Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Tegnap elrángattak megasztár koncsertóra. Hát iszonyat elviselhetetlen egy szar volt. Szörnyű hangzás, hamis ének... áhh... kifejezhetetlen.
Magdi volt jó egyedül a végén.
Most készült a kép, ez a kedvencem!NZS
Rúzsa Magdi
Az összes dala rajta van? A "Gyurgyeványét" már szénné hallgattam.
Most készült a kép, ez a kedvencem!NZS
Most készült a kép, ez a kedvencem!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Thx mindenkinek!
A bal oldali asztalka a laptoppal már elkerült a képből, így rendezettebb az összhatás. Helyére ment az igazi htpc, dvi2hdmi kábellel a tv-be, a hd filmek így inkább atom minőségűek..
Ez meg itt a teljes kép. Balra a kisszobai HTPC A hangfalkábelek nagyon trehányul lógnak
Tsc, gratula az új Sony-khoz, meg a többihez is!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- 3 db On-off gomb (!) külön a tv, erősítő, és az épp irányított eszköz (dvd)
Hopp! Az enyimen négy! Én nyertem!
Node félre a rossz tréfával. Gratulálok tsc! Nagyon jól mutatnak így együtt!
Főleg az állványod tettszik, én is nézegettem ezt a típust, csak nem fértem
volna benne. Gondolkoztam, hogy csinálok inkább méretre magamnak, de
az egész elakadt, mivel nam találtam 12-15mm-es füstüveget...
Gratu még1x!
TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]
Ez meg itt a teljes kép. Balra a kisszobai HTPC A hangfalkábelek nagyon trehányul lógnak
TSC, ez nagyon szép. Jó ízlésed van a hi-fi cuccok elrendezéséhez.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
tsc: nagyon izléses!
Amúgy a Sony távjai mindig is jól kezelhetőek és szépek voltak. Nekem az eddigi összes - ami a kezembe került - azonnal átlátható és könnyen kezelhető volt.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Nagyon rendben van gratulálok
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
És végül együtt a Sony válogatott.
Ez a távja.
- Van rajta hangerőgomn külön a tv-nek, meg csatornaválasztó is
- 3 db On-off gomb (!) külön a tv, erősítő, és az épp irányított eszköz (dvd)
szuper...
van ilyen tekerője vagy micsodája is
Jelentem, vettem egy ilyet: Sony STR-DB795
...A kisszobába, hogy legyen ott is valami ha valahova menekülni kell a világ elől (a nappalit elfoglalja a család..), szépen összepasszolva a meglevő Sony DVD-vel meg TV-vel... (így már eléggé adott volt, milyen márka lesz...)
A hanminőség nem volt elsődleges szempont, csak hogy minél pofásabb, praktikusabb, de lehetőleg olcsó legyen.
Ez egy ilyen meglepően nehéz - 14.5 kg-os - dög, a hangja olyan-amilyen (a másik rendszeremhez képest), de a távirányítója nekem főnyeremény, meg az egésznek a praktikuma, annyira jól összepasszol a másik két eszközzel, hogy meg tudom érteni aki ezekről a dolgokról nem szivesen mond le csupán a hangminőség kedvéért (puritán sztereó rendszerekre gondolok)
Na, lényeg a lényeg, csináltam pár képet, megosztom veletek.
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
htfan! Szépen megoldottad, grat .
A sokszínű gépek:
Ismerős kis fehér doboz
kapott rendes helyet, mert a tv közelségét nem szerette
Jó kis cucc . . . jó a hangja!
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
csinálnál nekem egy két képet nagyon közelről...és egyet a teljes képről de jó nagy felbontásban?Megköszöném...
A képeket betettem az Infocus 4805 -ös topkikba , itt már kicsit Off
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Jó kis film, van hangulata az biztos...ilyen vetítőt szeretnék én is..de nemtudom nem kicsi e a felbontása...csinálnál nekem egy két képet nagyon közelről...és egyet a teljes képről de jó nagy felbontásban?Megköszöném...
Helló
Szerintem nem kicsi a felbontása, éppen elég.
Persze hogy vannak jobb vetítők, de ilyen olcsón jobb új gépet nem találsz.
Lesz majd jövő hét végén - remélhetőleg - egy külön topik, abban lesz temérdek kép is. közelről is csinálok neked képeket.
THX!
Jó kis film, van hangulata az biztos...ilyen vetítőt szeretnék én is..de nemtudom nem kicsi e a felbontása...csinálnál nekem egy két képet nagyon közelről...és egyet a teljes képről de jó nagy felbontásban?Megköszöném...
Helló
Szerintem nem kicsi a felbontása, éppen elég.
Persze hogy vannak jobb vetítők, de ilyen olcsón jobb új gépet nem találsz.
Lesz majd jövő hét végén - remélhetőleg - egy külön topik, abban lesz temérdek kép is. közelről is csinálok neked képeket.
Sziasztok! Mellékelem az átalakított cuccaimat (új a vászon és a proji). Részletek a projektor 2006. topicban! Üdv: Htfan
Cuccok: Projektor: ThemeScene H79 Vászon: Grandview 92" 16:9 Blu-ray: Pioneer BDP-51FD SACD/DVD-audio: Pioneer DV-565 DVD/HDD recorder: Pioneer DVR-433H CD: Denon DCD-755AR Processzor: NAD T-747 Végfok: Rotel RMB-1075 THX Ultra TV: Loewe Calida 85 cm Hangsugárzók-front: B&W 603 S2 center B&W LCR 60 S3 surround B&W 601 S3 Subwoofer: B&W ASW1000 Kábelek: Profigold, Monitor.
Mozim...
Szép a mozid gratulálok,
látom imádod te is az Ötödik elem -et.
Én is.
Tegnap tesztelgettem a beálításokat a vetítővel,
szeretem ilynekor betenni az Ötödik elem -et.
jó a képe.
Íme egypár kép: 201 x 114 cm
Mozim...
Szép a mozid gratulálok,
látom imádod te is az Ötödik elem -et.
Én is.
Tegnap tesztelgettem a beálításokat a vetítővel,
szeretem ilynekor betenni az Ötödik elem -et.
jó a képe.
Íme egypár kép: 201 x 114 cm
a háttérben a DVSC meg bajnok lesz
Csak szeretnéd. Kovács Zoli a legnagyobb király
system