder
Dreambox Satellite beltéri - 80GB harddrive
Projector: INFOCUS 5700
TV: Thomson Scenium 44
Vászon: Projecta Proscreen 16:9 normal.
HTPC: TEAC DVD író, PIV 2.6GHZ, 1 GB Memória, Rackbe építhető-ház, ATI Radeon 9600XT (ventillátor nélküli), 240GB SATA drive, 80GB IDE drive.
----------------------------------------------------
A sarokban szerintem nem olyan rosszul szólnak a hangfalak, de szakértő nem vagyok. Nekem inkább a center került magasra, de mint már említettem, nem ez a végleges tervem, a végleges helységet nagyon meg akarom tervezni.
TV: Thomson Projektoros Tv, Vászon: Projecta ProCinema 139x240, Projektor: InFocus SP5700, DVD: Sony, Receiver: Denon 3802, CD: Technics, front: Klipsch RF35, center: Klipsch RC35, surr: Klipsch RS35, surr.back: Klipsch RS25 kábelek: hangfalak: NeoTech KS1034M, Táp: NeoTech NP-3PS52

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: saca »

saca: Az asztalt hol vásároltad? Mennyiért? Valami hasonlót szeretnék én is.
A kika-ban vettem tavaly, de azt hiszem a Törökbálintiban még mindig lehet kapni. Gandalf: csak a jobb oldalit cseréltem ki a hátsó center párjának magas sugárzójával (ami a sufniban várja hogy egyszer 7.1-es rendszer része lehessen) mert nem vagyok hajlandó annyit fizetni érte amennyit kérnek (27.000Ft) ezért szétszedtem és majd keresek bele valami azonos cuccot.

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

OFF. És ki tudta cseréltetni a wharfedale pacific frontok magassugárzóit? Kár lenne azokért a dobozokért.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Most a frontok helyett az a két "benga" hangfal szól?
Nem. Mikor már a második AV erősítőt és hangfalat vágta tönkre néhány félresikerült buli után, javasoltam neki, hogy vegyen inkább külön erre a célra elnyűhetetlen "diszkó" erősítőt és hangfalat. A tuc-tuc azon megy, a film meg a Wharfedale-en.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

Tényleg a jó az állvány. Engem is elgondolkoztatott. Hosszútávon lehet, hogy nekem is egy ilyet kéne beszerezni. Egy kérdés.

Most a frontok helyett az a két "benga" hangfal szól?

Egyébként nekem nagyon tetszik a cucc, bár a végfokokaknak biztosan van jobb helye is a sub tetejénél.

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

saca: Az asztalt hol vásároltad? Mennyiért? Valami hasonlót szeretnék én is.

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

2 kép

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

A következő képek nem cenzúrázottak és csak erős idegrendszerrel rendelkezőknek ajánlom... magamról annyit, hogy trehány vagyok és igénytelen de ha egyszer végre eltudok költözni a jelenlegi kecomból, majd minden más lesz. Egy két apró szörnyűletet ami talán nem túl érhető azért elmagyarázok:

A yamaha subwooferen egy 2X450W-os proel végfok taláható, mert nem volt elég a teljesítmény a dzsalasztós zenéhez. Van még 2db 400W-os hangfal is hozzá. Persze ennek előzménye is volt... szétvágtam a frontok magassugárzóit egy jól sikerült bulin... A hátsó center sugárzó a konvektor miatt nem lehet középen most más nem jut eszembe...

Cuccaim

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

A feleségemnek is megmutogattam a képeket és DenVyl házimozija tetszett neki a legjobban. Persze a házimozi rész nem érdekelte, csak a süllyesztett dizájn jött be neki nagyon. Esztétikailag nekem is nagyon tetszett, de igazából én kiváncsibb lennék arra milyen cuccok vannak ott. Mintha egy yamaha subot látnék (talán 300-as), és a surroundok a nagy jamo szettből ismerősek (bár ebben teljesen bizonytalan vagyok). Ami a frontokat illeti, ugyan jól néznek ki oda besüllyesztve, de talán a hang szempontjából nem ideális.

A hang részét tekintve, enzsé rendszere a legkomolyabb. Ennél komolyabb rendszer nekem már nem kéne. Annyira jó, hogy muszály belekötnöm. Szerintem a hátsó surround frontok túl a sarokban vannak tolva. (savanyú a szőlő)

Scott
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Scott »

Szerintem DenyVL rendszeréből a helyiség a cool...
Ha a pincében meglesz a Rotel audio és az SP5700, akkor a többi is

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: gemini »

Legalább a billentyűzetben megegyezik az enyémmel

DenyVL

huha, DenyVL mozija vinne mindent ha verseny lenne nagyon hangulatos! 
gordon314: bocs, csak most irtam, bar latom siker !
a surroundok nincsenek tul magasan ? vagy nem direkt .. ?
az en surroundjaim allitolag alacsonyan vannak, de igy legalabb hallom oket

Gandalf: csak 1 allvany meg keves lenne, olyasmit akarnek, mint gordone, h
egymassal harmonizaljanak az asztal, tvtarto, stb! Nyersfa szinut, famanias vagyok

Tboy: thx apam csinaljta, a kepen ugyan nem latszik, de sajnos van egy szepseghibaja:
a szogek a feluleten vannak, oldalrol nem birtak megtartani

Hat, ez a topik jol szett lett nyomatva ... beszurt kepeim 720*540, es igy eppcsak jok 1024*768 eseten.
a feltoltott 800as kepek mar szetszedik nalam ...

Köszönöm Arty a dícséretet. Ahogy azt említettem korábban, igazából ez TV szobának indult, és szeretnék egy másik, igazi mozi szobát a pincében készíteni. Oda csak a SP5700 és a vászon költözik le. HTPC-t , esetleg új Denon DVD-t tervezek lentre, és teljesen új hangrendszert is. Klipsch-re és Rotel-re gondoltam. Egyenlőre. Igaz még össze se mertem számolni... Valami ilyesmire gondoltam...

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

gordon314: bocs, csak most irtam, bar latom siker ! a surroundok nincsenek tul magasan ? vagy nem direkt .. ?

Köszönöm a választ megkaptam!
Kábé fél méterrel van az aljuk a fülmagassághoz képest. Ennyit minimum ajánlani szoktak.

Ha minden jól megy, akkor a jövő hét végére csinálhatok új képeket az újjított rendszerrel. Az új hangszórókat már megrendeltem és az erősítő is cserélve lesz, de egyenlőre még legyen az én titkom mire .
gordon314.fw.hu

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

huha, DenyVL mozija vinne mindent ha verseny lenne nagyon hangulatos!

gordon314: bocs, csak most irtam, bar latom siker !
a surroundok nincsenek tul magasan ? vagy nem direkt .. ?
az en surroundjaim allitolag alacsonyan vannak, de igy legalabb hallom oket

Gandalf: csak 1 allvany meg keves lenne, olyasmit akarnek, mint gordone, h
egymassal harmonizaljanak az asztal, tvtarto, stb! Nyersfa szinut, famanias vagyok

Tboy: thx apam csinaljta, a kepen ugyan nem latszik, de sajnos van egy szepseghibaja:
a szogek a feluleten vannak, oldalrol nem birtak megtartani

Hat, ez a topik jol szett lett nyomatva ... beszurt kepeim 720*540, es igy eppcsak jok 1024*768 eseten.
a feltoltott 800as kepek mar szetszedik nalam ...

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Pl. így?
igen

tokjo

o v e r p o w e r e d