Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Lehetek reklám felelös?Ha meglátom más topikokba,hogy valakik kéretlenül nyomatják a portékáikat akkor kiverem a balhét!
Szerintem inkább maradj a háttérben.
Abban viszont egyetértek,hogy csak a témakörhöz illő topicban lehet ajánlatokat tenni.
Ha valaki hangfalat,vagy erősítőt,vagy egyéb más terméket keres az odaillő topicban,akkor minden kereskedő tehet ajánlatot.Ez idáig is így volt és ezután is így lesz.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Nem az ATC-vel van bajom csak olyan helyen hirdetnek amit másokképfeltöltésre használnak.Béla direkt csinált több topicot a termékeiknek.És a szabályok mindenkire vonatkoznak.Még a viszonteladokra is.Amugy tényleg nincs gondom az ATCvel:-)
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
Lehetek reklám felelös?Ha meglátom más topikokba,hogy valakik kéretlenül nyomatják a portékáikat akkor kiverem a balhét!
Egy hete nyomom az ágyat,de napközben néha ránézek a fórumra.
Egyetértek,hogy itt nem szabad reklámot csinálni.
Webáruház:
kétbé legalább itt ne kínáld már a portékádat...... hívd át a cav topikba vagy küldj pribit de már fáraszt, hogy mindenhol téged látlak mindenre hangfalakat ajánlva....
bocsika
Hát körülbelül Wampa 1 hozzászólása rántott be az erdőbe nem is a topikra figyeltem hanem a hozzászólásaira. Különben tettem hozzá képet úgy hogy nem lett annyira off. Ha zavarnak a hozzászólásaim talán tegyél fel egy ogre szűrőt T. Sötét Nagyúr.
Ne vitatkoz ketten vagyunk akiket zavar a reklám!
Nem látom, hogy vitatkoztam volna. De ha gondolod gyere ki a hóra!
Engem is zavar ha a portékáit kinálgatja valaki nem megfelelö topikba!!!!Mindennek megvan a maga helye!!!!Itt amugyis minden az ATC-ről szól legalább a megfelelő helyre irkáld a portékát!
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 Christie HD14K-M+Griffyn4K32RGB HC Cseneles Edition Pana PT-RQ13 SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare HarmonyOne
kétbé legalább itt ne kínáld már a portékádat...... hívd át a cav topikba vagy küldj pribit de már fáraszt, hogy mindenhol téged látlak mindenre hangfalakat ajánlva....
bocsika
Hát körülbelül Wampa 1 hozzászólása rántott be az erdőbe nem is a topikra figyeltem hanem a hozzászólásaira. Különben tettem hozzá képet úgy hogy nem lett annyira off. Ha zavarnak a hozzászólásaim talán tegyél fel egy ogre szűrőt T. Sötét Nagyúr.
Engem is zavar ha a portékáit kinálgatja valaki nem megfelelö topikba!!!!Mindennek megvan a maga helye!!!!Itt amugyis minden az ATC-ről szól legalább a megfelelő helyre irkáld a portékát!
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
bocsika
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
bocsika
bocsika
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Képeket basszus,ne a rizsát....
TV: LG 42LF652V Media Player: PC, MED600X3D, X96 MAX+, Panasonic DMP-BD35 , GRUNDIG GV470+TBC: Panasonic DMR-E85H A/V Erősitő: Yamaha RX-V3900
Speakers : Front: Jamo S708 Center: C60 CEN Surround: Jamo C601
Sztereó: Marantz PM-35II, JAMO Cornet 145, Kenwood KX-7030, BRZHIFI BT20
Speakers : Front: Jamo S708 Center: C60 CEN Surround: Jamo C601
Sztereó: Marantz PM-35II, JAMO Cornet 145, Kenwood KX-7030, BRZHIFI BT20
RCTiv Hozzászólás ma 1:33 kétbé legalább itt ne kínáld már a portékádat...... hívd át a cav topikba vagy küldj pribit de már fáraszt, hogy mindenhol téged látlak mindenre hangfalakat ajánlva....
bocsika telapo.gif
Miért ne kínálná? Nagy úr az a 10-20% .Ezen a fórumon úgy sem látsz már más márka ajánlását. Lehet, ki is moderálnának miatta.
