Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Dvd gyűjtemény képekben
4.
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
3.
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
2.
- GTomi
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
most itt tartok, ehhez még jön hamarosan (ó boldog csordaszellem) repülô tôrök..., és az Angyalok háborúja
1.
Dvd gyűjtemény képekben
norbi31: nem apróztad el!
Dvd gyűjtemény képekben
Az Üvegtigris úgy látszik, már nemcsak, hogy nem digipackos, még a papírfekni is elmaradt.
Sztem ez az egylemezes.
Ja, télleg.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Az Üvegtigris úgy látszik, már nemcsak, hogy nem digipackos, még a papírfekni is elmaradt.
Sztem ez az egylemezes.
Dvd gyűjtemény képekben
A kiadvány a maga nem nagy durranás, de Jarmusch filmjei igen közel állnak hozzám, szóval a Szellemkutyát be kellet hogy szerezzem :
Milyen extrák vannak rajta?nekem a "régi" mellékletes kiadása van meg.ott csak filmográfiák vannak
Az mondjuk engem is érdekelne, hogy ezek az újabb változatok különböznek-e az előzőektől, extrákban, kép- és/vagy hangminőségben, nekem is a korábbi, Tarantino-sorozat 1. ( ) jelzésű Jackie Brown van meg pl, illetve a régebbi Szellemkutya .
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények, (és még holnap is mennem kellene vásárolni )
"Csak" ennyi? Nem semmi :box:
Dvd gyűjtemény képekben
Az Üvegtigris meg kötelező!
Kösz Fredpery!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
Kicsit bővült a háborús szekció! Az Üvegtigris meg kötelező!
Hú, a Von Ryant nekem is be kellene szereznem.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Norbi31 te aztán nem aprózod el! Gratulálok!
Dvd gyűjtemény képekben
Kicsit bővült a háborús szekció! Az Üvegtigris meg kötelező!
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények, (és még holnap is mennem kellene vásárolni )
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
Körülbelül akkora.
Akkor jó eltalálták.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Dvd gyűjtemény képekben
Te hallottad??? Kintről rendelted be?
A haverom rendelte a senditről. Nekem a magyar kiadás van meg, de - ha nem is ég és föld, - van különbség.
értem, kb gondolom olyan jellegű mint a GYU angol EX és dts ES között vagy ott nagyobb a különbség?
Körülbelül akkora.
Dvd gyűjtemény képekben
A haverom rendelte a senditről. Nekem a magyar kiadás van meg, de - ha nem is ég és föld, - van különbség.
értem, kb gondolom olyan jellegű mint a GYU angol EX és dts ES között vagy ott nagyobb a különbség?
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
4:
Egyébként a Magyar DD 5.1 EX tökéletesre sikerült. Mikor a hajó a jéghegynek ütközött szinte kapaszkodnom kellett.
Hallanád az eredeti DTS-t.
Dvd gyűjtemény képekben
Grat az új szerzeményekhez, szép a Titanic
Dvd gyűjtemény képekben
4:
Egyébként a Magyar DD 5.1 EX tökéletesre sikerült. Mikor a hajó a jéghegynek ütközött szinte kapaszkodnom kellett.
Hallanád az eredeti DTS-t.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Nem volt nehéz kitalálni! De van kivétel.....
Harcosok Klubja angol 5.1 Dolby :box:
És még sok más!
Csak azért kérdeztem,mert THX minősítésű a Titanic és,mint ahogy a Lucas filmekbő
l tudhatjuk állat minőségük van.
Kíváncsi vagyok,hogy a Titanicnál is így van-e?
A Titanic-nál mint az angol,mint pedig a magyar DD 5.1 EX tökéletes lett.
Sok különbség nincs,talán az angol egy hangyányit erőteljesebb.
De tényleg csak egy picurkát.
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Dvd gyűjtemény képekben
Én már rengetegszer rendeltem tőlük. Eddig egy kivételével mindig minden rendben volt akkor pedig gyorsan és egyéb költség mentesen igazították a tévedésüket.Általában először a kívánságlistára gyűjtögetem a filmjeimet így pontosabban ellenőrizhető minden.
Na ma kiderült, h ha Netpiacon rányomok a megrendelés gombra és jön a mail, h készítjük a csomagot, akkor már semmit nem lehetet módosítani. Az xpress-é király, ott ki lehet játszani egy s mást. Gondolom értitek mire gondolok és Ti is használtátok ezeket a trükköket.. Na a Netpiac az vér komoly, komoly megfontolás után kell rendelni. :box: Mert nincs visszaút. Xpress az online DVD király.
Zsír ez a Titanic 4 DVD, grat Nektek.
Dvd gyűjtemény képekben
2. Titanic "belülről":
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Dvd gyűjtemény képekben
A Legfrissebb!! Gondolom nem kell kommentár! 1:
Gratula balukapitány! Szép, szinte megérinteném őket! :box:
Fredpery, neked is gratula a Kraftwerk-hez!
Ezek pedig az én mai szerzeményeim: 1.