Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
A Start Treket én is nemrég néztem meg.Nem ismertem a sorozatot,tudtam hogy van,és kész.Nekem blu-ray lemezen van meg,a lejátszóhoz adták amit vettem.
Ezek szerint Te is LG lejátszót vásároltál, mint én Én 370-est vettem és nagyon elégedett vagyok vele!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Dvd gyűjtemény képekben
Ma a Tesco-ban láttam a Rémálom sorozatot.Vagyis csak az első két részt.
Az első 2.800,- a második 3.100,-
Bakker, ekkora lehúzást.
Mérgemben megvettem a Star Trek-et.
Nem igazán ismerem a sorozatot,
de ez a film elég jó volt.
Végre egy olyan szinkron, ahol a mélyek,
mint a "kalapács" nem hallod, de üt!
Biztosan van jobb is, de ezzel a szinttel
én már elégedett vagyok.
A Star Trek rajongók is elégedettek lehetnek,
mert az alkotók igazán kitettek magukért.
Igen életszerűre és hihetőre sikerültek
a trükkök (néhányat kivéve: szabadesés az űrben,
meg légkörbe belépés és semmi különös nem történik...
meg hasonlók).
A lényeg, hogy lekötött, jól szólt és jól szórakoztam.
A többi meg nem számít.
A látványos sci-fi kedvelőinek kötelező darab.
Xpressen még mindig olcsóbb akkor.Mivel megszűnik az FHE,érdemes beszerezni akit érdekel,ígyis sokáig kellett rá várni,hogy megjelenjen.Tetszett anno,de annyit nekem nem ért meg amennyibe első megjelenéskor megjelent.Ennyiért viszont vétek lett volna hagyni.
Tescoba,Auchanba alapjáraton nagyon ritkán veszek dvdt a "szenzációs" lopásvédő pántolásuk miatt.A halálom,hogy megnyomorítják a dobozt vele.
A Start Treket énis nemrég néztem meg.Nem ismertem a sorozatot,tudtam hogy van,és kész.Nekem blu-ray lemezen van meg,a lejátszóhoz adták amit vettem.Úgy voltam vele,hogy majd eladom,de megnéztem és úgy döntöttem megtartom.
Projektor:Benq W1070 Vászon:Moovia Moto Design 211x190 Tv:LG65C9 Bd lejátszó:Sony UBP-X800M2 Médialejátszó:NVIDIA Shield TV Pro 2019 Erősítő:Denon AVR X4500 Front:Focal Aria 926 Center:Focal Aria CC900 Surround:Focal Aria 906 NAS:Synology DS218 2xWD Purple 4TB
Dvd gyűjtemény képekben
Alapítsunk Freddy-klubot? Én a Corában gyűjtöttem be karácsony környékén.
A fiam még mikor általánosba járt, egy iskolatársa Freddinek öltözött be farsangkor.
Tökre tetszett. Furcsa volt, hogy nem értékelték. Lehet hogy senki nem ismerte fel,
vagy épp az ellenkezője?
Dvd gyűjtemény képekben
Ma a Tesco-ban láttam a Rémálom sorozatot.
Vagyis csak az első két részt.
Az első 2.800,- a második 3.100,-
Bakker, ekkora lehúzást.
Mérgemben megvettem a Star Trek-et.
Nem igazán ismerem a sorozatot,
de ez a film elég jó volt.
Végre egy olyan szinkron, ahol a mélyek,
mint a "kalapács" nem hallod, de üt!
Biztosan van jobb is, de ezzel a szinttel
én már elégedett vagyok.
A Star Trek rajongók is elégedettek lehetnek,
mert az alkotók igazán kitettek magukért.
Igen életszerűre és hihetőre sikerültek
a trükkök (néhányat kivéve: szabadesés az űrben,
meg légkörbe belépés és semmi különös nem történik...
meg hasonlók).
A lényeg, hogy lekötött, jól szólt és jól szórakoztam.
A többi meg nem számít.
A látványos sci-fi kedvelőinek kötelező darab.
Dvd gyűjtemény képekben
Alapítsunk Freddy-klubot?
Én a Corában gyűjtöttem be karácsony környékén.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula Posza és Pomogács
a rémálom filmek nekem is hamarosan jönnek
Dvd gyűjtemény képekben
Xpress.De már nem 500,hanem 700Ft.Csak pár napig volt annyi.
Köszi.
Dvd gyűjtemény képekben
500 Ft-ért darabját nem tudtam kihagyni!
Én is így voltam vele
Hú de jól néz ki! Gratulálok!
Megkérdezhetem, hogy hol vettétek?
Köszi!
Xpress.De már nem 500,hanem 700Ft.Csak pár napig volt annyi.
Projektor:Benq W1070 Vászon:Moovia Moto Design 211x190 Tv:LG65C9 Bd lejátszó:Sony UBP-X800M2 Médialejátszó:NVIDIA Shield TV Pro 2019 Erősítő:Denon AVR X4500 Front:Focal Aria 926 Center:Focal Aria CC900 Surround:Focal Aria 906 NAS:Synology DS218 2xWD Purple 4TB
Dvd gyűjtemény képekben
Én is így voltam vele
Hú de jól néz ki! Gratulálok!
Megkérdezhetem, hogy hol vettétek?
Dvd gyűjtemény képekben
Nem akarja valamelyikőtök elcserélni erre? (feknis)
Én nem igazán!
Dvd gyűjtemény képekben
Én is így voltam vele
Nem akarja valamelyikőtök elcserélni erre? (feknis)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
szemből
Dvd gyűjtemény képekben
Én is így voltam vele
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Így értettem: neked is nagy gratula.
Ma az ázsiai „vonalamat” erősítettem kissé:
Korrektnek tűnik a kép és a hang, és a film is jónak ígérkezik. Félezerbe került.
Nahh, képes megvenni amikor ahelyett, hogy cseréltünk volna. Már vagy két éve cserestátuszban van nálam
Dvd gyűjtemény képekben
így kezdem az új évet (az angyalszív és a bram stoker - drakula nincs a képeken):
Neked is nagy ! :kiraly:
a tiéd nagyobb
Korrektnek tűnik a kép és a hang, és a film is jónak ígérkezik. Félezerbe került.
jaa, most már leesett mit jelent az a kéz
az új filmedhez
Dvd gyűjtemény képekben
így kezdem az új évet (az angyalszív és a bram stoker - drakula nincs a képeken):
Neked is nagy !
a tiéd nagyobb :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Neked is nagy !
a tiéd nagyobb
Dvd gyűjtemény képekben
Neked is nagy !
Dvd gyűjtemény képekben