Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Rút külsővel rendelkező Hi-Fi komponensek

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Már megint mindenki szégyenlős. Még jó, hogy így az összes tuningot végző magyar szakira kenitek a szart, szép egyenletes rétegben. 

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2955

Hozzászólás Szerző: earforce »

Engem érdekelne ki végezte, akár privátban is megköszönném 
Továbbá a tekercsre és az ellenállásra növesztett "kristály" vajh micsoda és hogy került oda???
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

Akkor lennel korrekt, ha leirnad konkretan mit csinalt az ember.
Mire volt megbizasa, hogyan adta at a munkat, o mit mondott, mit cserelt.
A nevet megtarthatod
Talan

Ebbol a kepbol egy elegett panelt latni.

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1094

Hozzászólás Szerző: komarfamily »

Mi az az egesnyom az egyik sarokban?

Jozef76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 291

Hozzászólás Szerző: Jozef76 »

Nem szeretném nevén nevezni az illetőt !!!!! Nem az én stílusom! 
De egyes szakemberek így tuningolnak!!
A képekből biztos magára ismer és legalább egy picit elszégyelli magát!! Ha én ilyet csinálnék saját magam törném el a kezeimet!!!!
Front keresztváltó 1

Front keresztváltó 2

Ez milyen hangfalnak a váltója?

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

A képekből biztos magára ismer és legalább egy picit elszégyelli magát!! Ha én ilyet csinálnék saját magam törném el a kezeimet!!!!

Aki ilyen munkát végez, annak jó lenne tudni a nevét, hogy senki se forduljon hozzá! 

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 298

Hozzászólás Szerző: béres-jános »

Front keresztváltó 1

Front keresztváltó 2

Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum

hosszu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Hozzászólás Szerző: hosszu »

A halálfejes dizájn eszembe juttatta egy régebbi munkámat, ráadásul a "rút külső" ellenére garantáltan valósághűbben szólal meg a keményebb zenéken, mint bármelyikünk rendszere!

longkft.hu/audioblog/

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6403

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Azt írja speciális létra.(kíváncsi lennék csak a létra árára) 
Ha sima mezeivel mászikálsz a csúcsra, megsérülhet a hangtér vibrománs harmóniája, ami a műélvezetet teljesen lerombolja.
Zsanmisi is belevágott az "amíg lószar van, veréb is lesz" bizniszbe.
Hiába, ő is öregszik már. Minek koncertezzen, mikor ebből elad egy párat és meg van a lóvé...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Uraim, a létra hogyhogynem benne van az árban.     

A zsárteknolodzsíz az arra fogékonyaknak egy szép kutyacsontot dobott oda az aeroskull hd-val /mindössze haccá ojró/, az aerotwist /nevetséges 329€/ pedig akár egy remek 21. századi divatos kiegészítő is lehet:

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Létra jár hozzá,vagy venni kell külön a teszkóban?
Azt írja speciális létra.(kíváncsi lennék csak a létra árára) 
Ha sima mezeivel mászikálsz a csúcsra, megsérülhet a hangtér vibrománs harmóniája, ami a műélvezetet teljesen lerombolja.
Zsanmisi is belevágott az "amíg lószar van, veréb is lesz" bizniszbe.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Mielőtt mindenki elfelejti hogy ilyen van

Mi lenne ez ,időkapszula?
Létra jár hozzá,vagy venni kell külön a teszkóban?

earforce
V.I.P.
V.I.P.

AeroDream One:
The ulitmate tower station for iPod, iPad and iPhone by Jarre Technologies

Price: $519,617

Earlier last year, multi-talented artist Jean Michael Jarre, created the AeroDream One iPod Tower, which by far is the most expensive, and also the tallest iPod docking station there on the market. Towering truly at a height of 3.40 meters, this tower is known to weight as much as 395 kgs per unit and also comes with a special ladder for climbing to the top of the tower, where the docking port is located. A tech-giant by all means, there is the 6.35 mm jack for accommodating other gadgets if one wishes to, for playing audio content. Capabilities include the 10,000 Watt power output, 5 channel amplifiers, and also the fairly impressive 18-inch subwoofer. (AeroDream One)

:fekverohog:

Mielőtt mindenki elfelejti hogy ilyen van

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5204

Hozzászólás Szerző: pärt »

Stelázsin sohasem fog jól szólni!
Egy ilyen kifinomult jószág csak egy kellően merev sifonéroron vagy jól csillapított (nehéz fajansztányérok,  baracklekvárok háromnegyedig töltve) sublóton tudja kifutni magát.  
Egyébként a TS paraméterek alapján sokkal jobb eredményt lehetett volna elérni demizsonnal, dehát a piac diktált, a korabeli butykos őrület lesöpörte az ígéretes nullverziót a a rajzasztalról. Talán az SE verzióval sikerült kiaknázni a konstrukcióban rejlő potenciált. Mint ismeretes, annál padlóváza méretű miskakancsó képezi a kabinetet és a rendszerben gondiolkodás jegyében tartozék a két gondosan hangolt nachtkaszli-állvány.

elektrorudi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 150

Hozzászólás Szerző: elektrorudi »

