Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
én ezeket:
És mindet tudod kezelni sötétben is? :kiraly:
Én az enyémeket igen, igaz az csak öt darab...
sötétben csak hármat kell, abból az egyik háttérvilágítós (proji), a pana megy sötétben is, a yami az már nehezebb ügy...
félhomályban megy mind.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
én ezeket:
Balról a 3. igen ismerős
az
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
én ezeket:
Balról a 3. igen ismerős
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
én ezeket:
Na, ez durva
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
én ezeket:
ha pana dvd távnak baja lesz keress meg, mert az enyém feles, és lehet pont ugyan olyan
én ezeket:
És mindet tudod kezelni sötétben is?
Én az enyémeket igen, igaz az csak öt darab...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
én ezeket:
na itten van az új cuccos.a dvd játékosért külön köszönet Leva nak, aki hagyta hogy elhordjam a lakásából:)
Ez az Onkyo ez milyen ez?
ez 701 es, és 16,5kg:)
látom elindítottam a távosfotózást.
tegnap majdnem sikerült is elfüstölni az erölködőt, tessék Sony dvd játékosokkal nagyon vigyázni, mert ennek úgy melegszik az alja, hogy tényleg majdnem elszállt az erősítő, most már alá van stócolva meg minden majd este rakok 1 képet
Na jó...Holnapra én is összeszedem a távokat,ha már ilyen népszerű lett a dolog..
De nem ér ám a dobozban pihenő új gazdáikra váró cuccoknak a távját is kivenni!
Micsoda sértés!!!
Csakis azt teszem fel,amit használok is.. :kiraly:
Látom kezdem kihúzni a gyufát!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
na itten van az új cuccos.a dvd játékosért külön köszönet Leva nak, aki hagyta hogy elhordjam a lakásából:)
Ez az Onkyo ez milyen ez?
Na jó...Holnapra én is összeszedem a távokat,ha már ilyen népszerű lett a dolog.. :kiraly:
Micsoda sértés!!!
Csakis azt teszem fel,amit használok is..
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Na jó...Holnapra én is összeszedem a távokat,ha már ilyen népszerű lett a dolog..
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Gratula
köszi:)
na összeszedtük az összes távot ami az asztalon és környékén kallódott:)
:kiraly: Nekem ezek vannak:
nagyban
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Nekem volt egyszer egy ilyen. Ma már ez sincs
no hifi, no cry...
Gratula
Nekem ezek vannak:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Gratula
Gratula
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
na itten van az új cuccos.
a dvd játékosért külön köszönet Leva nak, aki hagyta hogy elhordjam a lakásából:)
én 720P ra szavazok, talán a 480p természetesebb, de nekem a 720p több információt tartalmaz mint lefelé és felfelé mint a 480p két oldalra.
Na akkor hogy is van ez? A 720p-s képnél több az infó lefele a 480p-nél oldalra. Akkor kell lennie egy harmadik variánsnak is ahol minden együtt van.
Nem ez a lényeg. Évekkel ezelőtt már levezettem. Sok filmet full frame-re vesznek azaz nem anamorf lencsével telibeveszik a közel 4:3-as, vagy 5:4-es nyersanyagot. De a rendező csak az eredetileg kitalált képarányt nézi felvételkor. Talán láttál már Így készült filmeket, mikor a rendező ül egy 4:3-as monitor előtt amin megy a felvétel és fel van rá rajzolva a 2.35:1-es keret. Ő csak azt nézi ami abban benne van. Viszont sokszor a 4:3-as kiadásoknál a teljes frame-et adják ki azaz ezek több információt tartalmaznak - feleslegesen. Az 54 című filmból tettem fel annakidején képeket amely megjelent 1.85:1-ben és 4:3-ban is. Bár a 4:3-as több információt tartalmazott azok feleslegesek voltak. Láttál több plafont, meg több lábat, de a lényeg, a kompozíció az 1.85-ben volt benne.
Amit feltettél Terminator illeszkedik abba a vonulatba amit az amerikai HDTV adók mostanában csinálnak. Ilyen például a Matrix is ami szintén 2.35:1-es, de a HDTV-k az 1.85-ös csonkított verziót adták le. Le sem töltöttem azt a HD ripet, megvártam belőle a 2.35-öst mert olyan is van.
OFFTOPIC:
Aham.... "Egy csecsemőnek minden vicc új" Egyébként valóban láttam már extra lemezeken az általad elmondottakat, köszi az infót.
Na akkor hogy is van ez? A 720p-s képnél több az infó lefele a 480p-nél oldalra. Akkor kell lennie egy harmadik variánsnak is ahol minden együtt van.
Nem ez a lényeg. Évekkel ezelőtt már levezettem. Sok filmet full frame-re vesznek azaz nem anamorf lencsével telibeveszik a közel 4:3-as, vagy 5:4-es nyersanyagot. De a rendező csak az eredetileg kitalált képarányt nézi felvételkor. Talán láttál már Így készült filmeket, mikor a rendező ül egy 4:3-as monitor előtt amin megy a felvétel és fel van rá rajzolva a 2.35:1-es keret. Ő csak azt nézi ami abban benne van. Viszont sokszor a 4:3-as kiadásoknál a teljes frame-et adják ki azaz ezek több információt tartalmaznak - feleslegesen. Az 54 című filmból tettem fel annakidején képeket amely megjelent 1.85:1-ben és 4:3-ban is. Bár a 4:3-as több információt tartalmazott azok feleslegesek voltak. Láttál több plafont, meg több lábat, de a lényeg, a kompozíció az 1.85-ben volt benne.
Amit feltettél Terminator illeszkedik abba a vonulatba amit az amerikai HDTV adók mostanában csinálnak. Ilyen például a Matrix is ami szintén 2.35:1-es, de a HDTV-k az 1.85-ös csonkított verziót adták le. Le sem töltöttem azt a HD ripet, megvártam belőle a 2.35-öst mert olyan is van.
Nézzétek meg: mind a kettőből hiányzik, a CC-nak az aljából a 16:9-nek meg az oldaláról!
Igen, ez képkivágási technika. Nagyobb felületet vesznek, mint a tervezett kép és utólag vágják le a felesleget. Mozi illetve DVD (majd később a Blu-Ray) részére a rendezői képarányt (jelen esetben 2.35:1), HDTV és DTV adások számára az 1.85-öt és a VHS illetve 4:3-as DVD-k számára az 1.33:1-et. De az eredeti mindig a moziban és jobb esetben DVD megjelent képarány.
Miért lenne eredeti? Az amerikai HDTV adók felnagyítják a képet és levágják a két szélét (mint ahogy az általad feltett képeken is látszik). Barbár munka. A szélesvásznú (alul felül fekete csíkkal) az eredeti. Így fog megjelenni Blu-Ray-en is.
Nézzétek meg: mind a kettőből hiányzik, a CC-nak az aljából a 16:9-nek meg az oldaláról!
Normál dvd képe europaiasodva a fekete csíkokkal.... A 720p-s az amerikai kópia méret és ez az eredeti. Miért kellenek nekünk ezek a csíkok

Miért lenne eredeti? Az amerikai HDTV adók felnagyítják a képet és levágják a két szélét (mint ahogy az általad feltett képeken is látszik). Barbár munka. A szélesvásznú (alul felül fekete csíkkal) az eredeti. Így fog megjelenni Blu-Ray-en is.