Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Ez szuper! Torkosborz le a kalappal! :kiraly: :taps:
Egyébként tényleg szépek ezek az állványok.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
Grat az új szerzeményhez Simon, nagyon szép.. Torkosborz pedig egy igazi úriember.. :kiraly:
"Korrekt" :taps: Torkosborz és az állvány is
Valahogy ha ránéz az ember, akkor valóban azt mondja az ember, hogy kell egy ilyen.azonnal
( természetesen nem a kisördög beszél belôlem, de egyszer már szeretnék egy olyan terméket látni, amin nincs a made in china felirat )
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Grat az új szerzeményhez Simon, nagyon szép.. Torkosborz pedig egy igazi úriember.. :kiraly:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Elmondom a teljes történetet. Írtam egy levelet Torkosborznak amelyben a hangfalállványa után érdeklődtem mivel megtetszett a képről amit feltett róla. Sajnos mint kiderült Ő Franciaországban él és ott vette az állványt. Európában talán még Németországban forgalmazzák, de semmi közeli helyen (legalábbis én nem találtam). Közben a gyártó honlapjának tanulmányozása közben figyeltem fel a hangfalállványhoz illeszkedő, nagyon szép AV állványra is. És ez az áldott jó ember megrendelte nekem kint mindkét állványt és mikor jön haza Magyarországra elhozza nekem ide a lakásomra. Megmondom őszintén nagyon sok embernek tettem már szívességet itt a fórumon, többször küldtem ingyen filmeket, stb., de ez túltesz mindenen. Próbálom majd valahogy a hálámat kifejezni.
A két (három) állvány 470 euró körül volt.
http://www.norstone-design.com
Az egyik cimke kozelebbrol:
:kiraly: :taps:
Ez mennyibe kerül és honnan lehet rendelni? Pusztuljak bele, de most kivételt tennék attól, h: külföldről való rendelés...
A GalgaH., amit néztem az 54e. De ehhez képest az ocsmány. És nekem is pont négy "rekeszes" a keresési célzom. De széééééép. áááá
már el is képezeltem:
avr: bal lent
végfok: bal fent
dvd: jobb fent
leendő -inkább- cd or dac: jobb lent
Így néznek ki egyébként összerakva.
Ez nagyon szép! (nálam is lenne helye...)
Kintről van?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Köszönöm!
Még nem is tudom hogyan háláljam meg.
Így néznek ki egyébként összerakva.
Mennyibe fáj ez a hangfal állvány?
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Es a masik:
- Torkosborz
- Nincs visszaút
Az egyik cimke kozelebbrol:
- Torkosborz
- Nincs visszaút
Simon forumtarsunk nagyon varja mar ezeket. Ma erkeztek:
A tiédek is nagyon szépek csajszi
Csajszi?? Naneee. Domi a Domonkosból jön, nem a Dominikából
:kiraly:
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
OFFTOPIC:
Nem akartalak megsérteni! Milyen szép neved van. Na jó ezt sürgősen abbahagyom még mielött valaki rosszra gondolna.. :kiraly: Semmi rossz nincs abban, hogy tetszik valaki gépe és megdicsérjük azt Ő meg köszöni és vissza dicsér.
OFFTOPIC:
Nem is vagyok megsértődve. Csak olyan mókásan jött ki.
Amúgy meg várunk új képeket ide! Valakinek csak van valami új készülékse! Vagy a régiekről új kép
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
OFFTOPIC:
Nem akartalak megsérteni! Milyen szép neved van. Na jó ezt sürgősen abbahagyom még mielött valaki rosszra gondolna.. :kiraly: Semmi rossz nincs abban, hogy tetszik valaki gépe és megdicsérjük azt Ő meg köszöni és vissza dicsér.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Csajszi?? Naneee. Domi a Domonkosból jön, nem a Dominikából :kiraly:
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Hogy ne csak D-O-M-I csövezzen itt a sötétben :kiraly:
Dénes Péter féle monoblock
szemből:
Szépen világítanak ezek is! Dejó, nem csak nekünk van itt csöves cucc. Az aláírásokban nem sokat látok.
A tiédek is nagyon szépek csajszi Bocs, de mikor megdicsérjük egymás cuccait tisztára az a kép van előttem, mint amikor a csajok dicsérik egymás ruháit.
Elég keveseket fognak meg a csöves cuccok, pedig szerintem jazz-re és komolyzenére sokkal jobbak (a többi stílust erősítés nélkül ritkán hallani ezért arról nem nyilatkoznék). Nem véletlen, hogy a legtöbb high end gyártó csúcskészüléke szinte mindig csöves. A néhány százezres (milliós ) kategóriában még az ár/érték aránya is jobb, mint a hasonló áru tranyósé és tök egyszerűen javítható ha elromlik (itt nincs 7 rétegű nyák + beszerezhetettlen IC).
OFFTOPIC:
Meg a te képeid jó élesek lettek. Az én digit.gépem (kompakt) sötétben, meg vaku nélkül használhatatlan. Mindíg bemozdul.
Ez is "csak" egy kompakt és az én szerény tudásom eredménye na meg egy állványé . Kihasználom, hogy a húgom gépe nálam van; és végre a töltőt is megszereztem hozzá.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Hogy ne csak D-O-M-I csövezzen itt a sötétben
szemből:
Szépen világítanak ezek is! :kiraly: Dejó, nem csak nekünk van itt csöves cucc. Az aláírásokban nem sokat látok.
