Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek.
Miami: a Kés/alatt 2. évadot nagyon irigylem.
Dvd gyűjtemény képekben
grat mindenkinek!
zsivány az a jóbarátok csomag!
de a twin peaks sem kutya!
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek, szép gyűjtemények!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Nagyon szép dvd állománnyal rendelkeztek Fórumozók! Kedvet kaptam én is, hogy föltegyem a szerény kis dvd gyűjteményem... Amint lesz lehetőségem, ígérem, bővítem...
Zoli
Dvd gyűjtemény képekben
6. és a gyöngyszem + meglepetés Joey Season 1
Valami azt súgja hogy szeretsz sorozatokat nézni.
egyébként gratulálok.
És a többieknek is gratulálok a szerzeményekhez.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Dvd gyűjtemény képekben
6. és a gyöngyszem + meglepetés Joey Season 1
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Dvd gyűjtemény képekben
5.
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Dvd gyűjtemény képekben
4.
Dvd gyűjtemény képekben
3.
Dvd gyűjtemény képekben
2.
Dvd gyűjtemény képekben
És hogy ne csak beszéljek, itt egy kis válogatás tőlem: a "sorozat" dvdk:
1.
Dvd gyűjtemény képekben
Grat az új szerzeményekhez mindenkinek. vtb-nek meg a "gazdaságos" tartóban lévő gyüjteményéhez
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újdonságokhoz, a Van Helsinget én is szeretem, magát a filmet is.
Én nem szeretem, de ezt a kiadást megvenném, 14xx pénzért
Én megjelenéskor kaptam ajándékba, de szerintem legalább egy ropogós 5000-es volt még anno...
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 706
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újdonságokhoz, a Van Helsinget én is szeretem, magát a filmet is.
Én nem szeretem, de ezt a kiadást megvenném, 14xx pénzért
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Dvd gyűjtemény képekben
Tibinek pedig külön rat a gyüjteményéhez.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula vtb,Hamacska és még1x norbi31!
Dvd gyűjtemény képekben
télleg gyönyörű eza kiadás...kár hogy a film egy egyébként ez mennyi volt? ha szabad kérdeznem
Ha a Van Helsingre gondolsz, 1430 Ft. Nekem tetszett.
Hol vetted??
Nekem is kell!
Csömöri Auchan. Volt sok belőle csak válogatni kellett, mert sok át volt pántolva azzal a műanyag kötözővel, de volt amin nem volt.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
Norbi31, és vtb! Gratula a filmekhez!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
télleg gyönyörű eza kiadás...kár hogy a film egy egyébként ez mennyi volt? ha szabad kérdeznem
Hol vetted??
Nekem is kell!
Dvd gyűjtemény képekben
Vtb Gratula!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
másik fele:
Dvd gyűjtemény képekben
No végre fényképezhető helyre került a gyűjtemény
egyik fele:
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 706
Dvd gyűjtemény képekben
ergo: az imposztort hol sikerült beszerezned?
Tesco,Auchan.
Jobb kiadást is megérdemelt volna ez a film!
Már lassan egy éve megvettem 990-ért.
Én a Fókusz könyváruházban.990.-
Meglepett , hogy nincs rajta magyar felirat, viszont, hála istennek a magyar 5.1 (DD, DTS) nem lett elb*va
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc