Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kiállításokon készült képek
Decent Audio (eleddíg ismeretlen UK forgalmazó számomra)
Kronos, USHER, Esoteric, stb
A Kronos lemezjátszót itt láttam, hallotam eloszor (nem is tudtam, hogy létezik). Érdemes egy pillantást vetni rá!
Korulményekhez képest élvezetes volt ez a szoba.
Burmester idén is a legnagyobb termet bérelte. Nagy volumenu zene volt. Tetszetos hangzás volt, de gondolom tobbre is képes lett volna jobb korulmények kozott.
A Burmester 113-as Bluetooth DAC-ját egyébként láttam jó pár kiállítónál! Használták is! Valamit tudhat ez kis kutyu!
Icon Audio
Új KT150-es (tojás alakú) csovekkel (1. kép)
Ebben a szobában nem a zenehallgatásról szólt a mai nap hanem a dumálásról, reklámról, stb.
Audio Music (buta márka név, szép kulso-belso) belso képek...
Tetszetos kis cuccok!
AVALON / VTL / DCS
Nagyon jól sikerult installáció volt! Szívesen halgattam ezt a rendszert! Sajnos elozo években nem sikerult ennek a kiállítónak az én "szájízemre" hangolni a rendszert, de most...!
INSPIRE HIFI idén is jelen volt a teljes flottával. Valószínuleg Britannia legnagyobb lemezjátszó kínálata az ovék jelenleg. Idén is volt egy újdonság (2. kép) Monarch junior (3. kép)
Alacrity audio / dpa
DPA-t az elmúlt 5-6 évben most hallottam eloszor jól szólni (szívesen idoztem, nem menekultem ki)
Ezek a Caterthun-8 hangfalak tudnak "valamit"!
Kralk audio mini monitorok.
Számomra ismeretlen hangsugárzó márka, itt hallottam eloszor! Megérte bemenni a szobába! Méretuket meghazuttoló kis hangfalak ugyanakkor még is kiegyensúlyozott megszólalás. Sokáig ucsorogtem itt! A második képen lévo elektronikák hajtották...
Longdog (hosszúkutya, agár) új név a hi-fiben. Az a szakállas a második képen a tervezo!
MM/MC elektronikák, tápegységek, stb. Az ismeretlen kulseju cuccok a képen a kék leddel lennének a szóban forgó márka termékei. Osszességében zenei volt.
Audiovector hangfal és a koré installált rendszer eddíg minden évben tetszett! Idén is jól teljesített!
"Diamond" Mini Dancer nagyon tetszett bár ennél azért voltak jobban sikerult installációk is... Rátolták a falra, nem tudott fellélegezni a rendszer.
Avalon/Edge nagyon tetszett. Ezek elég kis méretu álló hangfalak de beterítette a szobát rendesen. Biztos volt benne mégtobb potenciál de már így is utos volt...
"Ezen is túl vagyok" persze a jó értelemben véve!
Persze azt is hozzá téve, hogy ez is évrol-évre gyengébb és kisebb show!
Nagyon szép kornyezetben, sok érdekes eloadással volt idén is megrendezve. Nagy látogató tomeg nem volt, jóval kevesebb kiallító mint az elozo 2 évben.
Pl.: Az Audio Note UK, már azt is megtehette idén, hogy délután 3.30ig zárva volt! (A show 17.00h-kor bezárt)
Idén visszamentunk az idoben!!!
Még mindíg rengetegen demóznak CD lemezzel és kazettás magnó is volt! Továbbá: szalagos magnó, analóg lemezjátszó! DAT magnót nem láttam, de jovore lehet valaki azt is hoz...
Osszeségében jó volt de hamar végeztem.
Képek telefonnal készultek, ilyen fényviszonyok mellett erre volt(am) képes!
Te, hogy-hogy nem mész?
Feleségem dolgozik és én vigyázok a kislányunkra.
Szerintem ő még nem értékelné.
Hajrá!
Várjuk a beszámolót és a képeket.
Te, hogy-hogy nem mész?
Már csak egyet kell aludni!!!
Hajrá!
Várjuk a beszámolót és a képeket.
