Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Sziasztok!
Mutatok én is néhány szerény kis képet a nappaliról. Még csak tervezgetek, ezért várom az ötleteiteket ill. kérem segítségeteket. Telcsivel készítettem őket, de nagyjából azért ígyis látszik néhány dolog.
Először is a front részleg:
Tudom, a centert nem ártana a megjelenítő alá vagy fölé rakni. Annak reményében, hogy nemsoká lesz proji, így rendeztem el őket. Felettük elég sok hely (kb 190cm) marad a vászonnak. A frontok egymástól 3m távolságban vannak.
Megmondom őszintén, szeretném, ha a kép mondjuk úgy 3méter széles lenne. Egy kis otthoni tesztvetítéssel raktunk már ki ide ekkora képet, és ez tűnt a legelfogadhatóbbnak. Se nem kicsi, se nem nagy. Vásznat úgyse találok ekkorát, úgyhogy majd marad a homemade gipszkarton "vászon".
Itt egy nézőpozíció:
Hát, kicsit magasan lesz nálam is ez a vászon, lehetne lentebb, de annyira nem zavaró. 110cm-re van a TV teteje, ami kb. fejmagasság.
A képtől így kb 370cm-re ülök.
A rear részleg:
Homemade rear hanfalállvány:
Egész jól sikerült. Kérdezték már tőlem, hogy hol vettem. Ez úgy jól esett. :vazeg: Csak lefesteni vagyok lusta.
Projektor: Optoma UHL55; Receiver: Yamaha RX-V396RDS; Front: Yamaha NS-45e; Center&Rear: Yamaha NS-P60; Sub: Yamaha YST-SW300
(ex)Cat: Aranyos az a kis sziami dog
O az enyem es csak a rajzfilmeket szereti, kedvence az Ice Age-bol a Scrat..
Köszi!
A tiéd is nagyon szép! :vazeg:
Killer Bendegúz nagyon önérzetes és rendkívül hangulat függő. Ő eddig a legmacskább macska, aki eddig nálam volt
(ex)Cat: Aranyos az a kis sziami dog
O az enyem es csak a rajzfilmeket szereti, kedvence az Ice Age-bol a Scrat..
Thx!
A center valóban a rossz helyen van, nem elég hogy lent, még be is van zárva és ettől rettentő doboz hangja van, csak egyenlőre ötetem sincs hogy oldjam meg. A bútoron már alakítottam hogy a dvd beférjen, de valószínű kell vmi álványt kreálni oda. A fő kínom most az hogy a vászon mögött van az erősítő és a film közbeni hangerőkorrekció kilőve.
Talán kókánylásnak hangzik, de egy periszkóp féleséggel (tükrökkel) könnyedén megoldható lenne a távvezérlés problémája!
Thx!
A center valóban a rossz helyen van, nem elég hogy lent, még be is van zárva és ettől rettentő doboz hangja van, csak egyenlőre ötetem sincs hogy oldjam meg. A bútoron már alakítottam hogy a dvd beférjen, de valószínű kell vmi álványt kreálni oda. A fő kínom most az hogy a vászon mögött van az erősítő és a film közbeni hangerőkorrekció kilőve.
A "Z2 plafon szett" fejlődött:
Szépen megoldottad az állványozást!
De a center nincs túl alacsonyan? Esetleg helyet cserélhetne a lejátszókkal! (Hja, most látom, hogy oda már nem nagyon férne be
Nagyon jó lett!
Ez az, amiért sajnálom, hogy nem Z2-m van... Mármint a lens shift. Ez tényleg nagyon hiányzik, mert így nem tudom számomra szimpatikus módon elhelyezni a projit. - már persze ha nem akarok digitális képkorrekciót alkalmazni. (Márpedig nem akarok )
szoktak a macsok házimozizni?
Nem igazán! Sőt, leginkább morcosan szokták tudomásul venni, ha épp valami nagyobb hangerőn hallgatom a rendszert
2. és kb. ugyanekkor néhány napig - csak, hogy fájdítsam a szívem - nálam vendégeskedett ez a Jadis Orchestra ezzel a kis ősöreg tunungolt Marantz CD lejátszóval...
No, mit csináltál Árpival, hogy ezeket ott hagyta nálad?
Mondtam, hogy meg akarom hallgatni
Fetés után (illetve maszatolás, ezt még gyakorolnom kell):
Csukló szerelve:
Gépre felszerelve a cucc:
Felrakva a helyére:
Itt meg a bazinagy "büdöske":
Holnap vagy hétvégén kábelcsatornázás és egyéb mulatságok
Jó nektek én allergiás vagyok a macsszőrre.
Akik nélkül a házimozihangzás sosem lenne tökéletes!
(Csiki)
Köszi a képeket
Csiki csíkozása szép,
jó a gyűjtemény,
és tényleg kell macskás smiley!!!
az enyém szokott Csak a motorját nem tudom soha kikapcsolni :vazeg:
(Csiki)
Köszi a képeket :vazeg:
Csiki csíkozása szép,
jó a gyűjtemény,
és tényleg kell macskás smiley!!!
system
(Csiki)
Jól nyeli a macsaka a magasakat, csökkentik a víszhangot!
gordon314.fw.hu
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
2. és kb. ugyanekkor néhány napig - csak, hogy fájdítsam a szívem - nálam vendégeskedett ez a Jadis Orchestra ezzel a kis ősöreg tunungolt Marantz CD lejátszóval...
No, mit csináltál Árpival, hogy ezeket ott hagyta nálad?
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Az a Jadis Orchestra nagyon szépen néz ki.
A cicák nálunk is így jöttek: először egy, aztán ....
A filmek egyrésze...
Ezeket meg most találtam meg.
1. Amikor még a B&W szett is nálam volt...
Pötyi és Killer Bendegúz
(Csiki)
H: Andras: Ez a te rendszered?
A bolte, a bolt meg az enyem, szoval vegul is a valasz: igen
H: Andras: Ez a te rendszered?
Utalom a kabeleket
Szóval a távolság nem számít? Bocsi a képek nagyságáért Simon, többet nem hibázom!