Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
:box: Láttam a MM-ban másik Lee filmet is . A címe nem jut eszembe.
igen? ha a Tomboló Ököl az akkor futok megvenni:) az egyik nagy kedvencem illetve a legnagyobb kedvencem^^melyik MM-be láttad?
Én mintha hármat láttam volna már. A Nagyfőnök is megjelent már, nem?
Ti miket láttok:) én bezzeg a nagy fan mindíg lemaradok minden jóról:(
Dvd gyűjtemény képekben
igen? ha a Tomboló Ököl az akkor futok megvenni:) az egyik nagy kedvencem illetve a legnagyobb kedvencem^^melyik MM-be láttad?
Én mintha hármat láttam volna már. A Nagyfőnök is megjelent már, nem?
Dvd gyűjtemény képekben
Voltam ma pesten, "benéztem" :box: Westendi MM-be és így jöttem ki.
UI: Polar Express-t még nem is láttam, de nagyon tetszett a csomagolás és szeretem az ilyen filmeket, meg valahogy még egész aktuális is. Most nézzük.
Dvd gyűjtemény képekben
az egyik dvd számomra igazi kincs ez pedig nem más mint a Sárkány Visszatér című Bruce Lee movie amit karácsonyra kaptam páromtól^^!
Dvd gyűjtemény képekben
az egyik dvd számomra igazi kincs ez pedig nem más mint a Sárkány Visszatér című Bruce Lee movie amit karácsonyra kaptam páromtól^^!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
Elnéze mások új szerzeményeit az enyém igen szolidra sikeredett azért megmutatom mert az egyik dvd számomra igazi kincs ez pedig nem más mint a Sárkány Visszatér című Bruce Lee movie amit karácsonyra kaptam páromtól^^!
jahh és a 21 gramm is nagy öröm volt ugyanis kúrta jó áron jutottam hozzá(és igen papírdobozos naon kira:)
Dvd gyűjtemény képekben
Elnéze mások új szerzeményeit az enyém igen szolidra sikeredett azért megmutatom mert az egyik dvd számomra igazi kincs ez pedig nem más mint a Sárkány Visszatér című Bruce Lee movie amit karácsonyra kaptam páromtól^^!
jahh és a 21 gramm is nagy öröm volt ugyanis kúrta jó áron jutottam hozzá(és igen papírdobozos naon kira:)
Dvd gyűjtemény képekben
Relaxációs kiadványok.Csak természetkép +instrumentális zene.
Egészen pontosan horvátországi Plitvice, Krka, Kornati Nemzeti Park +Patagónia.
Az jó lehet !!
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Dvd gyűjtemény képekben
Relaxációs kiadványok.
Csak természetkép +instrumentális zene.
Egészen pontosan horvátországi Plitvice, Krka, Kornati Nemzeti Park +Patagónia.
Dvd gyűjtemény képekben
Ők az én gyermekeim!
BUÉK!
Huh !
Szépek ! :box:
Ezek pontosan miről szólnak ??
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Dvd gyűjtemény képekben
Ők az én gyermekeim!
BUÉK!
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemény ! Ismeri valaki??
Trapped In The Closet
Ha ha ha.. Most volt az egyik legújabb South Park rész (9. évad 12. rész) aminek pont ez a címe, eredetileg a szcientológiai egyházat fikázzák benne, de többek közt Tom Cruise, Travolta és R.Kelly mind bentrekednek a klozet-be. LOL. Legalább most már tudom honnan szedték ezt a hülye címet.
:box:
Ezt a részt még nem láttam, pedig nagyon csípem az SP-t !
Dvd gyűjtemény képekben
Kraftwerk - Minimum-Maximum boxset (german)!!!!!
Nagyon szép! Itthon is (Metro-Nóm) kapható 22e pénz körüli áron..
Igen, ott vettem. Ma hívott az Anti (asszem ), hogy megjött. Szerencsére a német, igy megvan mindkét kiadás!!
Dvd gyűjtemény képekben
Nagyon szép! Itthon is (Metro-Nóm) kapható 22e pénz körüli áron..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Meg még egy pár eddig hiányzó darab.
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Végre nekem is megjött a karácsonyi ajándék!
4/1
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az új szerzeményekhez. Tényleg egy-két darab egyenesen irigylésreméltó.
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Dvd gyűjtemény képekben
Nagy köszi, és sok gratula mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
minden karácsonyi és mai gyarapodásnak örülve, jó filmnézést!
(én egy SW3-mal gazdagodtam)
system
- TheRussian
- Nincs visszaút
Dvd gyűjtemény képekben
elnézve a szép új szerzeményeket kezd a vágyakozás elfogni, ugyanis voltam akkora marha, hogy olyan másfél hete egy haverom már-már unalomba menő "basztatására" ami a dvd mániámat célozta megfogadtam hogy 2006 február 1.-ig nem veszek egyetlen egy darab dvdt semi :smile19:
(nem baj, szorgosan jegyzetelek és majd február 1-én bepótolom sity-suty :box:
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Az én elmúlt 1 heti szerzeményeim. A nagyja mai beszerzés. :box: ( © designed by cisco )
Harowerks: szóhoz sem jutok!
na látom a ben-hur dobozka sokmindenkinél befigyelt. én már nem találtam olcsón mm-be, 15k-ért meg sokallom. de nem baj, azzal győzködöm magam, hogy jön a 4 lemezes új képp új hanggal
blogom
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
Az elmúlt néhány napban ezekkel gazdagodtam.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051227/ ... es.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051227/ ... es.hu_.jpg
Külön örülök a 2 Universalos filmnek (született július 4-én, veszett a világ) mert ezeket boltban már nem nagyon láttam. született július 4-én-ra egy relayban bukkantam rá. bocsi, hogy a képek minősége nem túl jó, de webkamerával csináltam most nem digigéppel.
blogom