Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
-
Vendég
Ha már így belejöttem... Klipsch Reference centere és NorStone mirror.
-
Vendég
A Sunwave remote. Élőben tűéles! És a fényereje is erősebb. Nagyon szeretem! Nélküle már elég nehéz lenne...
-
Vendég
Ezt pedig így véglegesítettem, döntöttem meg, mert olyan magasan van. Érezhetően javult is! Tusinak:
Gratula BitStream!
Nem akarod kipróbálni az új Obelisk+ -t a Luna+Canopus párossal szemben . . . úgyis régóta húzódik már a talink!
Az 5let nem rossz, oldjuk meg
Fel tudok ajánlani a teszthez egy Obelisk X-Pack-et...
Persze csak ha van rá érdeklődés/igény...
BitStream! Gratula a mozidhoz!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Gratula BitStream, király a DVD tartó is!
Köszi mindenkinek.
. . .
Gratula BitStream!
Nem akarod kipróbálni az új Obelisk+ -t a Luna+Canopus párossal szemben . . . úgyis régóta húzódik már a talink!
Az 5let nem rossz, oldjuk meg
Receiver:Marantz SR7500 Front:Tannoy Sensys DC1 Center:TANNOY mC Rear:Tannoy M2 Sub:TANNOY 625 ALFie Hangfal:TANNOY Sensys DC1
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 715
újabb irigylésre méltó cuccos
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Köszi mindenkinek.
. . .
Gratula BitStream!
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Köszi mindenkinek.
Az CD tartó csak sajna, a DVD-k elhelyezése még kérdéses...
No meg aztán az árnyoldalak... jól megrendeltem a méretre gyártott állványokat a dobozok alá, persze a doksiban megadott méretek alapján, majd nagyot koppantam, mert a kedves gyártó ugyan hangszóróselyemmel együtt adta meg a mélységet, de arról nem szólt a fáma, hogy a selyem kerete alul minimum 3cm-el kiáll a dobozból előre... így át kellett fúrni a hátsó tüskéket, hátul meg maradt egy kis spoiler, ami kiáll a doboz mögött... 22kg/db, dobozzal együtt 30kg/db!! Tök jó, hogy sem képen nem láttam, sem a hifibarangban, mikor meghallgattam, hogy milyen csodadizájn a hangszóróselyem kiképzése... Sebaj, a hangja kárpótol mindenért, ne essetek ilyen "buta" hibába...
Receiver:Marantz SR7500 Front:Tannoy Sensys DC1 Center:TANNOY mC Rear:Tannoy M2 Sub:TANNOY 625 ALFie Hangfal:TANNOY Sensys DC1
Nagyon szép ez így BitStream
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Néhány kép az új alakulatról... Tannoy Sensys DC1
Fú, hát ez nagyon bejön nekem. Nagyon szép, gratulálok .
"Fórumozó kuckómba" se lenne rossz. Szvsz egész jók a pc-speakerek . Legalábbis jobban szeretem hallgatni őket, mint a 8.4es Diamondokat.
-
Vendég
Ez, ez.. ATOM!
Most az 5.1 csak pszichikailag érvényesül, ott van minden a helyén, de csak "olyan, mintha szólna"
BitStream: nagyon szépek. Különösen a televízió nyerte el a tetszésemet
Súlyra, képminőségre ő a nyerő... Na de a hang...
Klassz a rendszer Bitstream, de mivel szól az 5.0?
Köszi Gandalf, jelenleg porfogó kisérleteket folytatok, egyébként 5.1-ben, csak a sub el van dugva az íróasztal alá... A receiverem Heed Lunává lényegült, télvíz idejére tervezem a "hangosítást". Most az 5.1 csak pszichikailag érvényesül, ott van minden a helyén, de csak "olyan, mintha szólna"
Klassz a rendszer Bitstream, de mivel szól az 5.0?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
BitStream: nagyon szépek. Különösen a televízió nyerte el a tetszésemet
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Néhány kép az új alakulatról... Tannoy Sensys DC1