Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Nah meg lett?!
Gratula :foto:
köszi sikerült jókór jó helyen lennem :kiraly:
én egy ilyet löttem ma az ebayon.
:foto:
Amint itthon lesz dobok róla fel saját képet a többi partnerével is :kiraly:
Nah meg lett?!
Gratula
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép
én egy ilyet löttem ma az ebayon.
Amint itthon lesz dobok róla fel saját képet a többi partnerével is :kiraly:
Milyen DAC van benne?
PD2026A. Ez vmi 1bites. Ugyan ez van a PD-5700, és a PD-6700-ban is. Tudtommal ez nem PCM. :kiraly:
PCM1700, a PD-4500, és PD-4550-ben van.
De a lényegen ez nem változtat. Mégpedig, hogy Tigris elégedett a készülékkel. :foto:
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
PCM-es...Jó fajta...Szegény DVD-t nagyon megalázza :foto:
Hámmelyik tesó?
Amúgy sajnos ez a trend, a mai DVD játékosok sajnos már nem ez a kategória.
PCM 17 valamennyi...Elfelejtettem melyik Nem a DVD a rossz hangú, hisz halottad jó hangja van, hanem emennek van nagyon jó hangja...Volt itt már nálam is CD lejátszó, de egyik sem volt igazán jobb a DVD-től...De ez , na de nem hypolom majd meghallgatod. :kiraly:
PCM-es...Jó fajta...Szegény DVD-t nagyon megalázza :kiraly:
Hámmelyik tesó?
Amúgy sajnos ez a trend, a mai DVD játékosok sajnos már nem ez a kategória.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Moja George már hallotta, gyere füleld meg te is majd...Gyárthatom magamnak a kábeleket, mert így épp 7 párra van szükségem :kiraly:
Ok, úgyis megyek majd a kábelért.
Milyen DAC van benne?
PCM-es...Jó fajta...Szegény DVD-t nagyon megalázza :foto:
Moja George már hallotta, gyere füleld meg te is majd...Gyárthatom magamnak a kábeleket, mert így épp 7 párra van szükségem :kiraly:
Ok, úgyis megyek majd a kábelért.
Milyen DAC van benne?
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Nekem is lett két új jövevény, igy a sztereó vonal is majdnem külön van... :foto:
Nem kell megijedni a polcokon lesz élfólia, csak ideiglenesen dobtam be
Gratulálok!
Amúgy miért PIO? A DVD miatt?
Az "ideiglenes" polc berakás, az nem egyenlő az Oroszok itt tartózkodásával? :kiraly:
Orionr A pioneer CD-t egy ismerősöm ajánlotta, illetve mondott 3 típust, amiből én ez mellett maradtam...Nem bántam meg, nagyon nem
Moja George már hallotta, gyere füleld meg te is majd...Gyárthatom magamnak a kábeleket, mert így épp 7 párra van szükségem
Egyben a csipet csapat
Na nem is dicsekedtél, hogy milyen jó kis cuccok kerültek hozzád! Gratula! :foto:
Mikor hallgatjuk meg őket? :kiraly:
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Nekem is lett két új jövevény, igy a sztereó vonal is majdnem külön van... :foto:
Nem kell megijedni a polcokon lesz élfólia, csak ideiglenesen dobtam be
Gratulálok!
Amúgy miért PIO? A DVD miatt?
Az "ideiglenes" polc berakás, az nem egyenlő az Oroszok itt tartózkodásával? :kiraly:
Doky-nak is gratulálok a hangfalakhoz. :kiraly:
Linn
Linn
Gratulálok Tigris a Pioneerokhoz. :kiraly:
Linn
Linn
Gratula az új cuccotoknak. :kiraly:
Eddig ez volt egyben, de változott a jövevények miatt :kiraly:
Nekem is lett két új jövevény, igy a sztereó vonal is majdnem külön van... :kiraly:
Nem kell megijedni a polcokon lesz élfólia, csak ideiglenesen dobtam be :foto:
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kb. így néz ki a láncom... :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
:kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Elég rendes előrelépés... a kezdő cuccodhoz képest (mikor regiztél)!
Az én drágaságaim (rokonok...)...
Már csak azt a kis Magnat centert kéne onnan leváltani, nem illik a képbe...Bár az ára ellenére meglepően akar az a kis center szólni, és valamit tud is... :kiraly:
Martin Logan Dynamo, Klipsch RF-62
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
Klipsch RF-62 :kiraly: