Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Hagyományos lemezlejátszó:
kövület :vazeg:
ejnye-bejnye
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Na de milyen jó hangú.... :smile19:
csak már lassan nincs mit lejátszani rajta
Most nem megyek le fényképezni a készletet...
amúgy egyre többet adnak ki újra..
csak már lassan nincs mit lejátszani rajta
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Ha már szóba került A HFM1 korrektorom:
Nekem egy egyszerű kérdésem lenne: Mire jó ez a cucc?
Hagyományos lemezlejátszó mágneses, vagy dinamikus hangszedőjének a jelszintjét erősíti fel, és frekvencia korrigálja, mivel a vágáskor nem lineáris jeleket tesznek a lemezre, műszaki okok miatt, és ezzel egyenesítik vissza az ideális(hoz közelítő) frekimenetet. Valamint így a jelszint egy erősítő normál bemeneti jelszintjéhez illeszkedik.
Ha már szóba került A HFM1 korrektorom:
Nekem egy egyszerű kérdésem lenne: Mire jó ez a cucc?
...Gordon! Ez nem is néz ki olyan rosszul! Vagy élőben igénytelennek tünt? Mert képen ez a tökély!!!!!!!!!!! Csak gondolom a müanyagjeleg közelről már öl ....
Az a baj vele, hogy max néhány óráig bírta. A sarkai meg eleve bénák, az itt látszik a képeken. Ha ugya enenesre akarod, akkor feszíteni kell, és mivel rugalmas és feszül, ezért egy idő után adja meg magát. Ha valaki nagyon ügyes és türelmes az biztosan fel tudja szépre és "örökösre" is rakni (500 Ft-ot megér). amire viszont vigyázni kell, hogy nem lehet nyom nélkül leszedni!
urak akkor a vászonbetétes ragacsot kell használni, van abból is fekete
...Gordon! Ez nem is néz ki olyan rosszul! Vagy élőben igénytelennek tünt? Mert képen ez a tökély!!!!!!!!!!! Csak gondolom a müanyagjeleg közelről már öl ....
Az a baj vele, hogy max néhány óráig bírta. A sarkai meg eleve bénák, az itt látszik a képeken. Ha ugya enenesre akarod, akkor feszíteni kell, és mivel rugalmas és feszül, ezért egy idő után adja meg magát. Ha valaki nagyon ügyes és türelmes az biztosan fel tudja szépre és "örökösre" is rakni (500 Ft-ot megér). amire viszont vigyázni kell, hogy nem lehet nyom nélkül leszedni!
gordon314.fw.hu
ok, akkor rakok fel egy tutorualt köszi mindenkinek a dicsero szavakat
Gordon! Ez nem is néz ki olyan rosszul! Vagy élőben igénytelennek tünt? Mert képen ez a tökély!!!!!!!!!!! Csak gondolom a müanyagjeleg közelről már öl :vazeg:
namost el ósztriába, majd nézek projiárakat
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
de akkor képes vagyok étlen-szomjan lenni honapokig. nem akarom eljátszani a hetediket
Én is mindig ilyesmitől félek! :vazeg: Bár szerencsére ami nekem etszik pl. 5700 totál elérhetetlen számomra anyagilag.
én is emiatt tartok az egésztől
Ettől ne tarts!!
Vedd inkább biztosra :vazeg:
Arty, Gordon, jók lettek a képek!!! Látom nem volt hiábavaló az AV1!
de akkor képes vagyok étlen-szomjan lenni honapokig. nem akarom eljátszani a hetediket
Ettől ne tarts!!
Vedd inkább biztosra :vazeg:
Arty, Gordon, jók lettek a képek!!! Látom nem volt hiábavaló az AV1!
Hát, legalább leszenek célok az elkövetkezendő 10 évre.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Arty, ez nagyon klassz!Engem érdekelne is, de sajnos nincs projim. :vazeg:
- ez nemgond! eljossz a talalkozora, majd ugy messz haza, hogy neked karacsonyra proji kell!!
Arty, ez nagyon klassz!Engem érdekelne is, de sajnos nincs projim. :vazeg:
- ez nemgond! eljossz a talalkozora, majd ugy messz haza, hogy neked karacsonyra proji kell!!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
na felszereltem a projim... 2 kép, 0 fotosoppal ha valakit érdekel a plafonkonzol mikéntje, akkor csinálhatok egy topikot neki, lépésről lépésre fényképeztem... + magyarázó szöveg:
arty,
Engem feltétlenül érdekelne a dolog,de biztosan sok másik forumlakot is.Egy jo es olcso konzolmegoldas mindig jol jöhet.
üdv/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Arty szuper a konzol és bocs a belerondításért!
harmadik
gordon314.fw.hu
Arty, ez nagyon klassz!
Engem érdekelne is, de sajnos nincs projim. :vazeg:
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
szal az egész 5k alatt megvan....
...és még1, bár gordon beleronditott :vazeg:
Jó volt itt.
Ígértem a projektoros topikban, hogy közzé teszem a rögtönzött maszkolást a vetített képhez, amit fekete szigszallaggal követtem el. (senkinek nem ajánlom részletek ott)
Íme:
gordon314.fw.hu
na felszereltem a projim... 2 kép, 0 fotosoppal ha valakit érdekel a plafonkonzol mikéntje, akkor csinálhatok egy topikot neki, lépésről lépésre fényképeztem... + magyarázó szöveg:
Jó volt itt.