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
kiállításon készült....
talán most is érdemes kimenni az @rc-ra...
A november 9-10-i Mariott szállodában megrendezésre kerülő show egész más lesz mint a Hilton rendezvény.
Én voltam a bejáráson ahol kiderült hogy jó akusztika és hatalmas termek várnak a kiállítókra/látogatókra.
Mi is kint leszünk a Made In Hungary teremben ahol több Magyar cég közös kiállítása lesz megtekinthető/meghallgatható.
Még szervezem a szobánkat de azt már elmondhatom hogy nagyon érdemes lesz benézni a Magyar terembe.
Soltész Úr most igazán kitett magáért.
Ismét lesz nívós adudió rendezvény.
Ezt teszi a verseny.
Jó hogy kicsit odatette magát.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
A november 9-10-i Mariott szállodában megrendezésre kerülő show egész más lesz mint a Hilton rendezvény.
Én voltam a bejáráson ahol kiderült hogy jó akusztika és hatalmas termek várnak a kiállítókra/látogatókra.
Mi is kint leszünk a Made In Hungary teremben ahol több Magyar cég közös kiállítása lesz megtekinthető/meghallgatható.
Még szervezem a szobánkat de azt már elmondhatom hogy nagyon érdemes lesz benézni a Magyar terembe.
Soltész Úr most igazán kitett magáért.
Ismét lesz nívós adudió rendezvény.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Baromi nagy öngól a Soltész féle
Mintha direkt azt akarná, hogy a kutya se menjen oda.
Én a Westend Hiltont sem tartottam jó helynek, de legalább oda jó a közlekedés, és autóval is lehet parkolni, és nem megfizethetetlen.
De ez az Intercontinentálból Mariottá avanzsált szálloda a lehető legrosszabb ebből a szempontból.
Bár ezt olvasva már értem
...
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
A Dacapo-nál lemezt nem veszünk, mert iszonyat drága, ha már kettőt veszel, minimum 10 Euro-val becsapnak, kártyát nem fogadnak el, számlát nem adnak.
Nem, ezek fogyasztóvédelmi és NAV próbavásárlásokat érdemelnek.
Münchenben?
A Dacapo-nál lemezt nem veszünk, mert iszonyat drága, ha már kettőt veszel, minimum 10 Euro-val becsapnak, kártyát nem fogadnak el, számlát nem adnak.
Na,az ilyenek, meg is érdemelnék,hogy csődbe menjenek!
Nem, ezek fogyasztóvédelmi és NAV próbavásárlásokat érdemelnek.
Nem akarok bennfentesként feltűnni, de tudtommal nem is titok, milyen okokból alakult így a helyzet idén. Ezek ismeretében tévesek az ide leírt tippek a kiállítással és az újságokkal kapcsolatban egyaránt. Egyébként sokszor tett kijelentésed szerint éveken át jóban voltál Rezsővel, tehát bizonyára szívesen ad információt Neked is a fejleményekkel kapcsolatban. Mi mindkét felet meghallgattuk, aztán a többi érintetthez hasonlóan hoztunk döntést és levontuk a tanulságokat, hogyan NEM szabad csinálni kiállítást és újságot.
Most is azt írtam, hogy ne legyen igazam.
Mivel mi már régóta nem állítunk ki, így nem igazán követem annyira az eseményeket.
Webáruház:
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10997
- Kapcsolat:
Ti biztosan több infóval rendelkeztek.
Én csak arra gondoltam, ha Rezsőék mennek új helyre, akkor az a vég, de ne legyen igazam.
Nem akarok bennfentesként feltűnni, de tudtommal nem is titok, milyen okokból alakult így a helyzet idén. Ezek ismeretében tévesek az ide leírt tippek a kiállítással és az újságokkal kapcsolatban egyaránt. Egyébként sokszor tett kijelentésed szerint éveken át jóban voltál Rezsővel, tehát bizonyára szívesen ad információt Neked is a fejleményekkel kapcsolatban. Mi mindkét felet meghallgattuk, aztán a többi érintetthez hasonlóan hoztunk döntést és levontuk a tanulságokat, hogyan NEM szabad csinálni kiállítást és újságot.