Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnap este volt itt egy digis gép és még lemerülés előtt sikerült 2 képet gyártanom a DVD gyűjteményemről. 104 filmem van, de csak 101 van a képem. A Predator spéci kiadása nagyfaternél van, aki pred fan:)És ma pedig megvettem a Zongoristát és a 9. Kaput. Szóval 101 film van a képeken.
http://img234.imageshack.us/img234/9743/dvdim5io.jpg
http://img202.imageshack.us/my.php?image=dvdi5gs.jpg
Azért érzitek a vizipipát a jobb sarokban? Meg a kis feleseket az Indi előtt
Gratulálok a gyűjteményedhez, meg a nagyfaterhoz is! :box:
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnap este volt itt egy digis gép és még lemerülés előtt sikerült 2 képet gyártanom a DVD gyűjteményemről. 104 filmem van, de csak 101 van a képem. A Predator spéci kiadása nagyfaternél van, aki pred fan:)
És ma pedig megvettem a Zongoristát és a 9. Kaput. Szóval 101 film van a képeken.
http://img234.imageshack.us/img234/9743/dvdim5io.jpg
http://img202.imageshack.us/my.php?image=dvdi5gs.jpg
Azért érzitek a vizipipát a jobb sarokban? Meg a kis feleseket az Indi előtt
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Ez az én háborús gyűjteményem! Nagyon sok hiányzik még, de majd lassacskán....
Gratulálok!Szép gyűjtemény!Én is imádom a háborús filmeket (főleg II VH)
Ajánlom még figyelmedbe: A tengeralattjáró, Híd a Kwai folyón, Született július 4-én.
Csak azért írom mert mostanában láttam őket 2000 alatti áron.Nekem is megvannak csak ajánlani tudom őket.
Hú, ezek érdekelnének engem! Merre láttad ennyiért?
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula fredpery! Egész jó filmjeid vannak! Balukapitány, neked is gratula! :box:
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony TA-AN1000 HD erősítő, DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, hátterek: JBL TLX-2, és JBL DIGITAL 10 subwoofer.
Dvd gyűjtemény képekben
Amszterdamból minden előzetes várakozásom ellenére csak ezt a három dvd-t hoztam haza. Mindegyik 7,5 euro volt.
A Pink Floyd lenyűgöző, zseniális, a Bowie is hihetetlenül jó (bár a dvd hangja valahogy el van cseszve, pedig 5.1), a Dave Gahan koncertdvd - hááát, nem az az élmény, mint egy DM koncertfilmet nézve, Martin nélkül számomra valahogy nem nagyon működik a dolog, így a dm számok sem jók, a jó zenészek ellenére sem.
Ami szépet még láttam, de végül nem került a kosaramba: bőrkötéses kiadásban a Labirintus - és még magyar hang is volt rajta! De azért a 30 eurót sokalltam, meg már alig emlékszem arra, hogy jó-e, kb négyévesen láttam. Fémdobozos kiadásban összerakva Bourne rejtély és Bourne csapda - magyar szinkronnal! Ezek már megvannak, úgyhogy nem vettem meg 20 euróért (bár fél órán át ott szorongattam a kezemben ).
Nagy Virgin Megastore-t nem találtam, csak néhány közepes nagyságú boltot a sétálóutcán. Kicsit csalódás volt, azt hittem, vagy 20 dvd-vel térek majd haza, nomindegy.
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Gratulálok!Szép gyűjtemény!Én is imádom a háborús filmeket (főleg II VH)
Ajánlom még figyelmedbe: A tengeralattjáró, Híd a Kwai folyón, Született július 4-én.
Csak azért írom mert mostanában láttam őket 2000 alatti áron.Nekem is megvannak csak ajánlani tudom őket.
Dvd gyűjtemény képekben
Amúgy pedig az első rész igenis jó film: 8/10.
Sok éve, még egy előző barátosném cipelt "L" rá a moziba. Nos legyen elég annyi, hogy már nem vagyunk együtt...
De Bridgettel igen?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Íme egy-két friss darab! Múlt hét szombaton szereztem be őket!
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Dvd gyűjtemény képekben
fredpery: szép gyűjtemény!
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek meg csak úgy ömlesztve!
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Dvd gyűjtemény képekben
Remek...
Na mindegy, mostmár úgyis elköltöttem az árát, remélem ennél sokkal följebb nem fog menni jövőre sem.
Dvd gyűjtemény képekben
...hogyha a doboz beolcsósodik...
Már beolcsósodott, én is akciósan vettem
Nade mennyi az annyi? Én legutóbb még 10ért láttam, ha szemem nem csalta káprázat.
5490
Dvd gyűjtemény képekben
Nade mennyi az annyi? Én legutóbb még 10ért láttam, ha szemem nem csalta káprázat.
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
majd lehet róla szó, hogyha a doboz beolcsósodik. De most valszeg a J.P. doboz beelőzi, úgyhogy majd jövőre emlékeztess
OFFTOPIC:
ok, ha el nem felejtem..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem is ez a szép doboz kéne, de nem bírtam otthagyni már az Desperadot 1490-ért, úgyhogy valszeg ez a film is kétszer lesz meg a hülye doboz-fanságom miatt
Megveszem én tőled a szinkronos Desperadot, ok? :kiraly:
majd lehet róla szó, hogyha a doboz beolcsósodik. De most valszeg a J.P. doboz beelőzi, úgyhogy majd jövőre emlékeztess
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem is ez a szép doboz kéne, de nem bírtam otthagyni már az Desperadot 1490-ért, úgyhogy valszeg ez a film is kétszer lesz meg a hülye doboz-fanságom miatt
Megveszem én tőled a szinkronos Desperadot, ok?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Én ma ezekkel bővültem:
Gratula!
A volt egyszer egy mexikó nekem is kéne, mert csak a két korábbi rész van meg, szinkron nélküli kétoldalas korongon...
Nekem is ez a szép doboz kéne, de nem bírtam otthagyni már az Desperadot 1490-ért, úgyhogy valszeg ez a film is kétszer lesz meg a hülye doboz-fanságom miatt :kiraly:
Dvd gyűjtemény képekben
Én ma ezekkel bővültem:
Gratula!
A volt egyszer egy mexikó nekem is kéne, mert csak a két korábbi rész van meg, szinkron nélküli kétoldalas korongon...
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony TA-AN1000 HD erősítő, DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, hátterek: JBL TLX-2, és JBL DIGITAL 10 subwoofer.
Dvd gyűjtemény képekben
Amúgy pedig az első rész igenis jó film: 8/10.
Sok éve, még egy előző barátosném cipelt "L" rá a moziba. Nos legyen elég annyi, hogy már nem vagyunk együtt...