Jordan köcsög hsz.  Jó lenne meg nem történtté tenni, de a szégyen  az emberiségé örökre...
Az a baj veled, hogy nem tudsz "high end"-esen gondolkodni, nem tudsz azonosulni a magasabb célokkal. Így nem fog téged befogadni az a közösség...   Ezek a hangsugárzók mindenben megfelelnek a legmagasabb szakmai követelményeknek:
- lekerekített élek -> nincs diffrakció
- a bass reflex nyílás hossza a szoba akusztikájának megfelelően hangolható. Ráadásul ergonómikusan, a felhasználó keze ügyében helyezték el  
- a hangoló elem természetes anyagból készült, ami rugalmas agyag lévén, szintén csökkenti a káros rezonanciákat, úgy, mint a falra szerelt különböző méretű, de hasonló tulajdonságokkal rendelkező panelek teszik. Egyébként jól hallható a különbség, ha eltávolítjuk a rendszerből: az eddig fojtott fúvósok kinyílnak, a vonósok több méterrel hátrébb kerülnek, a színpadkép duplájára nő, a tenorok hangja kitisztul, a szoprán pedig kristály tisztán csilingel.
- ha a hangolóelemmel valami történne (elveszne, vagy a kutya megrágná) pótalkatrész beszerezhetősége biztosított, nem kell feltétlenül az e-bay-ra menni érte. 
- a hangsugárzó "doboza" rendkívül kemény, időjárásnak és bármiféle külső behatásnak ellenálló anyagból készült. A konstruktőröket a történelem már igazolta: gondolj a több ezer éves sumér, vagy görög leletekre...
- nem szükséges merevítéssel csökkenteni a belső térfogatot, hiszen a forma garantálja a merevséget és a tartást. Példaként lehetne felhozni, az építészetben használt "dóm" jellegű kialakítást:  lásd: Szent Péter-bazilika (Róma).    
- a külső fényes, csillogó felület több, mint pazar, mondhatni luxus kivitelű. Amit "fakopács" nick nevű fórumtársunk csak több órás pepecseléssel tud előállítani fa alapú dobozokon, azt a Gyártónak sikerült rentábilisan előállítani, a legkorszerűbb technológiákat felhasználva.
- hangszóró vezetékek, flexibilitásuknak köszönhetően, bármely lehallgató helyiségben könnyen installálhatóvá teszi ezt a hangsugárzót. 
- a felfekvő felülete lehetővé teszi, hogy minden igazhitű hifista a legmegfelelőbb illesztő alátétet tegye a tartószerkezet (jelen esetben stelázsi), vagy a mexikói folyami homokkal töltött teakfa csőből készült állványa közé. Különösen ajánlott (hogy autentikusak maradjunk) a kerámia golyók alkalmazása. Viszont a megalkuvást nem ismerők számára szinte kötelező az aranyozott csúcsok használata. (Állítólag már van szerződött magyar modifikátor, aki az M8-as méretű menetes zsákfuratok elkészítését vállalja.)   
Sajnálatos, hogy egyelőre még más színben nem érhető el, de biztosan akad szakember, aki hasonlóan igényes minőségben, a Megrendelő szí(i)n(t)világának megfelelő külsőt tud biztosítani számára.... 

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5204

Hozzászólás Szerző: pärt »

Jordan köcsög hsz.  Jó lenne meg nem történtté tenni, de a szégyen  az emberiségé örökre...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Ezt a "HIFI tornyot" ma láttam a Média Markt-ban. Konkrétan sokkot kaptam. A méret érzékeltetése képen melléhelyeztem egy CD-t.
Igen jól látjátok a mély sugárzónál ritmusra villog a kék fény. Mindenkit megnyugtatok volt Sony is

A tesója sem rossz:
Samsung MX-FS9000

TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9508

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Ezt én is láttam valamelyik nap, néztem is ki a fejemből rendesen. Ja, és tegyük hozzá, árban valami 250eFt körül emlékszem! Vagy nem jól láttam?
Dede, jól emlékszel. 249 999. Ott az ártábla a tetején
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2582

Hozzászólás Szerző: mishow »

Ezt a "HIFI tornyot" ma láttam a Média Markt-ban. Konkrétan sokkot kaptam. A méret érzékeltetése képen melléhelyeztem egy CD-t.
Igen jól látjátok a mély sugárzónál ritmusra villog a kék fény. Mindenkit megnyugtatok volt Sony is

20141223_151729.jpg

Ezt én is láttam valamelyik nap, néztem is ki a fejemből rendesen. Ja, és tegyük hozzá, árban valami 250eFt körül emlékszem! Vagy nem jól láttam?

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9508

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Előbb utóbb minden megtalálja a méltó helyét.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7220

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Vendég

Hacsak nem a gettóban vagy 13 éves...

Plebejusi élcelődése nem ér fel hozzám. (Ide, a gettóba.)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Szerintem ezek királyok.    Ha 13 éves lennék, biztosan valami ilyesmit akarnék magamnak. És a 13 éves korosztály, mint fogyasztói szegmens a gyártók számára egyáltalán nem elhanyagolható..
Hacsak nem a gettóban vagy 13 éves...

TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

Ízlések és pofonok...

Szerintem ezek királyok.    Ha 13 éves lennék, biztosan valami ilyesmit akarnék magamnak. És a 13 éves korosztály, mint fogyasztói szegmens a gyártók számára egyáltalán nem elhanyagolható.

.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”