Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
mv3: hogyhogy nem tusken vannak a cuccok? (meg masoknal se nagyon)
Bízom a gyári lábakban
Elvileg mindkét engem hangilag érdeklô készüléknek (erôsítô+cd) gyárilag rezgésmentes korongjai vannak.
De ez az egész állvány kérdés még nincs nálam megoldva, ez az ikeás megoldás is jelenleg ideiglenes, ha el tudom adni ezt a doccent garnitúrát, akkor a következô TV álványom már hifiállvány lesz (a két magyar nevesebb állványgyártó valamelyikétôl)
Addig nem bajlódom tüskékkel amíg örülök, hogy beférnek a komponensek
A hangfalak természetesen tüskéken állnak
Kicsiny renndszerem egyenlore ideiglenes szobaban...
Ismetles a tudas anyja Remelem a kep is sikeredeik mostmar
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Kicsiny renndszerem egyenlore ideiglenes szobaban...
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Köszi akkor ezeket beállítom mindenképpen
Én már kb. fél éve használtam az új erősítőmet,(előtte a 840-es volt) mire rájöttem hogy a hátsóközépnél(surr. back) YES állásban az 5.1-ből is "6.1"-et kever. Így ha nincs csatlakoztatva a hangfal, a két szóló háttér gyengébben szól, a hátsóközép hiánya miatt.
Remélem nem voltam bonyolult.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Két jótanács: ha a hátsóközép hangfal nincs bekötve, a menübe is azt válaszd, hogy NO, egyébként oda is kever hangot. A másik, hogy a Cinema B jó hatással van a hangképre, főleg ha a beállításokba Side-ról Behidre teszed a hátsók helyzetét. Sokkal jobb a térhatás, terítettebb a hang. Ilyenkor a beszéd nemcsak a centerből szól, hanem a két frontból is, és sokkal "valósághűbb" lesz a házimozi élmény.
Köszi akkor ezeket beállítom mindenképpen
Erőlködö: SONY STR-DB790 QS
Front: Mission M32i
Füles: Sennheiser HD 595
mp3: iPod Video 30GB
Hát úgy hallgattam , hogy nem volt semmi beállítva rajta (hangfaltávolságok , faltípus stb...) de azt meg tudtam állapítani , hogy szebb (külsőre) , jobban kihozza mélyeket , sokkal finomabban lehet szabályozni a hangerőt , részletesebb , erősebb , nagyobb (gigantikus a másikhoz képest) .És még arra világított rá , hogy visszhangzik a szoba.
Két jótanács: ha a hátsóközép hangfal nincs bekötve, a menübe is azt válaszd, hogy NO, egyébként oda is kever hangot. A másik, hogy a Cinema B jó hatással van a hangképre, főleg ha a beállításokba Side-ról Behidre teszed a hátsók helyzetét. Sokkal jobb a térhatás, terítettebb a hang. Ilyenkor a beszéd nemcsak a centerből szól, hanem a két frontból is, és sokkal "valósághűbb" lesz a házimozi élmény.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Hát úgy hallgattam , hogy nem volt semmi beállítva rajta (hangfaltávolságok , faltípus stb...) de azt meg tudtam állapítani , hogy szebb (külsőre) , jobban kihozza mélyeket , sokkal finomabban lehet szabályozni a hangerőt , részletesebb , erősebb , nagyobb (gigantikus a másikhoz képest) .
És még arra világított rá , hogy visszhangzik a szoba.
Bár lassan egy éve megvan az erősítőm, de szerintem eddig csak az elődjéről raktam fel képeket. Majd most.
1.
Nagyon csinos, remélem hamarosan ismét felidézhetem a hangjának emlékét
Erölködő teszt. Csak gyorsan bekötöttük az új jövevényt a 475-ös helyére.
És mi a konklúzió a 475-öshöz képest?
mv3: hogyhogy nem tusken vannak a cuccok? (meg masoknal se nagyon)
o v e r p o w e r e d
Össze fog szakadni! Nekem már rogyott össze így egy tunerem! Pedig az hifi cucc volt, nem csak egy videó!
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 688
Erölködo˝ teszt. Csak gyorsan bekötöttük az új jövevényt a 475-ös helyére.Csóró LG videó került legalulra
szerencsétlen LG
azért ezt nem érdemli
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premier és Initium ill. Hivox, koax: QED QE6200 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
Itt meg egy művészibb....
Erölködő teszt. Csak gyorsan bekötöttük az új jövevényt a 475-ös helyére.
Csóró LG videó került legalulra
mv3: gyönyöru˝ gépek, szép macs és igényes fotózás!Igazi ínyenc vagy! (tényleg sajt, bor, pipa/szivar?)
Köszönöm mindenkinek a dícséreteket, kár hogy nem én készítettem az erôsítôt+cd-t, csak vásárló vagyok
Close652:
Ezek pont nem mennek, azt hiszem nem vagyok igazi ínyenc, de egyébként szeretem a finom dolgokat De a jó muzsikát és a jól muzsikáló készülékeket egybôl felismerem
Mondjuk érdekes módon kb. két hete gondolkodtam rajta, hogy veszek egy pipát
-
Vendég
az tetszik, hogy nincs agyonzsúfolva a falvédô szônyeg igazi unicum
Kösz!
Azt hiszem nem mondok újat senkinek, ha az elrendezésnél ez volt az elsődleges szempont, meg persze, hogy legyen vmi pofája is a szobának.
A faliszőnyeg...csúnya, de jobb mint a semmi.
mv3:
Elfelejtettem megdícsérni a te cuccaidat!
Szépek!
Eddig csak jót hallottam róluk, a macskádat meg még nem ismerem.
Léva
- GTomi
- V.I.P.

2.
az tetszik, hogy nincs agyonzsúfolva
a falvédô szônyeg igazi unicum
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premier és Initium ill. Hivox, koax: QED QE6200 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
- GTomi
- V.I.P.

És még egy fotó zenehallgató macskámról, Rudiról.
a macskák a negatív kisugárzású helyeket szeretik vigyázz! még idôben tedd máshová a cuccot
Leva!
Te aztán betartod a THX ajánlását! (kettő sub)
Ezek passzívak!
Ezek is! (Kissé lejjebb, két összeállítás van.)
mv3: gyönyörű gépek, szép macs és igényes fotózás!
Igazi ínyenc vagy! (tényleg sajt, bor, pipa/szivar?)
system
-
Vendég
Leva!
Ezek passzívak!
Igaz 1 mélyládával is megcsinálhattam volna, mert duplatekercses a hangszóró, de ezek ketten aktívként ha beindulnának, mennydörgésszerű élményben lenne részem (meg a szomszédnak is).
Nem büntiből vannak a fal felé fordítva, hanem hogy a szoba szar akusztikája miatt meglegyen a hangnyomás, mert a hangszínszabályzót nem akarom piszkálni.
Érdemes megfigyelni a sarokban a hálózsákomat, amint diffúzorként üzemel nagyon is jól.
Léva
Ejha, pöröly subok és csinos monitorok, biztos ütôs páros
Köszi, elég szépen muzsikálnak!
Léva
Leva!
-
Vendég
Köszi, elég szépen muzsikálnak!
Léva