Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Sajna látom.
Nem tudok mit csinálni,mert 7.1 megapixeles gép van itthon.
Canon IXUS 700.
Franc.
Nem hiszem el.
Nincsen más megoldás?
Tudna valaki segíteni,hogy hogyan töltsem föl a képeket?Mindegyik 900 kB körül van.
Nem engedi,hogy feltöltsem.
Tud valaki segíteni?
nem lehet több 150Kb-nál és 700 pixel szélesnél kisebb kell legyen (mint ezt fent olvashatod!!!!)
Dvd gyűjtemény képekben
Tudna valaki segíteni,hogy hogyan töltsem föl a képeket?Mindegyik 900 kB körül van.
Tud valaki segíteni?
nem lehet több 150Kb-nál és 700 pixel szélesnél kisebb kell legyen (mint ezt fent olvashatod!!!!)
Dvd gyűjtemény képekben
Tud valaki segíteni?
Egy jó képszerkesztő program mindent (pl.ACDSee)megold. Az XP Office-ba meg van beépített ilyen progi.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Tudna valaki segíteni,hogy hogyan töltsem föl a képeket?
Mindegyik 900 kB körül van.
Tud valaki segíteni?
Dvd gyűjtemény képekben
A kék bolygó közelebbről: :taps: (érdekes, nekem más matricák vannak a lemezeken, mint amit néhány oldallal ezelőtt láttam)
Ez tényleg érdekes! Az enyémen nincsenek fotók, csak szöveg, és holland nyelvű feliratozás... Azt hittem, ebből csak ez a változat van, de úgy látszik mégsem... A tiéd szebb!
Nekem is jobban tetszik így. A Westend MM-ba félrerakták egy e-mailra... (nem is láttam belőle másikat) Volt viszont a madarak élete. :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
ausztrál a fémdoboz? több hasonlót láttam az ezydvd-n
Angliából van...
Dvd gyűjtemény képekben
Hűha, ez is Vertex kiadás? :kiraly:
jaja, mostanában THX minőségű cuccokat adnak csak ki :taps:
Dvd gyűjtemény képekben
Hűha, ez is Vertex kiadás?
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
A kék bolygó közelebbről: :kiraly: (érdekes, nekem más matricák vannak a lemezeken, mint amit néhány oldallal ezelőtt láttam)
Ez tényleg érdekes! Az enyémen nincsenek fotók, csak szöveg, és holland nyelvű feliratozás... Azt hittem, ebből csak ez a változat van, de úgy látszik mégsem... A tiéd szebb! :taps:
Dvd gyűjtemény képekben
Én ezekkel bővültem mostanság:
Dvd gyűjtemény képekben
A kék bolygó közelebbről: (érdekes, nekem más matricák vannak a lemezeken, mint amit néhány oldallal ezelőtt láttam)
Ez nagyon szép kiadás, gratula! :kiraly:
Dvd gyűjtemény képekben
Büszke lehetsz a Batman kiadásokra.
Remélem egyszer én is begyűjtöm az összeset.
Dvd gyűjtemény képekben
A Batman-széria, persze a négy korábbi díszdobozba jött, meg egy filmzene CD, az Xpress-ről:
Üröm az örömben, hogy a legelső résznek a magyar szinkronja szörnyen gyenge minőségű... a másik háromé megfelelő. :kiraly:
Dvd gyűjtemény képekben
Nem csodálom,hogy a Kék bolygó 10 rugóba kerül.
Még nem láttm,de a Volt egyszer egy Vadnyugatot,azt már számtalanszor.
Annyira jó a képminősége,hogy a Lucasfilmek mellett is bőven megállná a helyét.
Dvd gyűjtemény képekben
A kék bolygó közelebbről: (érdekes, nekem más matricák vannak a lemezeken, mint amit néhány oldallal ezelőtt láttam)
Dvd gyűjtemény képekben
Néhány új szerzemény
Szép! :taps: Gratula! :kiraly:
Nekem ezek jöttek haza tegnap a Westend-ből:
+ egy SACD!
Dvd gyűjtemény képekben
Néhány új szerzemény
Gratula!
A tűzben edzettért pont ma zarándokoltam el az árkád mm-ba
Dvd gyűjtemény képekben
Szép kis pakk!
A Sorstalanságban volt filmkocka? Amúgy neked tetszett?
Köszönöm, igen volt és nem mondom, hogy teccett, mert a Passió sem teccet, kb. ugyanaz a kategória, egyébként írtam róla a Filmajánlóban, most lett vége nemrég...
OFF:Neked 10-ből mennyi is volt? "L"-felejtettem...
Dvd gyűjtemény képekben
Néhány új szerzemény
nagyban
Szép kis pakk!
A Sorstalanságban volt filmkocka? Amúgy neked tetszett?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Néhány új szerzemény
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Nálam is sajnos ilyen a kép.
Sőt a magyar hang is csak 2.0 a borító felirattól eltérően. :kiraly:
Nem mondom, hogy örülök, de legalább nem az én készülékemben van a hiba... És ilyenkor mit lehet tenni a képpel? Leginkább semmit mi, csak bosszankodni és "megcsuklatni" a kiadó gondviselőit...
Dvd gyűjtemény képekben
Ez jött ma az xpress-től
Szép, pár megvan nekem is ezek közül. Te figyi már a Csibefutamot majd nézd már meg lécci Dude. ugyan 4:3-as TV-m van, de végig olyan érzésem volt, mintha a zoom be lenne nyomva, sehogy sem sikerült beállítanom, hogy teljesen legyen a kép, á'la Asterix és Obelix 1.
Nálam is sajnos ilyen a kép.
Sőt a magyar hang is csak 2.0 a borító felirattól eltérően. :kiraly:
Elkúrtuk
Dvd gyűjtemény képekben
én is így jártam a héten.
hétfőn kaptam meg az emailt az xpresstől hogy úton a csomag. tegnap délután kaptam meg (hóhatár - a félelem felpörget, dante pokla).
viszont szombat délután rendeltem meg a netpiactól a sebhelyesarcút és a volt egyszer egy amerikát postai utánvéttel. kedden már itt is volt.