Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Ennyi kölyköt nem szoktak meghagyni, mert kicsinálják az anyjukat.
9 talán még belefér. Ha ennél több jön össze, akkor sem a kukába dobják a tenyésztők, hanem humánusabb módszerként az anyjuk helyett cumisüvegből táplálják az első pár hétben.
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Házi kedvenceink
Ennyi kölyköt nem szoktak meghagyni, mert kicsinálják az anyjukat.
Üdvözlettel: Lex
Házi kedvenceink
Leendő kuttyunk is itt van.NZS
Ezek milyenek?
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Házi kedvenceink
Leendő kuttyunk is itt van.NZS
Nagyon jópofák!
Házi kedvenceink
Leendő kuttyunk is itt van.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
3/3.
Ezért ébresztettél fel?
nagyban
Aranyos kiscicó!
Projektor: InFocus LP 420 DLP
TV: Samsung LCD LE32S8 82cm, 16:9 HD-Ready
DVD Player: Yamada DVD Mi220x - HDMI
Sound: Genius 5.1 Home Theater
Digi Foto: Samsung D70
Konzol: PlayStation 2, PSP
Házi kedvenceink
3/3.
Ezért ébresztettél fel?
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
3/2.
Felébredt:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
3/1.
Lustálkodás:
nagyban
Házi kedvenceink
Napról napra barátságosabb. Hasonlítsátok össze a tegnapelőtti, tegnapi, és a mai képet...
Itt nagyon nyugodtnak tűnik
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Házi kedvenceink
Posza: nagyon jó fej zsebtigris!
Napról napra barátságosabb. Hasonlítsátok össze a tegnapelőtti, tegnapi, és a mai képet...
nagyban
Házi kedvenceink
Na, itthon az új jövevény. Egy kissé még vadóc. Őt lopták el két hete, helyette hoztam. Ez is kislány.
nagyban
édipofa
Most már barátságosabb.
nagyban
Házi kedvenceink
Cica a zsákmánnyal Mókás amikor így rohangál az egérrel a szájában és morog a macsek
Ez a cica elvihető tőlünk, jó lenne ha találnánk gazdát ennek és a másiknak (következő kép).
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Házi kedvenceink
Éppen tíz hetes a macsek.
A tesóját elvitték(ellopták az utcáról) , de lesz nemsokára egy másik. Így lesz kivel játszani a kismaszatnak.
nagyban
Na, itthon az új jövevény. Egy kissé még vadóc. Őt lopták el két hete, helyette hoztam. Ez is kislány.
nagyban
Aranyos kis gyalogszőrös!
(Y)
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Házi kedvenceink
nagyban
édipofa
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Házi kedvenceink
A tesóját elvitték(ellopták az utcáról) , de lesz nemsokára egy másik. Így lesz kivel játszani a kismaszatnak.
nagyban
nagyban
Házi kedvenceink
Új szerzemény, bár nem "házi állat". A ma reggeli negyed7-es "termés": 4500g. Nem olyan hatalmas, de a tökleveles vízben öröm volt küzdeni vele. Vesztére a Halászléfőző Népünnepély előtt egy héttel unta meg az életét. Ennyivel is kevesebb kell a lébe pp
Gratula!
Te is ott leszel a bajai halfőzőn?
Sajnos nem, most kényszerülök rá másodszor, h kihagyjam. A baráti kör mostanra tudta összehozni a szabikat, és most megyünk nyaralni. Péntektől keddig.
Így aztán Fateré lett a hal. Csak tuja mán, h mit kezdjen vele...
pp
Házi kedvenceink
Új szerzemény, bár nem "házi állat". A ma reggeli negyed7-es "termés": 4500g. Nem olyan hatalmas, de a tökleveles vízben öröm volt küzdeni vele. Vesztére a Halászléfőző Népünnepély előtt egy héttel unta meg az életét. Ennyivel is kevesebb kell a lébe pp
Gratula!
Te is ott leszel a bajai halfőzőn?
Házi kedvenceink
Új szerzemény, bár nem "házi állat". A ma reggeli negyed7-es "termés": 4500g. Nem olyan hatalmas, de a tökleveles vízben öröm volt küzdeni vele. Vesztére a Halászléfőző Népünnepély előtt egy héttel unta meg az életét. Ennyivel is kevesebb kell a lébe
pp
Házi kedvenceink
Maradt még egy elvihető macsek..akit érdekel írjon (kb 6hetes, szobatiszta).
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Házi kedvenceink
Nálunk meg a délutáni unalom dúl a kutyáknál...
Az igen!
Bőr kanapén
Tudnak élni a kutyák...
Házi kedvenceink
nagyban
Házi kedvenceink
A száraz részre is kimerészkedünk esténként...
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!