OFFTOPIC:
Meg a te képeid jó élesek lettek. Az én digit.gépem (kompakt) sötétben, meg vaku nélkül használhatatlan. Mindíg bemozdul.
fentről:
Hogy ne csak D-O-M-I csövezzen itt a sötétben
szemből:
Ha nem vettem volna meg a CD-játszómat, akkor ennyiért(700k) már én is elvittem volna. Ráadásul meghallgatás nélkül...
sajti
Ez a 700k ez tényleg olyan ár érte, ami alá nem akarunk menni. Ennyit megér (többet is), de ez alatt nem szeretnénk adni.
Amúgy ha komolyabban érdekel, akkor megbeszélhetjük, hogy ha pl. egy fél éven belül tuti kell, vagy vmi (és a héten a két meghallgató nem viszi el), hogy mondjuk 1/3-al lefoglalózod, és akkor nem hírdetjük tovább, hanem egy fél évre félretesszük neked. Nem azonnal kell eladni, csak nem használjuk, így mennie kell :kiraly: De egy éve íruljuk, így még fél évet simán kibír. Szóval ha gondolkodsz, priviben, vagy tel.-on megbeszélhetjük.
Várjuk meg vele a két érdeklődőt, és ha utána is meglesz, akkor kereslek majd! Szerintem meg tudjuk oldani, mert nem várnék vele fél évet, ha lehet
sajti
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Ha nem vettem volna meg a CD-játszómat, akkor ennyiért(700k) már én is elvittem volna. Ráadásul meghallgatás nélkül...
sajti
Ez a 700k ez tényleg olyan ár érte, ami alá nem akarunk menni. Ennyit megér (többet is), de ez alatt nem szeretnénk adni.
Amúgy ha komolyabban érdekel, akkor megbeszélhetjük, hogy ha pl. egy fél éven belül tuti kell, vagy vmi (és a héten a két meghallgató nem viszi el), hogy mondjuk 1/3-al lefoglalózod, és akkor nem hírdetjük tovább, hanem egy fél évre félretesszük neked. Nem azonnal kell eladni, csak nem használjuk, így mennie kell :kiraly: De egy éve íruljuk, így még fél évet simán kibír. Szóval ha gondolkodsz, priviben, vagy tel.-on megbeszélhetjük.
Ez nem az én rendszerem, hanem apukámé, csak a csöves eladása miatti átrendezéskor olyan jól nézett ki, hogy felteszek pár képet. Mivel a kütyük nem szerepelnek az aláírásomban, így írom őket: (balról jobbra)Audio Research Classic 60 végerősítő
Audio Research LS8 előerősítő
Meridian 200 CD futómű, és alatta egy Wadia DigiMaster X32 DAC.
A hangfalak ProAc Response 2.5 -ösek. A kábelek meg Alisca Orange Black Line, és Nirvana.
Hát ez nem mindennapi rendszer...
Nem lehetett könnyű megválni tőle... :kiraly:
Még megvan
Kedden, és vasárnap jönnek meghallgatni. Aztán vagy elviszik, vagy nem. Amúgy ez már az a szint, ahol a nagy árkülönbség nem jár együtt nagy javulással. Persze jobb a hangja, de nem ANNYIVAL, mint AMENNYIVEL többbbe kerül egy átlagos cuccnál. Megvenni jó volt, hallgatni is, de a házimozi kiszorítótta. Az árából valami komolyabb házimozi erölködő lesz valószínű. Még nem dőlt el mire megy a pénz.
(mondjuk ehhez el is kell adni először)
sajti
- Torzonborz
- Fórumlakó
Hát ez nem mindennapi rendszer... Nem lehetett könnyű megválni tőle...
Még megvan Kedden, és vasárnap jönnek meghallgatni. Aztán vagy elviszik, vagy nem. Amúgy ez már az a szint, ahol a nagy árkülönbség nem jár együtt nagy javulással. Persze jobb a hangja, de nem ANNYIVAL, mint AMENNYIVEL többbbe kerül egy átlagos cuccnál. Megvenni jó volt, hallgatni is, de a házimozi kiszorítótta. Az árából valami komolyabb házimozi erölködő lesz valószínű. Még nem dőlt el mire megy a pénz.
Igen, ezen a szinten már gondolom, nagyon nem költséghatékony az előrelépés... Sok sikert az eladáshoz! :kiraly:
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Ez nem az én rendszerem, hanem apukámé, csak a csöves eladása miatti átrendezéskor olyan jól nézett ki, hogy felteszek pár képet. Mivel a kütyük nem szerepelnek az aláírásomban, így írom őket: (balról jobbra)Audio Research Classic 60 végerősítő
Audio Research LS8 előerősítő
Meridian 200 CD futómű, és alatta egy Wadia DigiMaster X32 DAC.
A hangfalak ProAc Response 2.5 -ösek. A kábelek meg Alisca Orange Black Line, és Nirvana.
Hát ez nem mindennapi rendszer...
Nem lehetett könnyű megválni tőle... :kiraly:
Még megvan
Kedden, és vasárnap jönnek meghallgatni. Aztán vagy elviszik, vagy nem. Amúgy ez már az a szint, ahol a nagy árkülönbség nem jár együtt nagy javulással. Persze jobb a hangja, de nem ANNYIVAL, mint AMENNYIVEL többbbe kerül egy átlagos cuccnál. Megvenni jó volt, hallgatni is, de a házimozi kiszorítótta. Az árából valami komolyabb házimozi erölködő lesz valószínű. Még nem dőlt el mire megy a pénz.