Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórumozók fényképalbuma
Fórumozók Fényképalbuma
Ez meg nemtom.... Csakúgy Made In Hülyeség.
Fórumozók Fényképalbuma
Félreértés elkerülése érdekében, ez a szar nem zselé a hajamon, csak lefényképeztem a búrám, miután abszolút idegesen esőtől szétázva beestem az ajtón.
Fórumozók Fényképalbuma
Tsc: Gratulálok a házassághoz. Aranyos a feleséged.
Csak most meg az asszony viszi el a sok pénzt, nem marad a házimozira.
Sozs: ööö..én vagyok az pedig, Jamiroquai.
Milyen cuccok vannak ott nálad a gépteremben ?
Off:
Akit érdekel:
Mögöttem az pedig egy bazi nagy McDonald's os fagyigép.
Nemrég vettem a kávéházamba. ( alkalmi vétel volt)
Brutális masina, 700 kg mindössze a súlya, és brutális nagy,
persze Amerikában nem számít a méret, csak nagy legyen
Vízhűtéses, és a teljesítménye is meggyőzően nagy.
Csak hát mint minden amerikai gépnél, ez is borzasztóan túl van komplikálva,
az üzemelésére értve.
Aki szereti a fagyit, küldök neki......
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Fórumozók Fényképalbuma
Én meg nem látom most a saját
képeimet,
de sebaj beteszek egy másikat:
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Fórumozók Fényképalbuma
Ez egy jellemző kép:
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
-
Vendég
Fórumozók Fényképalbuma
Bevállalom:
Nem vagyok túl fotogén, de ez 1 tűrhető kép rólam a Szigeten.
Fórumozók Fényképalbuma
Csatlakozom, hogy felbátorodjanak a többiek is.
Ez itt én vagyok meg Orsi, aki már három hete a feleségem. Elvileg legutóbbi szilveszteri bulin készült, csak ilyet találtam.
Fórumozók Fényképalbuma
önarckép
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Fórumozók Fényképalbuma
Bar nem vagyok az a forumos oreg roka..de azert gondoltam hogy rontsam mar az atlageletkort kicsit ..no meg lassatok a jovo hazimozi fanatikusok kepeit is..ime en: (a kep stilusosan egy filmnezessel es iszogatassal telt ejszaka utan keszult .. igy nezzetek:) )
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Fórumozók Fényképalbuma
Érdekes, a profilodba nem a saját képed van feltöltve, ez biztos te vagy?
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
Fórumozók Fényképalbuma
Fórumozók Fényképalbuma
Elő a digitális fényképezőkkel !
[fagyizik]
Fórumozók fényképalbuma
Másik fórumon, ahol többet vagyok
nagyon népszerű ez a topik.
Már 120 fórumozó képei vannak fennt.....
Ti is tegyetek fel képeket, ha nem
szégyelled magad persze.
Ime én:
nagyon népszerű ez a topik.
Már 120 fórumozó képei vannak fennt.....
Ti is tegyetek fel képeket, ha nem
szégyelled magad persze.
Ime én: