Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Hű srácok, hatalmas gratula mindenkinek!!
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Elmentem a MM-ba nézelődni...
Ui.: Bocsi a képért, eléggé rosszra sikerült!
Zoli
Dvd gyűjtemény képekben
2.kép
Dvd gyűjtemény képekben
Cosmo-nak hála újra megvan az Animatrix:) (kifogástalan állapotban)
Dvd gyűjtemény képekben
utóbbi hetek szerzeményei!(a Kocka három borzasztó aki teheti kerűlje jó messzire:P)
Dvd gyűjtemény képekben
Ezt a képet néhány hete csináltam:http://dvd.patkany.hu/pict0189.jpg
az anime dvd gyűjteményem kb. 65%-a látható rajta. Japán, USA, francia, brit és magyar kiadások vegyesen.
jújj a Comic party mekkora anime:D nagyon szép gyűjtemény irigykedem^^
Dvd gyűjtemény képekben
7/5.
Átok és Fehér zaj honnan van? Én sehol sem találom őket 990-ért...
2k az újságosoknál. Szerintem 990-ért még nincsenek sehol sem.
majd lesznek előbb vagy utóbb
Ja,aztán meg leshetünk, hogy a kiadók többet nem jelentetnek meg nálunk nívós, szép kiadványokat.Mert a nép csak a 990-es turit hajszolja
Elöbb utóbb ez lesz
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Dvd gyűjtemény képekben
+ ezek
Ma ezeket majdnem megvettem csak hát volt más...(holnap teszek be képeket a mai beszerzésemről)
Mennyiért vetted?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
7/5.
majd lesznek előbb vagy utóbb
Dvd gyűjtemény képekben
7/2.
Gratula Posza! És mindenki másnak is!
A Szamurájt én is befogom szerezni (ma szemeztem is vele). A harcos milyen film? Ezt is láttam az Árkádban.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
Kösz!
Kinek az anyja? - Ki a kövér??
Dvd gyűjtemény képekben
7/5.
Elkúrtuk
Dvd gyűjtemény képekben
7/5.
Dvd gyűjtemény képekben
E heti szerzemények:
Az Ördögűző Trilógia mindössze 4290 volt!
Dvd gyűjtemény képekben
Posza, Billie Joe, "L": gratula, szépek!
Dvd gyűjtemény képekben
grat mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
Miami, a Twin Peaks-ről tennél fel több képet? Köszi!
Holnapra megpróbálok feltenni
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Dvd gyűjtemény képekben
Posza, akkor most leülsz és végignézed az egészet egyszerre!!!
Mint írtam, ez január eleje óta jött össze. A friss ezekből 10db. Igaz a Bourne-rejtély-t már tegnap este megnéztem. Van olyan, mint a folytatása.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Posza, akkor most leülsz és végignézed az egészet egyszerre!!!
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi Billie Joe az infót!
Gratula Posza!Nagyon szépek!
Dvd gyűjtemény képekben
7/7.
Ha jól számoltam, ez 28db, két és fél hónap alatt...
Még annyit, hogy az "Istenek és hadvezérek" c. Warner-os film 990 volt , és ez az első DVD18-as lemezem. Vagyis, két oldalon, 2x kétrétegű. 210perc, tehát ez indokolt is, csak lemez csere helyett meg kell fordítani.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
7/6.
Dvd gyűjtemény képekben
7/5.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Nagy gratula hozzá Billie Joe! Az Alien Legacy és a JP 1-2 honnan van?
videotékás szanálás során tettem rá szert. Igazából nekem elég ez a 2 részes JP is, mert a 3. úgyis nagyon rossz
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
7/4.