Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Hát erre külön topicot lehetne nyitni. Amikor lecseréltem a wharfedale diamondokat KEF-re, akkor a feleségem egyetlen hozzáfüznivalója az volt, hogy "szarbarna" és visszasírta a wh-kat, mert jobban mentek a parkettához.
Ez is jó!!!
Bocs, Gandalf....
Hát erre külön topicot lehetne nyitni. Amikor lecseréltem a wharfedale diamondokat KEF-re, akkor a feleségem egyetlen hozzáfüznivalója az volt, hogy "szarbarna" és visszasírta a wh-kat, mert jobban mentek a parkettához.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Nekem szerencsém van, mert a párom nem ellenzi a hobbimat. Bár nem is nagyon foglalkozik vele. Mondjuk azt megjegyezte, hogy sokkal jobb volt a Némó nyomában, mint eddig. Általánban én úgy oldom meg a dolgot, hogy ha veszek valami nagyobb kütyüt, akkor ő is kap valamit. Abban is meg tudtunk egyezni, hogy emeltfelújításkor (családi ház első emeletén launk) felezzük a mostani szobát és az egyik fele az enyém, amiben én természetesen moziszobát szeretnék.
...Amikor a páromnak "bemutattam" az új családtagot csak egyszerűen ennyit mondott: "Hát ez k*rva ronda!"
...
... akiknek a kedvesében van affinitás az ilyen műszaki dolgokra, sőt esetleg ők maguk és érdeklődnek a hasonló dolgok iránt.
A párom műszaki affinitásáról csak annyit, hogy a tv-nken, dvd-nken, kocsinkon, stb. sok biszbasz, bigyó és mütyürizé van.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Úgy látszik itt Ajsával bárki jól járna!
Léva
Robotk@:Nálunk is meg kellett harcolni az asszony tényezővel, de épp fordított előjellel. Talán tudjátok, hogy a mélynyomóm Gordontól költözött hozzánk. A párom ott szerelmesedett bele a H/K-ba, de az akkori "kedvünk" nem engedte meg a "kettős költöztetést".
Ahogy teltek a napok, hetek, egyre többször hallottam: "Nekem tetszik az az erősítő!"
Mert azért a fehérnép a műszaki dolgoknál nem mindig a tartalom alapján dönt, tisztelet a kivételnek!
(Persze ennél a gépnél a takaros külső igencsak jóféle belsővel rendelkezik.)
Egyszer aztán egy listával jött haza, melyre összegyűjtötte azon üzleteket, ahol H/K vásárolható akciósan.
Mit tehettem, bár nehezen, de beadtam a derekamat.
Már a hangfalakat is kinéztük (és kihallgattuk), amint "kedvünk" lesz hozzá, néhány KEF jön hozzánk.
Az asszony tényező szerintem mindenhol jelen van!
Nálunk nem volt a h/k-n harc, mert kijelentettem, hogy jön az új jövevény és kész!
Te igazán szerencsés vagy, hogy a párodnak teccik ez a dizájn. Szerintem is gyönyörű! Imádom, és hát ugye a külsőnél sokkal fontosabb "belső" paramétereit meg már sokszor kitárgyalta a fórumcsapat. (Habár a régebbi modellek fekete-arany dizájnja, lásd 2550,3550,4550...., stb még ennél is gyönyörűbb! Szerintem!)
Amikor a páromnak "bemutattam" az új családtagot csak egyszerűen ennyit mondott: "Hát ez k*rva ronda!"
Na erről ennyit.
Aztán még a fejemhez vágta, hogy ő ezt kezelni se tudja, meg a gombok mások a távirányítón, meg sokkal bonyolultabb, és már most látja, hogy ezt ő bekapcsolni se tudja majd...
Az új mélynyomóm is egy pár új cipőbe került a hétvégén!
Tényleg drága hobbi ez a házimozi!
Ui: Imádom a páromat, de mindig is irigyeltem azokat az embereket, akiknek a kedvesében van affinitás az ilyen műszaki dolgokra, sőt esetleg ők maguk és érdeklődnek a hasonló dolgok iránt.
Hosszú távon érdemes lesz megkínálni egy jobb hangfelszettel, mert a H/K és a te füled is MEGÉRDEMLI.
Ez így igaz, csak az asszony tényezővel ezért még meg kell harcolni....
Először is bocs a nagy időugrásért, de oly ritkán van ennyi időm olvasgatni a fórumot (most, hogy akadt, reggel óta bóklászok itt...).
Nagyon szép vasakat látni itt, s amint a processzorom engedi (folyamatosan kódol a lelkem), én is felteszem a mozigépeinkről készült fotókat (figyelmetekbe ajánlom az állványt, egyedi gyártású, igen brutál darab; szépségversenyt nem fog nyerni, az biztos).
Robotk@:
Nálunk is meg kellett harcolni az asszony tényezővel, de épp fordított előjellel. Talán tudjátok, hogy a mélynyomóm Gordontól költözött hozzánk. A párom ott szerelmesedett bele a H/K-ba, de az akkori "kedvünk" nem engedte meg a "kettős költöztetést".
Ahogy teltek a napok, hetek, egyre többször hallottam: "Nekem tetszik az az erősítő!"
Mert azért a fehérnép a műszaki dolgoknál nem mindig a tartalom alapján dönt, tisztelet a kivételnek!
(Persze ennél a gépnél a takaros külső igencsak jóféle belsővel rendelkezik.)
Egyszer aztán egy listával jött haza, melyre összegyűjtötte azon üzleteket, ahol H/K vásárolható akciósan.
Mit tehettem, bár nehezen, de beadtam a derekamat.
Már a hangfalakat is kinéztük (és kihallgattuk), amint "kedvünk" lesz hozzá, néhány KEF jön hozzánk.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Még nem, gondoltam is, hogy csinálok egy képet a 2db electra dobozról amint pihen a szekrényben :-)
Péntek délben indulok, remélhetőleg addig az állvány is befut a centerhez.
Ezt a mostani TV-re se merném rátenni, pedig az picit masszívabb darab a hotel tvjéhez képest.
Hmm impozánsak nagyon Hazaértél már ?
Gratulálok Cuttie! Elôbb a REL sub, aztán meg ez a kis gyönygyszem, jó az ízlésed hangfal témában
1xüen gyönyörűek az electrak!!! Remélem a közeljövőben hozzám is megérkeznek a 906-osok!
És előre nem szeretnél Electrakat?
A 906-osok nekem előre lesznek merthogy a szoba ahova el fogom helyezni őket mindössze 12nm.
A400, Dactilus, 575A, M12.2
1xüen gyönyörűek az electrak!!! Remélem a közeljövőben hozzám is megérkeznek a 906-osok!
És előre nem szeretnél Electrakat?
A400, Dactilus, 575A, M12.2
És a csupaszítás nélküli teljes kép
még egy kép
Az új jövevény
Ezzel a tannoy paletta teljesen lecserélődött
Köszönöm az upload-ot :-)
Feltöltök pár új képet
Ezek a mai szerzeményről a képek.
Pár kép, ami itt volt!
Jé Cosmo, átmentetted a képeim! THX
Igen, ebből a topicból az összes megvan!
Pár kép, ami itt volt!
Jé Cosmo, átmentetted a képeim! THX
Még két kép:
(ex)Cat új képei 8:
(ex)Cat új képei 7: