Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Te Blu-Ray gyűjteményed
melyik oldalon vagy fenn, hogy segíthessek -?
gratula a filmekhez - Én a Kung Fu Pandát várom és a Police-t ( ami sajna csak január végén jön meg !) :lol!:
segíthetnél - van e magyar felirat v. magyar szinkron az olasz ROBOT-on ? merről jött : mi pénzért ? :lol!:
dvdaf.com-on, ott kéne egy kis segitség. Az én robot-on van magyar szinkron és felirat. Innen van, 2-öt veszel hármat kapsz. Nekem 5200-ba van, legalábbis futárral rendeltem. Most kevesebb van, voltak bondok is magyarul. A kung fu pandát honnan rendelted? Axelmusicnál azonnal szállitható...
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Kollekcióm képekben:
Walt Disney Treasures : régi animációk , igan csak DVD-n és főleg mono hanggal!
Link a DVD, HDdvd és Blu-ray filmjeimről Blu-ray statisztikái 2009-Március
MAGYAR VONATKOZÁSSAL beszerezhető filmek listája tőlem - hang és felirat adatok, kiegészítésekkel - Áprilisi megjelenésig 2009
Panasonic DMP BD-55EG-K (firmware1.6 - '09 Jul.) Toshiba HD-E 1KE (firmware4.0 - '08 sept.)
(Multiregio)°-s chipset (BRregio:A+B+C/DVDregio:FREE)
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos
A kollekcióm képekben !
Walt Disney kiadások : Blu ray
MAGYAR VONATKOZÁSSAL beszerezhető filmek listája tőlem - hang és felirat adatok, kiegészítésekkel - Áprilisi megjelenésig 2009
Panasonic DMP BD-55EG-K (firmware1.6 - '09 Jul.) Toshiba HD-E 1KE (firmware4.0 - '08 sept.)
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos
sziasztok - idetaláltam végre - hamaroran jelentkezem !addig is a 95 darabból álló HDdvd és 108 darabos BluRay filmlista !
természatesen a postán van 3 HDdvd és 15 BluRay (amiből hiány miatt 2 csak jövő februárban várható sajna-majna !) !
LISTA ::::===>>>>>> lesz 1-2 amit eladnék / originál v. használt jelzéssel és minősítéssel természetesen - - ? eBay ? ? Pay Pal Co. fizetés ? ? CIB Bank ?
http://erdeimano.dvdaf.com
itt külön van a piros és kék !
a másik forumon CSAK KÉK LEHET MIVEL a : www.blu-ray.com -ról van ! (itt már szintén HUNgaryBLU ként vagyok fönt !)
(itt mint 'x other' -ként vannak fenn a már kéken is megjelent , de nekem még piroson lévő filmek !!)
http://www.blu-ray.com/community/collec ... HUNgaryBLU
Üdv mindenkinek !!!
HUNgaryBLU
:kiraly: :lol!:
Ezt hogy csinálod? Az enyémet nem tudom megcsinálni, hogy mások is megtudják nézni. Csak én tudom megnézni, mi lehet az oka?
melyik oldalon vagy fenn, hogy segíthessek -?
gratula a filmekhez - Én a Kung Fu Pandát várom és a Police-t ( ami sajna csak január végén jön meg !) :lol!:
segíthetnél - van e magyar felirat v. magyar szinkron az olasz ROBOT-on ? merről jött : mi pénzért ? :lol!:
Ma jöttek... Közel 60-odik a gyüjteményem. :lol!:
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
sziasztok - idetaláltam végre - hamaroran jelentkezem !addig is a 95 darabból álló HDdvd és 108 darabos BluRay filmlista !
természatesen a postán van 3 HDdvd és 15 BluRay (amiből hiány miatt 2 csak jövő februárban várható sajna-majna !) !
LISTA ::::===>>>>>> lesz 1-2 amit eladnék / originál v. használt jelzéssel és minősítéssel természetesen - - ? eBay ? ? Pay Pal Co. fizetés ? ? CIB Bank ?
a másik forumon CSAK KÉK LEHET MIVEL a : www.blu-ray.com -ról van ! (itt már szintén HUNgaryBLU ként vagyok fönt !)
(itt mint 'x other' -ként vannak fenn a már kéken is megjelent , de nekem még piroson lévő filmek !!)
Üdv mindenkinek !!!
HUNgaryBLU
:lol!: :lol!:
Ezt hogy csinálod? Az enyémet nem tudom megcsinálni, hogy mások is megtudják nézni. Csak én tudom megnézni, mi lehet az oka?
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos
Grat
Má' bocsi, de a felét nem értem :lol!: :lol!:
Mit nem értesz ? :lol!:
Ezeken az oldalakon nyilván lehet tartani rendeléseidet, eladásaidat, kölcsönzéseidet és nem utolsó sorban saját gyüjteményedet megosztva másokkal.
A DVD Aficionaldo -on már dolgozom, hogy fenn legyenek a magyar megjelenések is, ahol a borító más, mint a többi európai v. amerikai kiadványokon!
Ezen a weblapon igaz CSAK a HD hangok vannak nyilvántartva a BLU-RAY-ek és a HD-DVD-k között - a DTS-HD high resolution és a többi dolby és dts sincs jelezve. A dvd résznél a DTS van feltüntetve.
sajnálom, hogy a dvdaf.com-on csak a feleségem tagsága alatt lett elkezdve a kollekció, de ahogy lesz egy kis időm átrendezem őket a sajátomba ...
És , ha érdekel valakit; lesz lista amit eladnék belőlük !
:kiraly:
Üdv mindenkinek !!!
HUNgaryBLU
Szerintem gépi fordítás lehet.
Egyenlőre hagyom, majd meglátjuk mi lesz belőle.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Grat :lol!:
Má' bocsi, de a felét nem értem :lol!: :lol!:
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos
sziasztok - idetaláltam végre - hamaroran jelentkezem !
addig is a 95 darabból álló HDdvd és 108 darabos BluRay filmlista !
Üdv mindenkinek !!!
HUNgaryBLU
Kár, hogy a zavvi.co.uk beszállítói csődje miatt jelenleg nem árul blu-ray lemezt, mert ott volt a legolcsóbb a zene.
Ennek nem 9.-én kéne megjelennie? :lol!:
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
:lol!: gratula.Tegnap néztem meg a Sötét lovagot, nagyon bejön.
Köszi!
Én még nem láttam a sötét lovagot, megvártam ezt a kiadást vele, de a szomszédok kímélése végett valami kora délutáni időpontban fogom megnézni :lol!: Nagyon szép a képe a lemeznek és a hang is iszonyatosan szól! Ha már a képnél tartunk, szerintem a sötét lovag messze jobb képpel rendelkezik, mint a kezdődik.
Erősítő:Onkyo TX-SR500 Black - BluRay lejátszó: Playstation 3 320Gbyte - TV Samsung LE37M87 FullHD - Hangfalak: JBL SCS178 szett
:lol!: gratula.
Tegnap néztem meg a Sötét lovagot, nagyon bejön.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Legújabb gyöngyszemeim, most már 12 tagú a "kék banda".
Erősítő:Onkyo TX-SR500 Black - BluRay lejátszó: Playstation 3 320Gbyte - TV Samsung LE37M87 FullHD - Hangfalak: JBL SCS178 szett
Milyen hangok vannak a Transformersen?
Angol TrueHD 5.1 valamint Német,Francia,Olasz,Spanyol 5.1.
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Milyen hangok vannak a Transformersen?
Mai termés:
TRANSFORMERS (2 lemezes,magyar felirattal)
Tudnál írni néhány mondatot a Girls Aloud - Tangled Up Tour-ról? Milyen a minősége, milyen a koncert, hogy vagy vele megelégedve?
Hétvégén havernál fogom megnézni,mert egyelőre még nincs meg minden HD komponensem. :lol!: Utána írok majd róla.
Köszönöm. Majd várom a beszámolót. Én is megvettem, csak én még a DVD változatot, mert a BD-t még nem tudnám min megnézni. De még kint van egy ismerősnél Cambridge-ben. Majd csak két hét múlva kerül hozzám.
Tudnál írni néhány mondatot a Girls Aloud - Tangled Up Tour-ról? Milyen a minősége, milyen a koncert, hogy vagy vele megelégedve?
Hétvégén havernál fogom megnézni,mert egyelőre még nincs meg minden HD komponensem. :lol!: Utána írok majd róla.
"Rolling Back The Rivers In Time"
Beindult nálam is a "kéksugár" hadművelet. :lol!: :lol!: :lol!:
Az első fecske:
Girls Aloud - Tangled Up Tour '08 - Live From The O2 Arena
1080i - DTS-HD MA
Itt olvastam, hogy az Iron-Man kiadáson van magyar felirat. Hol lehet azt kapni? Amazonon nem írja. Mondjatok már lécci jó boltokat!
Amazon uk, sendit, hut vagy Ezydvd... :lol!:
ó téháiksz :lol!:
Ha látok egy filmet, az Ezydvd-n amin van magyar felirat vagy hang, akkor az a más boltokban kaphatókon is rajta van? Mert pl az amazon uk-on az ironman-nél nem írják hogy lenne rajta Hun felirat.
Nyugodtan rendelhetsz az angol területről hanem akarsz az ausztráloktól. Valahol olvastam, hogy ott is "rajta vagyunk". Sose tájékoztatják pontosan.
Pl.: innenLink
Itt olvastam, hogy az Iron-Man kiadáson van magyar felirat. Hol lehet azt kapni? Amazonon nem írja. Mondjatok már lécci jó boltokat!
Amazon uk, sendit, hut vagy Ezydvd... :lol!:
ó téháiksz :lol!:
Ha látok egy filmet, az Ezydvd-n amin van magyar felirat vagy hang, akkor az a más boltokban kaphatókon is rajta van? Mert pl az amazon uk-on az ironman-nél nem írják hogy lenne rajta Hun felirat.
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)