Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Részletek 1.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Ez a mai állapot: egész kép
Ja, a polcot nemegész 3 rugó-bol hoztam ki. Az összerakással még én is elboldogultam.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
tsc, Guy: Szép gyűjtemények! :taps:
Dvd gyűjtemény képekben
igazábol nekem legjobban a blöff tetszik érdemes megnézni
Dvd gyűjtemény képekben
Jövőhéten én is teszek fel újakat... :taps:
én is fogok feltenni lehet
Dvd gyűjtemény képekben
Akad mit nézni a közeljövőben.
Az első doboz az Amazonról jött kb. 1 hete, de már lassan végig is néztem.
A második két doboz (kicsit más, de szintén R2-es kiadás) használtan jött ma, egy fórumtárstól. :taps:
tsc, ezzel elleszel egy darabig
Ha mar a sorozatoknal tartunk nekem a 24 es az Alias van uton (szinten Amazon beszerzes).
A 24 a másik nagy kedvencem, csak sajnos kint se túl olcsó. Talán 1x még megveszem azt is, ha sok pénzem lesz.
Az Alias is jó lehet, ugyan még csak a PS2-es játékkal játszottam, de jókat írtak róla az Amazonon, a Jennifer Gardner is érdekes lehet.
Majd ha megjöttek, képeket tegyél fel!
Dvd gyűjtemény képekben
CSÉKÁ, Évad 1-2-3 :taps:
Bárcsak egyszer itthon is megjelenne szinkronnal+felirattal!
Nagyon szép TSC!Gratula!
Köszi! És én is szeretném ha megjelent volna.. De fene tudja, mikor lesz az, addig nem várhatok.
Látom Nálad is volt gyarapodás szépen... .
Dvd gyűjtemény képekben
Jövőhéten én is teszek fel újakat...
Dvd gyűjtemény képekben
Guy: Gratulálok, nagyon szép, van pár közös filmünk.
Köszi szépen,ahogy a te kollekciódat elnézem,neked sincs okod panaszra!
Gondolom mióta feltetted egyben,azóta rengeteg új darabbal bővültél :taps:
ŰIgen, de még mindíg nincs itthon minden, így a gyüjtemény kép még várat magára...
Dvd gyűjtemény képekben
Bárcsak egyszer itthon is megjelenne szinkronnal+felirattal!
Nagyon szép TSC!Gratula!
Dvd gyűjtemény képekben
Guy: Gratulálok, nagyon szép, van pár közös filmünk. :taps:
Köszi szépen,ahogy a te kollekciódat elnézem,neked sincs okod panaszra!
Gondolom mióta feltetted egyben,azóta rengeteg új darabbal bővültél
Dvd gyűjtemény képekben
Guy: Gratulálok, nagyon szép, van pár közös filmünk.
Dvd gyűjtemény képekben
Nyári beszerzések 4.
Guy, szép gyűjtemény! GRATULA! :taps:
A LK-ból pont a T2 hiányzik?? Vagy már megvan, csak nem "nyári"?
Nekem viszont csak az van meg. Azzal kezdték a LK-ját...
Köszi,igyekszek.Én a megszállott,gazdaságossági szempontokat nem elhanyagoló gyűjtők közé tartozom
Őőő, a T2 nincs meg,de ami késik...
Szinte mindegyik akciós dvd,nyílván nem is kell említeni már,a legjobb vétel a LOTR trilógia volt 4990Ft/db áron.
Dvd gyűjtemény képekben
Nyári beszerzések 4.
Guy, szép gyűjtemény! GRATULA! :taps:
A LK-ból pont a T2 hiányzik?? Vagy már megvan, csak nem "nyári"?
Nekem viszont csak az van meg. Azzal kezdték a LK-ját...
Dvd gyűjtemény képekben
Nyári beszerzések 4.
Dvd gyűjtemény képekben
Nyári beszerzések 3.
Dvd gyűjtemény képekben
Nyári beszerzések 2.
Dvd gyűjtemény képekben
A teljes gyűjteményt esztétikai okokból még nem tudom bemutatni,addig is...
Nyári beszerzések 1.
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
A második két doboz (kicsit más, de szintén R2-es kiadás) használtan jött ma, egy fórumtárstól. :taps:
Ha mar a sorozatoknal tartunk nekem a 24 es az Alias van uton (szinten Amazon beszerzes).
Bocsanat, nem tudom, hogy lett ebbol ketto...
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Fehér sivatag, Kockázatos üzlet, Tökéletes másolat.
Fehér sivatag -jó , bár elsőre kicsit összetett, több odafigyelést érdemel
Kockázatos üzlet -egyszer nézhető, de könnyen felejthető, Meglógtam a Ferrárival 1000%jobb...
Tökéletes másolat -nagyon rég láttam, de úgy emléxem nagyon jó thriller, napokban újranézem. :taps:
Nem összetett az a Fehér sivatag, inkább szar, de Rourke miatt megéri.
Szerintem nem ßar, de Rourke bácsit látom Te is kedveled, sípolj, ha látod valahol a Nyerő párost. na az télleg ßar.
Dvd gyűjtemény képekben
Kockázatos üzlet -egyszer nézhető, de könnyen felejthető, Meglógtam a Ferrárival 1000%jobb...
Tökéletes másolat -nagyon rég láttam, de úgy emléxem nagyon jó thriller, napokban újranézem. :taps:
Nem összetett az a Fehér sivatag, inkább szar, de Rourke miatt megéri.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben