Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Ronin szerintem az "igénytelen" szó helyett a "szegény" lenne a megfelelő. Ha CD-k és DVD-k ára olcsóbb lenne, biztosan többen megvásálonák, és nem töltögetnék netről a szarabbnál-szarabb minőséget. Sajnos én is csak az olcsóbb lemezeket engedhetem meg magamnak, és szerintem ezzel nagyon sokan így vannak még.
OFF
Szerintem meg jó a szó, mivel ez leginkább nem pénzkérdés. Nekem van jó pár olyan ismerősöm aki hasonló vagy sokkal jobb anyagi helyzetben van mint én és ennek ellenére elvből nem ad ki pénzt egyetlen dvd-ért sem, ha ingyér le lehet tölteni. Igaz az jobbára nézhetetlen minőség nekem, de nekik teljesen megfelel. Tehát hozzám képest ebben a tekintetben igénytelenek. Nyilván van más amiben viszont ők igényesebbek.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

DoKkAaB
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: DoKkAaB »

Meg ugyi ha azt nézzük, hogy esetleg hónapokat kellett volna várni egy minőségi darabra, akkor már az emberek rajongása jóval alább hagy és lehet csak töredékét lehetne eladni ennek a lemeznek. 
Azt viszont figyelembe kell venni, hogy Magyarország lakosságának elég nagy része elég igénytelen. Sok embernek az is teljesen mindegy, hogy SACDt hallgat, vagy 90kbit-es MP3-at.

Ronin szerintem az "igénytelen" szó helyett a "szegény" lenne a megfelelő. Ha CD-k és DVD-k ára olcsóbb lenne, biztosan többen megvásálonák, és nem töltögetnék netről a szarabbnál-szarabb minőséget. Sajnos én is csak az olcsóbb lemezeket engedhetem meg magamnak, és szerintem ezzel nagyon sokan így vannak még.

Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Meg ugyi ha azt nézzük, hogy esetleg hónapokat kellett volna várni egy minőségi darabra, akkor már az emberek rajongása jóval alább hagy és lehet csak töredékét lehetne eladni ennek a lemeznek.

Azt viszont figyelembe kell venni, hogy Magyarország lakosságának elég nagy része elég igénytelen. Sok embernek az is teljesen mindegy, hogy SACDt hallgat, vagy 90kbit-es MP3-at.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Most készült a kép, ez a kedvencem!NZS

Ma sikerült meghallgatnom ezt a lemezt.
Elkeserítő, komolyan.
Egy az egyben rátették a megasztárban énekelt dalait, de mintha hozzá sem "nyúltak", volna.
Így komolyan mondom, élvezhetetlen az egész, egyforma, ugyanazzal a hanggal nyomta végig az egészet, ezt most derült ki számomra.
Olyan mint az Ibolya "egyforma" hangja.

Remélem, ha megjelenik egy R.M. lemez, az élvezhetően jobb, sokkal jobb lesz, mint ez.

Na off vége.

Mért? Mire vártál? 1 héttel a szar döntő után komplett CD a boltban? Amikor még (elvileg!!!!) nem is tudták, hogy ki nyer, tehát nemigen lehetett studióba vonulni, és felvételt készíteni.
De kézenfekvő, hogy a műsorok anyaga megvan, arról lekapva a hangot (az hogy az milyen minőség, egy másik komplett topic témája is lehetne ) és nyomás a CD-re. A lényeg, hogy minnél több bőrt lehúzzanak a népről, aki megveszi, és ezzel is növeljék az amúgy sem kicsi bevételt. Valamiből kikell termelni a Csajszi nyreményeit is...

Ha komplett cédét nem is, de egy kicsit kozmetikázhatták volna szvsz.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Elkeserítő, komolyan.
Egy az egyben rátették a megasztárban énekelt dalait, de mintha hozzá sem "nyúltak", volna.
Így komolyan mondom, élvezhetetlen az egész, egyforma, ugyanazzal a hanggal nyomta végig az egészet, ezt most derült ki számomra.

Remélem, ha megjelenik egy R.M. lemez, az élvezhetően jobb, sokkal jobb lesz, mint ez.

Na off vége.

Mért? Mire vártál? 1 héttel a szar döntő után komplett CD a boltban? Amikor még (elvileg!!!!) nem is tudták, hogy ki nyer, tehát nemigen lehetett studióba vonulni, és felvételt készíteni.
De kézenfekvő, hogy a műsorok anyaga megvan, arról lekapva a hangot (az hogy az milyen minőség, egy másik komplett topic témája is lehetne ) és nyomás a CD-re. A lényeg, hogy minnél több bőrt lehúzzanak a népről, aki megveszi, és ezzel is növeljék az amúgy sem kicsi bevételt. Valamiből kikell termelni a Csajszi nyreményeit is...

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Elkeserítő, komolyan.

Na off vége.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Lacy azt "mondta" nevető smájlikkal megerősítve gondolatait , hogy nem csak kedvesek vagyunk, hanem "szakértők" is, mert elsőre kitaláltuk a hangfalai típusát  szerintem se több, se kevesebb .

"Szakértő" vagyok.

(nem is pejoratív értelemben gondoltam )

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Hozzászólás Szerző: Posza »

Lacy azt "mondta" nevető smájlikkal megerősítve gondolatait , hogy nem csak kedvesek vagyunk, hanem "szakértők" is, mert elsőre kitaláltuk a hangfalai típusát  szerintem se több, se kevesebb .

