Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Friss, karácsonyi szerzemények:
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
...
Bár én már több alkalommal is láttam "akció" közben :box:
De a kettő nincs összefüggésbe, esetleg jövő év elején ,stb. no de majd privibe vagy pénteken megbeszéljük
Úgy legyen!
- Torzonborz
- Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben
Balu!
A fényképek csak a díszdobozhoz vannak vagy a a 2 lemezes változathoz is adnak? Előre is köszi
Ugyan nem nekem szólt a kérdés, de én is a kétlemezes verziót cseréltem le a díszdobozra, és a fényképek csak a díszdobozhoz vannak mellékelve
Dvd gyűjtemény képekben
Még nem néztem végig, csak belenéztem itt-ott. Ugyan nem olyan jó a kép- és hangminősége (bár ez is dts), mint az Eaglesé, de azért tetszik! A következő projis szeánszra majd elviszem...
Pedig már épp meg akartalak invitálni, de ha neked csak projis invitálás jó akkor felejtsük el
Nemcsak az jó... Csak gondoltam, az egyik fórum-törzsgárdatag frissen beszerzett vetítőjét a DIY-vászonnal még úgysem láttuk...
Na jah :box:
Bár én már több alkalommal is láttam "akció" közben
De a kettő nincs összefüggésbe, esetleg jövő év elején ,stb. no de majd privibe vagy pénteken megbeszéljük :punk:
- Torzonborz
- Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben
Még nem néztem végig, csak belenéztem itt-ott. Ugyan nem olyan jó a kép- és hangminősége (bár ez is dts), mint az Eaglesé, de azért tetszik! A következő projis szeánszra majd elviszem... :box:
Pedig már épp meg akartalak invitálni, de ha neked csak projis invitálás jó akkor felejtsük el
Nemcsak az jó... Csak gondoltam, az egyik fórum-törzsgárdatag frissen beszerzett vetítőjét a DIY-vászonnal még úgysem láttuk...
Dvd gyűjtemény képekben
3:
Balu!
A fényképek csak a díszdobozhoz vannak vagy a a 2 lemezes változathoz is adnak? Előre is köszi
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula!!! Nagyon szépek.
Milyena holló nőci koncertje? Én is gondolkodtam, hogy beszerzem, de aztán nem lett belőle semmi.
Még nem néztem végig, csak belenéztem itt-ott. Ugyan nem olyan jó a kép- és hangminősége (bár ez is dts), mint az Eaglesé, de azért tetszik! A következő projis szeánszra majd elviszem...
Pedig már épp meg akartalak invitálni, de ha neked csak projis invitálás jó akkor felejtsük el :box:
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratula az új DVD-khez! :box:
Én ma csak az "Azonosság"-ot szereztem be a bajai tesco-ba. Ez a kétszázötvenegyedik lemezem.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- Torzonborz
- Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben
Milyena holló nőci koncertje? Én is gondolkodtam, hogy beszerzem, de aztán nem lett belőle semmi.
- Torzonborz
- Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények 1.
Gratula. :box:
Ezt a kettőt akartam én is a Netpiac-ról, de mire lett rá pénzem, már elfogyott.
Talált, süllyedt!
Netpiacos beszerzés, 2190/db...
-
Vendég
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények 1.
Gratula.
Ezt a kettőt akartam én is a Netpiac-ról, de mire lett rá pénzem, már elfogyott.
Dvd gyűjtemény képekben
- Torzonborz
- Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben
5.
Angol nyelvű filmforgatókönyv
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Torzonborz
- Fórumlakó

- Torzonborz
- Fórumlakó

- Torzonborz
- Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben
A díszdobozról még pár kép:
1.
- Torzonborz
- Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények 2.
- Torzonborz
- Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények 1.
Dvd gyűjtemény képekben
- Volt már valaha akciós a fejenként 20e Ft-os Gyűrűk Ura nagy csomag?
- Ha nem, fog úgy eltűnni film (joglejárat), h soha nem volt akciós a film?
- Kb. mikor jár le ezen filmek, ezen verziójának joglejárata? Lejár egyáltalán a világ egyik legnagyobb filmjének joga?
Volt,a Tesco-ban,15e.Már rég nincs.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
-
Vendég
Dvd gyűjtemény képekben
- Volt már valaha akciós a fejenként 20e Ft-os Gyűrűk Ura nagy csomag?
- Ha nem, fog úgy eltűnni film (joglejárat), h soha nem volt akciós a film?
- Kb. mikor jár le ezen filmek, ezen verziójának joglejárata? Lejár egyáltalán a világ egyik legnagyobb filmjének joga?
-
Vendég
Dvd gyűjtemény képekben
Newman: Grat!
Kössze.
Nagyon jó volt ez a Polár. Az a Billy gyerek a kedvencünk. :box:
Dvd gyűjtemény képekben
Mayu & Newman: Grat!
Ez a Kraftwerk díszdoboz brutálisan jól néz ki!
Dvd gyűjtemény képekben
fredpery: ma láttam a Pólus MM-ben ezt a Minimum-Maximum kiadást, mondjuk ott 29990 HUF volt.
Mayu:
Dvd gyűjtemény képekben
az egyik dvd számomra igazi kincs ez pedig nem más mint a Sárkány Visszatér című Bruce Lee movie amit karácsonyra kaptam páromtól^^!
:box: Láttam a MM-ban másik Lee filmet is . A címe nem jut eszembe.
igen? ha a Tomboló Ököl az akkor futok megvenni:) az egyik nagy kedvencem illetve a legnagyobb kedvencem^^melyik MM-be láttad?
Pólus MM.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.