Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Blu on Denon
Majdnem ilyen kombinációt láttam ma az MM-ben, csak ott a Pana BlueRay alatt Denon erősítő volt.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Blu on Denon
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Blu
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
januárban
bár sokszor érzem, hogy mikor sztereóról 5.1-re váltok, nem is olyan jó az a center hang.
Akkor már én is ráérek remélem.
Viszgák után...
Te hozod a sört, én főzök! :vazeg:
Nőt ki visz? :kiraly:
sok dógom, volt, most akartam kérdezni én is
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
vigyázz, mert lekapják a fejed, nem kell hangoztatni, hogy ha fekve nézel filmet vagy hallgatsz zenét:)
Eddig még senki sem akart kukoricára térdeltetni emiatt. Amúgy hanyattfekve szerintem kényelmesebben lehet filmezni, mint ülve. Moziban is elfáradok egy idő után. De ez a honnan mozizunk, ez egy másik topik.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
januárban
bár sokszor érzem, hogy mikor sztereóról 5.1-re váltok, nem is olyan jó az a center hang.
Viszgák után...
Te hozod a sört, én főzök!
Nőt ki visz? :kiraly:
és nincs egy eladó Wall dvd-d?
Nem is volt!
Cd-n hallgatom...
azt gondoltam, de a filmre céloztam, nem audio dvd re.
kicsit borsos áron megy a boltban:(
Nem is volt!
Cd-n hallgatom...
vigyázz, mert lekapják a fejed, nem kell hangoztatni, hogy ha fekve nézel filmet vagy hallgatsz zenét:)
Hát akkor engem tuti meg fognak lincselni mert én az esetek kb 80%ában fekve hallgatok zenét
Én meg Pink Floyd-ra jógázom...
Hát akkor engem tuti meg fognak lincselni mert én az esetek kb 80%ában fekve hallgatok zenét
Én meg Pink Floyd-ra jógázom...
A400, Dactilus, 575A, M12.2
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Nálam is be vannak fordítva a nézőpozícióba, az én fülemnek így szólnak a legjobban. Azaz amikor leülök/fekszem, akkor pont a frontok "pofáját" látom.
A befelé forgatástól általában stabilabb lesz a tér.
Persze ez dobozfüggő is.
Vicces, h ez a képes topic, pillanatok alatt képes offtopiccá fajulni!
Vagy egyedül szoktam, vagy barátnőmmel, aki meg ilyenkor mellettm fekszik Gyakorlatilg az a pár centi mindegy. Amúgy próbálgattam többet is, és számomra így a legjobb.
Na, de hogy kép is legyen:
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- GTomi
- V.I.P.
januárban
Viszgák után...
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
januárban
Viszgák után...
- GTomi
- V.I.P.
Mozinál ott a "nélkülözhetetlen" center, v tévedek?
kinek pap, kinek a papné
Még mindig áll, h gyere el és nézzünk meg 1 filmet sztereóban.
januárban
kinek pap, kinek a papné
Még mindig áll, h gyere el és nézzünk meg 1 filmet sztereóban.
- GTomi
- V.I.P.
OFFTOPIC:
ez tényleg így, van, csak azt kell figyelembe venni, hogy egyedül akar vki majd filmet nézni, vagy többen, mert akkor nem szerencsés a szigorúan 1 személyre történő befordítás szvsz
kinek pap, kinek a papné
OFFTOPIC:
ez tényleg így, van, csak azt kell figyelembe venni, hogy egyedül akar vki majd filmet nézni, vagy többen, mert akkor nem szerencsés a szigorúan 1 személyre történő befordítás szvsz
- GTomi
- V.I.P.
Nálam is be vannak fordítva a nézőpozícióba, az én fülemnek így szólnak a legjobban. Azaz amikor leülök/fekszem, akkor pont a frontok "pofáját" látom.
Persze ez dobozfüggő is.
OFFTOPIC:
Persze ez dobozfüggő is.
azok akik hisznek, azok elvakultak, és nem hatnak rájuk az érvek, és nem tudják objektíven nézni a körülöttük levő világot. És a saját elvakult hitükben lesajnálják a nyitott gondolkodású, szkeptikus embereket, akik készségesen megvizsgálják a dolgokat, hogy valóban úgy van-e, csak mivel nem hisznek, ezért nem befolyásolja őket a vak hit. És esetleg arra a következtetésre jutnak, hogy a dolog nem létezik.
Ez érdekes rész volt.
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
és hogy nézed a tv-t? nem takarja el a "dohányzóasztal"?
Nem csak valahogy abból a szögből fényképezve, nagyobbnak tűnik a valóságosnál.
ok:)
és hogy nézed a tv-t? nem takarja el a "dohányzóasztal"?
Nem csak valahogy abból a szögből fényképezve, nagyobbnak tűnik a valóságosnál.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
És a saját elvakult hitükben lesajnálják a nyitott gondolkodású, szkeptikus embereket, akik készségesen megvizsgálják a dolgokat, hogy valóban úgy van-e, csak mivel nem hisznek, ezért nem befolyásolja őket a vak hit. És esetleg arra a következtetésre jutnak, hogy a dolog nem létezik.
OFFTOPIC:
Vagy épp fordítva. És te nem vagy elég nyitott gondolkodású. - ugye nem hiszed azt, hogy amit te mondassz az tuti igaz, amit meg más, az tuti tévedés? minimum 50-50% esély van .. ezt ne vitasd kérlek.
De ez itt offtopic!! Menjünk át vele az alant felsorolt topicok bármelyikébe.
Sőt, ezt át is ollózom a alátétes topicba. Ott válaszolj, ha akarsz. Köszi.