"Szakértő" vagyok.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Üdvözöllek Mr. Blonde! 
Érezd jól magad a fórumon.

köszönöm Bíbor!

ha itt mindenki ilyen kedves akkor jobban fogom magam érezni mint gondoltam

Ráadásul elsőre kitalálják a hangfalad tipusát is tehát szakértők is

Kicsit mintha szúrós lennél? Rosszul érzem?

Én nem vagyok szakértő semmiben Hacsak nem az üdvözlésben, de azt megtehetted volna Te is.

Lacy azt "mondta" nevető smájlikkal megerősítve gondolatait , hogy nem csak kedvesek vagyunk, hanem "szakértők" is, mert elsőre kitaláltuk a hangfalai típusát
szerintem se több, se kevesebb .

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Üdvözöllek Mr. Blonde! 

köszönöm Bíbor!

Kicsit mintha szúrós lennél? Rosszul érzem?

Én nem vagyok szakértő semmiben Hacsak nem az üdvözlésben, de azt megtehetted volna Te is.

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

white
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: white »

Gratula Mr.Blonde!

A surroundok 10-es vagy 20-as szériából valók? A teljes rendszerrol nem kuldesz képet?

Még egyszer:

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: tau »

Offtopic

hát igen, minden szart el lehet adni, cd-ket, kazettákat meg dvd-ket mindenkinek mikor kitalálják hogy az egy jó dolog, ésha vlki vesz az már gond.. de szerencsére attól hogy a jelenség olyan amilyen ( sikitozós lánykák a színpad előtt akiket nemlehet lelőni ), még a zenét lehet hallgatni...

csak egy példa.. attól hogy mindenki a piros szőnyegnél az oscaron szétsikítja magát meg milliós új ruhák meg fényűzés meg sztárkultusz meg stb még mi itt mindannyian szeretjük a filmeket..

el lehet és el kell a kettőt választani egymástól.. de a jelenség tényleg olyan amilyen.. de tény hogy azok a rajongók tartják el a vállalatokat... és van pénz kiadni olyat ami kevesebbeknek tetszik...

on

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: qwas »

tau_ba: jól néz ki a cucc így együtt. Az én szíven főleg az Onkyo melengeti mert nekem is olyan van, de másrészt sírok mert már 8 hónapja nem láttam, de most a nyáron ide hozom bármennyit kelljen a repülőn ráfizetni.

És most a mai beszerzés:

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Őszintén szólva nekem sem szimpi ez a megavicek-vacak, viszont nekem más jellegű bajom van vele. Ami nekem nem szimpi az az, hogy xy kitalálja, hogy ez lesz a menő, meg a jó zene és mindenki megacsillag b*zi lesz. Ez nem nektek szól skacok, hanem azoknak, akik látnak valamit a TV-ben és már az lesz számukra a menő, meg a trendi és onnantól minden szart el lehet nekik adni.

Mr. Blonde
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Mr. Blonde »

vtb-nek: 17 dal van rajta a CD-n, a Vetkőzés kimaradt.
NZS

vetkőzés???

Vendég

LacY: Nem vagyunk egyformák, de azt nem gondolom, hogy ezeket a fujjoló smile-kat illene erre a valóban jó hangú lányra beszúrni. Bocs, ha off. Nehogy megvedd a CD-t, nem kötelező!
NZS

Félreérted (az is volt) a jelenséggel van bajom, magával a műsorral, nem a személyekkel.
Én kissé? túlzásnak tartom a dolgot. Mondjuk 1 részt sem néztem, és 1 számot sem hallgattam meg, leszámítva amit kénytelen kelletlen rámöntöttek a ker rádiók.
És persze nem is Neked szólt a dolog, hallgasd egészséggel és minnél jobb minőségben

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: NZS »

LacY: Nem vagyunk egyformák, de azt nem gondolom, hogy ezeket a fujjoló smile-kat illene erre a valóban jó hangú lányra beszúrni. Bocs, ha off. Nehogy megvedd a CD-t, nem kötelező!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Vendég

Üdvözöllek Mr. Blonde! 

köszönöm Bíbor!

Mr. Blonde

Üdvözöllek Mr. Blonde! 

köszönöm Bíbor!

Mr. Blonde

és legyen a surround-okról is egy:

Mr. Blonde

ez igen.  most nézem hogy nem írtam semmi gyártó/típust de eltaláltad, alpha 30.
és itt az alpha center:

Hol a széle??

A komplett rendszeredről is jöhetnek képek...

a széle lemaradt pedig az is szép

itt van még egy kép a centerről

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Üdvözöllek Mr. Blonde!

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

Posza
V.I.P.
V.I.P.

ez igen. most nézem hogy nem írtam semmi gyártó/típust de eltaláltad, alpha 30.
és itt az alpha center:

Hol a széle??

A komplett rendszeredről is jöhetnek képek...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Mr. Blonde

Üdv Mindenkinek,most regisztráltam a fórumba és bemutatkozásként teszek is fel egy képet a front hangsugárzómról:

Gratula!

Üdv a fórumon!

Infinity alpha? Melyik? 30-asnak nézem.

ez igen.
most nézem hogy nem írtam semmi gyártó/típust de eltaláltad, alpha 30.
és itt az alpha center:

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Üdv Mindenkinek,most regisztráltam a fórumba és bemutatkozásként teszek is fel egy képet a front hangsugárzómról:

Gratula!

Üdv a fórumon!

Infinity alpha? Melyik? 30-asnak nézem.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”