Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Azt hiszem a Holtak Hajnalában rohangálnak :kiraly:
Erölködő: H/K AVR 635; DVD játékos: Denon 1920; Első hangfalak: Dali Concept 10
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenesetre szép horror gyűjtemény
Hagy bővüljön.
Szerintem a 28 nappal később című filmek,nem zombik,hasonlít a Kaptárra abban,hogy ha megharapják,megkarcolják az embereket átváltozanak.
De az valahogy nem áll össze,hogy a zombie-k olyan gyorsan futnak a filmben.
Láttatok már 1 filmet is amiben rohangálna a zombiek???
Én nem nagyon.
Dvd gyűjtemény képekben
Jó, mielőtt valaki leszúrna, a 28 nappal... meg a Kaptár nem szigorúan zombis, a Kabinláz meg végképp nem, de nálam abban a kategóriában vannak (így telik meg az a polc )
a 28 nappal később szigorúan zombis film a Kaptár pedig méginkább;) elég kiindúlni a játékból(Resindent Evil) szóval nem vagy leszúrva helyesen kategórizáltad be:)
de a Kabinláz nem az. És ha nagyon szigorúan vesszük akkor a 28 nappal később sem, mert nem zombikról van benne szó.... :kiraly:
A 28 nappal később-ben fertőzött, de élő emberek vannak, nem pedig élőhalottak, tehát a szigorú osztályozás szerint nem zombifilm. De azért stílusában meg egyebekben arra hajlik. Nekem egyik nagy kedvencem, pont ezt az atmoszférát szeretem: minden kihalt, nagy a veszély, de a boltokban kedvére zabrálhat az ember - aztán persze jól megharapják...
igaz fertőzött ,ennek ellenére nekem azok már zombik:P de nem kötekszem főleg egy hozzáértővel nem;)
Dvd gyűjtemény képekben
Jó, mielőtt valaki leszúrna, a 28 nappal... meg a Kaptár nem szigorúan zombis, a Kabinláz meg végképp nem, de nálam abban a kategóriában vannak (így telik meg az a polc )
a 28 nappal később szigorúan zombis film a Kaptár pedig méginkább;) elég kiindúlni a játékból(Resindent Evil) szóval nem vagy leszúrva helyesen kategórizáltad be:)
de a Kabinláz nem az. És ha nagyon szigorúan vesszük akkor a 28 nappal később sem, mert nem zombikról van benne szó.... :kiraly:
A 28 nappal később-ben fertőzött, de élő emberek vannak, nem pedig élőhalottak, tehát a szigorú osztályozás szerint nem zombifilm. De azért stílusában meg egyebekben arra hajlik. Nekem egyik nagy kedvencem, pont ezt az atmoszférát szeretem: minden kihalt, nagy a veszély, de a boltokban kedvére zabrálhat az ember - aztán persze jól megharapják...
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;
Dvd gyűjtemény képekben
Jó, mielőtt valaki leszúrna, a 28 nappal... meg a Kaptár nem szigorúan zombis, a Kabinláz meg végképp nem, de nálam abban a kategóriában vannak (így telik meg az a polc :kiraly: )
de a Kabinláz nem az. És ha nagyon szigorúan vesszük akkor a 28 nappal később sem, mert nem zombikról van benne szó....
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Itt a horrorgyűjteményem zombis része. Még elég szegényes, de bővítgetem szorgalmasan Most decemberben végre megint elutazom külföldre, és akkor tervezek egy jelentősebb beszerzést hasonló finomságokból.
szééép
A többi dvd-ről is nyomhatnál fel képeket :kiraly:
Dvd gyűjtemény képekben
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;
Dvd gyűjtemény képekben
Itt a horrorgyűjteményem zombis része. Még elég szegényes, de bővítgetem szorgalmasan
Most decemberben végre megint elutazom külföldre, és akkor tervezek egy jelentősebb beszerzést hasonló finomságokból.
Dvd gyűjtemény képekben
az én gyűjteméynem megtekinthető itt:
http://zalus.koga.hu/dvd/
Nem rossz, nem rossz.
