Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Az én elmúlt 1 heti szerzeményeim. A nagyja mai beszerzés. :box: ( © designed by cisco )
Harowerks: szóhoz sem jutok!
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem őket hozta a jézuska (pontosabban a nagyját én vettem az elmúlt 1-2 hónapban, csak elraktam őket karácsonyra):
Irigylésre méltó, gratulálok!!!
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemény ! :box: Ismeri valaki??
Trapped In The Closet
Ha ha ha.. Most volt az egyik legújabb South Park rész (9. évad 12. rész) aminek pont ez a címe, eredetileg a szcientológiai egyházat fikázzák benne, de többek közt Tom Cruise, Travolta és R.Kelly mind bentrekednek a klozet-be. LOL. Legalább most már tudom honnan szedték ezt a hülye címet.
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratula az új lemezekhez! Jól felfejlődött ez a topic, az eddeigi 55 oldalból 45 és fél az utóbbi fél évbe!
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem őket hozta a jézuska (pontosabban a nagyját én vettem az elmúlt 1-2 hónapban, csak elraktam őket karácsonyra):
Haro látom te nagy díszdoboz fan vagy!csodás szerzemények nagy Grat!
Dvd gyűjtemény képekben
Harowerks: Gratula.
Többieknek is! nagyon szép dolgokat kaptatok, úgy látszik jézuska is nagyon dvd-s mindig csupa ínyencségeket visz:P
Dvd gyűjtemény képekben
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem ezt hozta a Jézuska!!1:
Ezen exkluzív Ryan csomagban, maga a fő film (=Ryan) rajta van DTS-ben?
Az az igazság, h az enyém "csak" DD 5.1. Sokad dob ENNÉL a filmnél a DTS, DD-hez képest?? Még csak DD-ben hallottam a classical, teszt jelenetet.
Igen a lemezen van Angol DD 5.1 és DTS is. Nagyon ütős lett a DTS. Amikor az elején a partraszállás történik amikor a hajókra felcsap a víz olyan mintha elázna a szoba. Eszméletlen jó!! :box:
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratula az új szerzeményekhez, szép darabok!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
balukapitány, mszaby, mym@c, "L" : hatalmas gratula, jók a karácsonyi szerzemények!
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Aztaaa Nevem Sam. Azt te vetted vagy kaptad? ha te vetted akkor mennyibe került?
Nevem:Sam 1590 Ft.-ért egy Xpress-es csomagban volt, amit én vettem át, de ajándékba kaptam...
ja oks, most néztem, hogy a pressen már 5400:S annyiért kicsit sok...
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Aztaaa Nevem Sam. Azt te vetted vagy kaptad? ha te vetted akkor mennyibe került?
Nevem:Sam 1590 Ft.-ért egy Xpress-es csomagban volt, amit én vettem át, de ajándékba kaptam...
Dvd gyűjtemény képekben
hozta
A Pillangó 1o/1o - (a film)
Eddig még sehol nem találkoztam vele (pedig kellene!). :box:
Gratula Mindenkinek a lemezekhez!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Együtt:
nagyban
Nem panaszkodom, lesz mit nézni a vizsgaidőszakban :box: Az meg, hogy valaha is utol érem magam (értsd minden DVD-met láttam) egyre valószínűtlenebbnek tűnik...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Aztaaa Nevem Sam. Azt te vetted vagy kaptad? ha te vetted akkor mennyibe került? :punk:
Amúgy szép kis pakk nem mondom
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Akkor most következzenek az én jézuskás ajándékaim, azaz amiket Karácsonyra kaptam. Attól megkíméllek titeket, hogy kitől mit-miket kaptam, gondolom legnagyobb örömötökre. :box:
nagyban
nagyban
nagyban
A legjobban várt:
nagyban
Együtt:
nagyban
Nem panaszkodom, lesz mit nézni a vizsgaidőszakban Az meg, hogy valaha is utol érem magam (értsd minden DVD-met láttam) egyre valószínűtlenebbnek tűnik...
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek a "jézsukás" szerzeményekhez. Lezajlottak nálunk is a családi össznépi ünnepek... Több, mint egy tucat DVD-t kaptam, hamarosan felrakom a képeket.
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemény !
Ismeri valaki??
Trapped In The Closet
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
hozta
A Pillangó 1o/1o - (a film)
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Dvd gyűjtemény képekben
(mszaby @ 2005 Dec 25 , 18:01) hozta
Gratula mszaby az új szerzeményekhez!
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula az ajándékokhoz!
Jézuska nekem a Predator Twinpack DVD-vel kedveskelkedett!
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem ezt hozta a Jézuska!!1:
Ezen exkluzív Ryan csomagban, maga a fő film (=Ryan) rajta van DTS-ben?
Az az igazság, h az enyém "csak" DD 5.1. Sokad dob ENNÉL a filmnél a DTS, DD-hez képest?? Még csak DD-ben hallottam a classical, teszt jelenetet.
Dvd gyűjtemény képekben
Andere Seite
TV: Panasonic TX-29PX20 DVD: Panasonic DVD-S47/LG RH-177, VHS: Samsung SV-621X, SND: Jazz DE 007/Genius HT5.1 LP: Pioneer PL-6/Ortofon OM5, AMP: Onkyo A-9210, CD: Philips CD618, SP: Orion HS-280, MC: Orion SM-1025/Aiwa AD-F220, FM: Orion ST-1025
Dvd gyűjtemény képekben
Deutsche Version !
TV: Panasonic TX-29PX20 DVD: Panasonic DVD-S47/LG RH-177, VHS: Samsung SV-621X, SND: Jazz DE 007/Genius HT5.1 LP: Pioneer PL-6/Ortofon OM5, AMP: Onkyo A-9210, CD: Philips CD618, SP: Orion HS-280, MC: Orion SM-1025/Aiwa AD-F220, FM: Orion ST-1025
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Nagyon szép A Ryan Digi. a többihez is grat. Azta 8mm olyan olcsón...nekem is kell!
blogom