Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
#3 És végül, amiért eddig vártam: a tegnap jövevények, a surround-ok, a JBL E30-asok!! És alattuk, a Söund Arts állványok. Ugyhogy én ezen filmezek. :box:
- jolnezki!!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
#3 És végül, amiért eddig vártam: a tegnap jövevények, a surround-ok, a JBL E30-asok!! És alattuk, a Söund Arts állványok. Ugyhogy én ezen filmezek.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
.. gondoltam megvárom, míg meglesznek surround-ok.
- a hatterek?
T A M I . H U
- D-O-M-I
- Törzsvendég

#2 Ugyanez, a másik sourround látószögéből
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- D-O-M-I
- Törzsvendég

No, és végre én is eljutotam oda, hogy a rendszerem megérje, hogy feltegyem ide. Sokáig a szobaberendezés nem volt ideális, aztán az átrendezés után gondoltam megvárom, míg meglesznek surround-ok.
Szóval az én házimozim:
#1 Kicsit benne van a Karácsonyfa is. Mögötte a másik front
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
(...) eléggé szimpi ez az RT, kiírja a szám nevét ami éppen szól a rádióban.
Szerintem ez rádióadó függő is ....
Igen, persze.
-
Vendég
(...) eléggé szimpi ez az RT, kiírja a szám nevét ami éppen szól a rádióban.
Szerintem ez rádióadó függő is ....
- kaltenpeti
- Fórumlakó

Hát ezt hozta nekem meg a tesómnak a Jézuska:Ez egy szerény kis rendszer a tíétekhez képest, de én nagyon örülök neki.
- fuu tok jo, en is egy ilyen vetelen gondolkodom.., milyen? jol latom, hogy yamaha a kicsike?
- az dvd lejatszo? vegulis furi :box:
- a tuner resze milyen?
Bizony Yamaha (Yamaha PianoCraft E-600). Igen ez dvd/mp3 lejátszó + egy sztereó erősítő 2x60 W. A tunert még nem nagyon próbáltam, de van benne RDS (PS, PTY, RT, CT), eléggé szimpi ez az RT, kiírja a szám nevét ami éppen szól a rádióban.
Hát ezt hozta nekem meg a tesómnak a Jézuska:Ez egy szerény kis rendszer a tíétekhez képest, de én nagyon örülök neki.
Ez a lényeg! Ne a haverok örüljenek neki, hanem Te! (Ők elég, ha írigykednek)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- fuu tok jo, en is egy ilyen vetelen gondolkodom.., milyen? jol latom, hogy yamaha a kicsike?
- az dvd lejatszo? vegulis furi
- a tuner resze milyen?
T A M I . H U
- kaltenpeti
- Fórumlakó

Hát ezt hozta nekem meg a tesómnak a Jézuska:
Ez egy szerény kis rendszer a tíétekhez képest, de én nagyon örülök neki.
A képen nem nagyon látszik de a rendszer arany színű.
Bocs a rossz minőségű képekért, de a telómmal készült. Majd csinálok digi gépemmel is, csak most kölcsön adtam.
A Matrix trilógiát meg A Köröket is most kaptam
Nagyon szépen köszönöm! Viszont elszomorodtam..
Igazán nincs mit!
Viszont én is többet vártam tőle. :box:
-
Vendég
Nagyon szépen köszönöm! Viszont elszomorodtam..
Newman:
1. elvileg elbírja, leírás szerint 20 kg. Én nem tenném rá. Mondjuk be sem férne...
2. arra sem...
3. igen.
4. kb 2 hete. Mondtam nekik, hogy már rutkaság, erre ők, hogy miért, náluk folyamatosan van... Szürke import, nem tudom, honnan szerzik.
Bocsi az OFF-ért!
-
Vendég
Newman : Nem fér be alá a HK, de én nem is szívesen raknám a földre.
Még egy kérdésem lenne Hozzád.
- Valamelyik TV polc elbírja a HK-t?? Mennyira masszív? Ugye az majdnem 15 kg.. De azok közé vajon befér-e..?
- Mondjuk az alsóra?
- Egyforma teherbírású a két polc?
- Mikor vetted? Mert h mondod van nekik mindig raktáron..
Köszi az infókat. :box: Régen senki nem tudott választ adni, így lepasszoltam a dolgot, de most látok némi reményt..
köszi srácok ! de ahogy kinézett 1 hétig azt nem kívánom több et.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Egy kis változáson ment át a szoba!
A TV kapott egy álványt és Végre a center is a rendes helyére került!
na mégegy
Nekem is voltak ilyen őrült elképzeléseim, de már annyira elegem volt a glettelésből és társaiból, hogy letettem róla. Majd talán egyszer később...
mym@c : Köszönöm!
Newman : Nem fér be alá a HK, de én nem is szívesen raknám a földre.
Amúgy a boltnak volt raktáron az állványból, sőt azt mondták, állandóan van. (spec. ezt a tv-re mondták, de gondolom az állványra is áll.)
na mégegy
Állat!
Fasza "kis" nappalid van Fülee!
na mégegy
Na ezt az asszony meg ne lássa...Odavan az ilyen megoldásért.Amúgy nagy gratula,nagyon tetszik nekem is.
Még hangelnyelőnek sem rossz!
-
Vendég
Vannak még ideiglenes megoldások, meg apró befejezni való részletek. (kábelek, állvány, stb.)
Fülee: a Pana DVD alá, a legalsó polc alá, vagyis a földre, nem fér be a HK? (nekem is 235 van) Ha igen, mennyi hely van fölötte?? (HK fölött szabad hely, levegőzésre)
Mennyi idő alatt szerezte be az AVPlanet?
-
Vendég
na mégegy
Na ezt az asszony meg ne lássa...Odavan az ilyen megoldásért.Amúgy nagy gratula,nagyon tetszik nekem is.
Ha mindkettőtöknek tetszik ez a megoldás, akkor miért ne? :box: Amúgy nekem is.
na mégegy
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650