A Rémálom, a Texasi és az Evil Dead 2. különösen tetszetős.)
Az egyik képen látható macska a Alien doboz része? :kiraly:
Olyan jó látni másoknál is a 24 évadjait, szerintem érdemtelenül kevesett emlegetett sorozat itthon....
Dvd gyűjtemény képekben
az én gyűjteméynem megtekinthető itt:
http://zalus.koga.hu/dvd/
Nem rossz, nem rossz.:kiraly:
A Rémálom, a Texasi és az Evil Dead 2. különösen tetszetős.)
Dvd gyűjtemény képekben
Amúgy hol vetted a Madarak Életét?
Westend MM, de mindegyik MM tele van velük. Ennyi pénzért nem kapkodják el őket...
Talán éppen ezért levihetnék majd az árát... :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Amúgy hol vetted a Madarak Életét?
Westend MM, de mindegyik MM tele van velük. Ennyi pénzért nem kapkodják el őket...
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Káposztás mellett most épült egy Electro World,de nem olyan nagy,mint ami Budán.
Lényeg,hogy ott volt egy turkáló,ahol 1100-ért árulják a Pánikszobát.
Legutóbb mikor a Media Marktban voltam a Pánikszoba 3lemzes változata 7.990-ba került.Szerintem most se változott(Sajnos,ha 3-4ezer lenne,akkor nem hagynám ott,hiába az a 3ezer Ft,kicsit sok ezért a filmért.3 DVD-ért lehet,hogy nem sok,de semmi értelem megvenni akkor,ha az extrákon nincs felirat.De egy igazi rajongónak kötelező vétel.
Dvd gyűjtemény képekben
Kedves Mindenki!Véletlenül találtam az oldalra, nem vagyok egy gyakorlott fórumozó, de látom, hogy itt hozzáértőkkel van dolgom.
Nőnemű vagyok, ezt előre kell bocsájtanom, mivel házimozi rendszer ügyben kérem a véleményeteket, és lehet, hogy marhaságokat fogok kérdezni.
Láttam egy korábbi levelezést Daewoo DVD/Video comboval kapcsolatban, na mi egy ilyet vettünk, az olcsóbb verziót, ami kb. 50.000, de a DVD is felvevős.
Úgy gondoltam, hogy jó lenne behangosítani, így vettünk egy 5.1-es Philips rendszert LX 700/22 jelűt, melyben van egy erősítő meg a szokásos hangfalak. A férjemmel tegnap este órákon át próbáltuk összerakni a mellékelt használati útmutató alapján (ő is kb. annyira ért ezekhez a dolgokhoz, mint én) -, az eredmény: 3 hangfal szól, 3 nem. Ha átdugtunk egy másik zsinórt, akkor a másik 3 szól és az előbbi 3 nem. Most a férjem kiderítette, hogy szerinte nem lehet mind a 6 hangszórót behangosítani erről a DVD-ről. Szerintem lehet, hogy abszolut nem értünk hozzá és csak valami zsinórozási hiány lehet a gond.
Nem tudnátok segíteni? Tényleg lehet, hogy ehhez a DVD/Video combóhoz (talán 4100 vagy valami ilyesmi a típusa) nem lehet egy ilyen 5.1-st hozzápasszítani? Előre is köszönöm szépen a segítséget.
EBBEN a topicban szerintem több sikerrel fogsz járni.
Dvd gyűjtemény képekben
Kedves Mindenki!
Véletlenül találtam az oldalra, nem vagyok egy gyakorlott fórumozó, de látom, hogy itt hozzáértőkkel van dolgom.
Nőnemű vagyok, ezt előre kell bocsájtanom, mivel házimozi rendszer ügyben kérem a véleményeteket, és lehet, hogy marhaságokat fogok kérdezni.
Láttam egy korábbi levelezést Daewoo DVD/Video comboval kapcsolatban, na mi egy ilyet vettünk, az olcsóbb verziót, ami kb. 50.000, de a DVD is felvevős.
Úgy gondoltam, hogy jó lenne behangosítani, így vettünk egy 5.1-es Philips rendszert LX 700/22 jelűt, melyben van egy erősítő meg a szokásos hangfalak. A férjemmel tegnap este órákon át próbáltuk összerakni a mellékelt használati útmutató alapján (ő is kb. annyira ért ezekhez a dolgokhoz, mint én) -, az eredmény: 3 hangfal szól, 3 nem. Ha átdugtunk egy másik zsinórt, akkor a másik 3 szól és az előbbi 3 nem. Most a férjem kiderítette, hogy szerinte nem lehet mind a 6 hangszórót behangosítani erről a DVD-ről. Szerintem lehet, hogy abszolut nem értünk hozzá és csak valami zsinórozási hiány lehet a gond.
Nem tudnátok segíteni? Tényleg lehet, hogy ehhez a DVD/Video combóhoz (talán 4100 vagy valami ilyesmi a típusa) nem lehet egy ilyen 5.1-st hozzápasszítani? Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Dvd gyűjtemény képekben
A hétvége szerzeménye, egyúttal az új kedvenc! 1.
Gratula! Kár, hogy a madarak élete csak monó. A kék bolygó nekem is kéne ... :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- pity-putty
- Nincs visszaút
- Értékelés: 3
Dvd gyűjtemény képekben
Ez nem kifogás!! Egy ilyen gyűjteményhez a 3 lemezes dukál, tessék mánjelleggel beszerezni :kiraly:(amúgy én meg 1490ért vettem az egylemezest:D)
Ahogy az első kép előtt megkegyeztem, ez a gyűjteményemnek csak egy része.
A teljesben sokkal kissebb arányban vannak a díszdobozos kiadványok.
Viszont csak ennyi fért el ebben az albérletemben lévő kis szekrénykében, és még szép, hogy a szebb darbokat raktam bele. (Persze kimaradt még 1-2.)
A többi lemezecske most otthon (jó messze) porosodik a polcon.
Majd egyszer talán egy helyre tudom csoportosítani őket.
Dvd gyűjtemény képekben
pity-putty, nagyon ütős a gyűjteményed! A vitrin is nagyon pofás. Egy dolog szúrta a szemem, hogy a Pánikszobának miért nem a 3 lemezes változata díszeleg ott
A Pánikszoba csak azért szerepel a gyűjteményben, mert 1590-ért nem tudtam otthagyni az Árkád MM-ben. A 3 lemezes kiadás áráért inkább mással bővíteném a gyűjteményt.
Ez nem kifogás!! Egy ilyen gyűjteményhez a 3 lemezes dukál, tessék mánjelleggel beszerezni :kiraly:
(amúgy én meg 1490ért vettem az egylemezest:D)
- pity-putty
- Nincs visszaút
- Értékelés: 3
Dvd gyűjtemény képekben
pity-putty, nagyon ütős a gyűjteményed! A vitrin is nagyon pofás. Egy dolog szúrta a szemem, hogy a Pánikszobának miért nem a 3 lemezes változata díszeleg ott :kiraly:
A Pánikszoba csak azért szerepel a gyűjteményben, mert 1590-ért nem tudtam otthagyni az Árkád MM-ben. A 3 lemezes kiadás áráért inkább mással bővíteném a gyűjteményt.
Dvd gyűjtemény képekben
Tudtok még olyan helyeket,ahol régi Disney-ket lehet kapni pl:Hófehérke,Macskarisztokraták,101 kiskutya stb..??
Ilyen hely már szinte egyáltalán nincs.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- Torzonborz
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
... egy újabb Attenborough természet filmet hirdet a címe: Az Emlősök Élete. Kíváncsi lennék arra is. :kiraly:
A Madarak élete dobozában is volt róla kép, ez is kötelező darab lesz nekem!
- Torzonborz
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi! :kiraly:
Igen, elég drágák, de a tapasztalat azt mutatja, hogy sajnos ezek nem is lesznek sokkal olcsóbbak... A kék bolygó még most is 10k körül van a MM-ban.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula Torzonborz, valóban igen szép kiadványok..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline