Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Hú,de leálltunk!Hó vége van?
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Dvd gyűjtemény képekben
grat mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
Ma ezt vettem:
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi a gratulációkat, hasonló jókat és kellemes -mozizásban gazdag-hétvégét kívánok mindnkinek.
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Dvd gyűjtemény képekben
thx még1x!
Gratula Mindenkinek!
Én is várom a Rocky-t!
Dvd gyűjtemény képekben
A heti termés
Gratula F41!
Nekem pedig ezek a tegnapi szerzeményeim Bajáról:
grat
Dvd gyűjtemény képekben
A heti termés
Gratula F41!
Nekem pedig ezek a tegnapi szerzeményeim Bajáról:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
grat mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
4.
Egyelőre ennyi
Dvd gyűjtemény képekben
3.
Dvd gyűjtemény képekben
2. Sajnos a Van Helsing-ből nem a digipack-os.Pedig reménykedtem
Dvd gyűjtemény képekben
A heti termés
1.
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény!(névnapra)
Nincs is benne a neved a naptárban.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek! A Szigorúan piszkos ügyekre nem tudom be merjek-e nevezni...
Szuper trilógia, elsősorban az első résznek köszönhetően.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Imádom ezt a dobozt (is), gratula.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula az új szerzeményekhez!
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi Posza!
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula! A névnapodra is! Nekem szombaton lesz...
Az én szerzeményeim ma a Született július 4-én, A sziget, és a Vad galamb. Kép(ek) később.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Xpress-es!
Jön a Rocky is, szintén névnapi ajándék!(lesz)
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mym@c!
erre egyszer én is benevezek.
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Bravó ibra!
köszi
...ne hagyják ki mert akciós az xpressen! szinte féláron vettem.
Dvd gyűjtemény képekben
Bravó ibra!
Dvd gyűjtemény képekben
ezek szereztem be a héten:
mind3 egyszerre
erről bővebben
akit kicsit is vonzzanak a képregények és adaptációik azok ezt ne hagyják ki!
Dvd gyűjtemény képekben
én is csak ajánlani tudom! viszont vigyázz vele, mert nekem az első és második érsz lemeze összevolt kerverve, érts az első rész tokjába volt a 2 rész lemeze ill. fordítva..... egy ismerősöm is így járt, a 2. rész hiányzott, megvettem neki, de az első rész volt benne.... az övé xpress rendelés volt, én a netpiactól vettem, szóval valami hiba van velük... ha megveszed bontsd ki a helyszínen!
Az Xpressnél már ismerik a problémát. Az első rész nem volt becsomizva, az eladó hölgy előre szólt, hogy azért, met össze voltak cserélve a lemezek. Így én már a megfelelő sorrendben kaptam őket.