Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kiállításokon készült képek
Lyngdorf +Msb +Piezzo+minden ami drága.A hang sajnos ezt nem igazolta...
Olive 3 HD+Rotel Ra-1070+Focal 806V
IV. New Music hi-fi kiállítás Belgium
A legjobb hang a kiállításon.Steinway Lyngdorf
Olive 3 HD+Rotel Ra-1070+Focal 806V
És itt vannak a programok
Ezt a rendezvényt ismeritek? Hangfoglalás, azon gondolkodom holnap kiugrom megnézni.
Egyébként ezt a fehér FP10-et hallottad? Mi a véleményed róla?
Az a rendszer csak promo szinten volt kiállitva (nem zenélt). Viszont ott a képen látható a kis piros hangfal, amit már tesztelt a HIFIPIG.COM internetes webmagazin tehát csak ido kérdése mikor kerul sorra a fehér hangfal. Valószínu, hogy a pár hónapja HIFIPIG által tesztelt Magyar Human Audio DAC-ok is a már elozo posztomban említett fórumos kereskedoi topiknak koszonheto. Ugyanis onnan szoktak szemezgetni a HIFIPIG szerkesztoi. Micsoda véletlen, hogy a Human audio termékeit pont a Lengyel G-Pont Audio forgalmazza Angliában, vagy is a Lengyeleknek koszonheti a Human Audio félig-meddíg a "befutás" lehetoségét.
A képen látható Frank audio kompozit állvány illetve kerámia isolácios rendszer család is megér egy misét.
http://hifipig.com/ancient-audio-studio-oslo-monitors/
Az egész egy fórum kereskedelmi topikkal kezdodott mostpedig már szakírók tesztelik a termékeiket és meg is lehet vásárolni oket (garancia, otthoni demo, stb)
Lekopírozták ezek a piszkok az AVX-et.
Elég sokan élnek ebből a fórumból is,ha jól belegondolunk.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Angliában a G-Point Audio fogja ossze az osszes valamire való Lengyel audio céget, és forgalmazza termékeiket. A G-Point egyebként nemrég alakult meg és példa ertéku amit véghez visznek ezek a Lengyelek. Szép lassan de tudatosan betornek az angol piacra és terjeszkednek. Nagyon ossze tartóak.
Az egész egy fórum kereskedelmi topikkal kezdodott mostpedig már szakírók tesztelik a termékeiket és meg is lehet vásárolni oket (garancia, otthoni demo, stb) Kiállitásokra járnak, és évrol évre egyre tobben vannak lengyel gyártók, újak és még újabbak. A cég amit belinkeltél nagyon sokoldalú és iszonyú profi, így nem csoda, hogy jutnak valamire.
http://gpoint-audio....audio-research/
Már rég betörtünk volna mi magyarok, ha ránk is jellemző volna eme mentalitás,természetesen tőkeerővel megtámogatva.
Zseniális high-end fejlesztők, kivitelezők, manufaktúrák dolgoznak kishazánkban! :kiraly:
Köszi a beszámolót, és a pazar fotókat
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Egyébként ezt a fehér FP10-et hallottad? Mi a véleményed róla?
Egyszer már felvettem a kapcsolatot az Autotech-kel, nagyon segítőkészek, aktív topikot vezetnek a diyaudio.com-on. Ez akkor történt, mikor beleszerettem a Geddes Abbey hangjába, és bár nem vagyok DIY-er, közel álltam hozzá, hogy megépítsem a sajátomat, lévén jól dokumentált koncepcióról van szó. Alkatrészlista, tervek, váltó kapcsolása mind hozzáférhető. A lengyelek gyártanak hozzá való OSWG tölcsért (meg számtalan másfélét) kedvező áron. Egyedül a foam plug klónozása akadt meg, bár ezen nem múlna, ha rászánnám magam.
Angliában a G-Point Audio fogja ossze az osszes valamire való Lengyel audio céget, és forgalmazza termékeiket. A G-Point egyebként nemrég alakult meg és példa ertéku amit véghez visznek ezek a Lengyelek. Szép lassan de tudatosan betornek az angol piacra és terjeszkednek. Nagyon ossze tartóak.
Az egész egy fórum kereskedelmi topikkal kezdodott mostpedig már szakírók tesztelik a termékeiket és meg is lehet vásárolni oket (garancia, otthoni demo, stb) Kiállitásokra járnak, és évrol évre egyre tobben vannak lengyel gyártók, újak és még újabbak. A cég amit belinkeltél nagyon sokoldalú és iszonyú profi, így nem csoda, hogy jutnak valamire.
http://gpoint-audio.com/our-collection/ ... -research/
...és kérem a LENGYELEK!
Egyszer már felvettem a kapcsolatot az Autotech-kel, nagyon segítőkészek, aktív topikot vezetnek a diyaudio.com-on. Ez akkor történt, mikor beleszerettem a Geddes Abbey hangjába, és bár nem vagyok DIY-er, közel álltam hozzá, hogy megépítsem a sajátomat, lévén jól dokumentált koncepcióról van szó. Alkatrészlista, tervek, váltó kapcsolása mind hozzáférhető. A lengyelek gyártanak hozzá való OSWG tölcsért (meg számtalan másfélét) kedvező áron. Egyedül a foam plug klónozása akadt meg, bár ezen nem múlna, ha rászánnám magam.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 6985
Nagyon informatív, élvezetes beszámoló!
Nemrégiben készítettem egy AUDEZE LCD2 füleshez kábelt. Sajnos nagyon rövid időt töltött nálam de annyi bizonyos, hogy nagyon rendben van a hangja...
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Köszi a beszámolót!
Nagyon szívesen!
Égy érdekesség még a végére a kiállitásról:
A 3 legnagyobb kiadó tavaly eldontotte, hogy már nem jelentet meg CD-n kiadványokat ezentúl, és a legtobb digitális eszkozoket gyártó audio cég is át áll média playerekre meg média szeverekre, ennek ellenére MAX TOWENSHEND idén kijon egy egy új universal disc játszóval!
A miértre valami olyasmi a válasz, hogy ez egy olyan referencia készulék amely képes felvenni hangminoségben a legjobb computer audioval a versenyt, továbbá azokhoz a lemezekhez készult amik még nem jelentek meg interneten letoltheto formában.
SLA battery powered Glastonbury CD player £10.000 (CD, SACD, DVD-A)
A háttérben maga Towenshend látható.
Kösz a képeket! A Prometheus szobában milyen gyártmány az a monitor?
Focal aktív monitor amiket George Thomsen csak kolcson kapott illetve kért mivel sajnálta elhozni és osszekarcolni cipekedésnél a Wavac monoblockjait és a Marten Coltran hangfalait (ami értheto).
Ez a Focal studio monitor egyébként nagyon jól teljesített.
Megvan, Focal sm9.
http://www.focalprofessional.com/en/sm9-line/sm9.php
Sonido hangszóró van bennük úgy látom!
Bodnárról meg ne is beszéljunk
Ez is Lengyel:
Ezt Earformance-nak!
Tobbe kerul a leves mint a hús!
MIT ORACLE MA-X
Köszi a beszámolót és a képeket!
Ez a MIT cucc továbbra is az ezoterik kategória nálam ~30000$-ért /pár...de biztos jó
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Továbbá sikerult meghallgatnom a German Maestro GMP 8.35D monitor fejhallgatót amirol nem készítettem képet. Szerintem nyugodtan elnyerheti a világ legrondább fejhallgatója címet de hangban nagyon ott van! A 200Eurós Focal-al simán felveszi a versenyt, talán még jobb is!
Ha 100GBP alatt lett volna az ára a German Maestronak akkor azt veszem meg, de sajna nem! Elnyuhetetlen, és valoszínuleg a legstrapabíróbb fules ami valaha készult. Itt angliában a DJk és stúdiósok is egyre jobba ráállnak a German Maestro-ra a forgalmazó elmondása szerint, és én is csak pozitívumot olvastam róla a fórumokon, online shopping oldalakon.
Az ár meghatározó volt nekem mivel cipelem, hurcolászom, osszecsukom, kiveszem-elteszem,(így ugye hamar tonkre mehet) stb a fejhallgatómat amit a telefonomról hajtok és úgy 40-50 fules végig hallgatása után egy Audio Technica ATH -RE70est vettem a show végén kedvezménnyel ajándékokkal. £50ért nem volt fules ami jobban szólt volna (beszámítva az én izlésemet) a telefonommal. A retro kinézet nem annyira jon be, de a hangja jobban tetszett mint a £100-130-ba kerulo Audio Techicáknak.
Beyerdynamic Custom One
ez valami új, gondolom én
Ezen a shown tudtam meg, hogy a PSB már nem csak hangfalakt gyárt.
Kijott egy fejhallgatóval idén amire azt kell mondanom minden penny-t megér!
Kell bele 2xAAA elem, és nem is túl szép, de cserébe jár az aktív noise canceling, iszonyat kényelmes, és okos telefonról vagy MP3 készulékekrol is nagyon komoly hangminoseget produkál!
Saját telefonomon teszteltem FLAC-al, kapcsolgatva a 3 állású kis kapcsolót (passzív mód, aktív mód, és aktív zaj szurés) hallható a kulonbség nem is kicsit! Nekem kicsit drága ahhoz hogy a mindennapokba ezt cipeljem magammal melóra, utazásra, de akinek van 200egynéhány Eurója annak elég jó választás lehet. Dinamika, felbontás, 3D, zajszurés felso fokon! Bravó!
Idén sikerult megfulelnem az Ultrasone Edition 8 Ruthenium-ot a képen pedig az új zászlós hajó amely leváltotta az Edition 8-at és Edition 10 névre hallgat. Eddíg az Edition 8-at tartottam a világ legszebb fulesének de az Edition 10 még szebb.
Továbbá sikerult meghallgatnom és az Edition 8-al osszehasonlítanom az egyik professzionális fulesuket ami még hivatalosan nem is kapható. Tipikus DJ/Stúdio kivitel (ronda de finom)valami pro izé volt a fantázia neve és fele annyiba kerul majd mint az Edition 8 ráadásul szerintem jobban is szól.