- Tiamat
- Nincs visszaút
- Értékelés: 37
RCTiv Hozzászólás ma 1:33 kétbé legalább itt ne kínáld már a portékádat...... hívd át a cav topikba vagy küldj pribit de már fáraszt, hogy mindenhol téged látlak mindenre hangfalakat ajánlva....
bocsika telapo.gif
Miért ne kínálná? Nagy úr az a 10-20% .Ezen a fórumon úgy sem látsz már más márka ajánlását. Lehet, ki is moderálnának miatta.
CAV DP 330 szett sub nélkül 88e-10%.
Sub 39e-10%
együtt 127e-20% (túllépve a 100e, -20% AVX kedvezmény)
Erröl a szettröl tud valaki bövebb infot addni méretek teljesitmény hangszorok méretei stb.
Az avx boltban nem találtam sok infot óla.
Sub nélkül milyen a mélye?
Itt mindent megtalálsz róla:
http://www.streamaudio.hu/index.php?P=p ... K=2&SE=233
bocsika
Nem vagy egyedül!
bocsika
JBL - HK - HT - Siltech - Az erő legyen veled
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sub 39e-10%
Erröl a szettröl tud valaki bövebb infot addni méretek teljesitmény hangszorok méretei stb.
Gondolom mint a többi kategória társnak.
40 Hz-töl írja, de kétlem hogy le menne addig.
ATC oldalon katt a márka jelre bal oldalt.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sub 39e-10%
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Nézegetve ezeket a képeket nagyon csóórónak érzem a rendszeremet! Tök jó gépek vannak itt a galériában!Öröm volt ezeket nézni!
Esetleg én is feltehetek egy-két képet olcsó rendszeremről.
Lássuk.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Egyébként ezzel szemezek most:Heco Victa 500+200+100 Tudom nem egy highend cucc, de elég szükösek a kereteim sajna Mondjuk sztem árukhoz képest nagyon szépen szolnak Meg egy H/K AVR132 erölködö hozzá, csak nem tudom elég-e az 5x30W? AVR235-el probáltam(7x50W) és az elég rendesen meghajtotta, csakhát az 2x annyiba kerül
Sôt, kifejezetten szépen szólnak minden tartományban, nyilván a felsôbb kategóriában jobbak vannak, de ezek a heco-k egész jók, tudom, nekem is van heco-m és elégedett vagyok, volt dali-m, wharfi-m, magnatom, de ezek a hecok jónak monthatóak.
A H/K meg elég lesz, bôven, az 5X30 W valós adatnak számit.
Nézegetve ezeket a képeket nagyon csóórónak érzem a rendszeremet!
Tök jó gépek vannak itt a galériában!Öröm volt ezeket nézni!
Esetleg én is feltehetek egy-két képet olcsó rendszeremről.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Hát ezek igy képröl nem igazán tetszenek nekem(külsöre) Azok a Heco-k meg oan szépek. Jo ez alapján legszivesebben Fi-EX front-ot vennék, dehát drágaszág. Majd ha épp nem kell egész nap tanulnom vizsgákra akkor elmegyek Jászberényre aztán hallgatozok egy jot, addig csak nézelödök Mindenesetre nem fogom elkapkodni a vásárlást
Mentox: Subon egyenlöre nem gondolkoztam még.
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Hát ezek igy képröl nem igazán tetszenek nekem(külsöre) Azok a Heco-k meg oan szépek. Jo ez alapján legszivesebben Fi-EX front-ot vennék, dehát drágaszág. Majd ha épp nem kell egész nap tanulnom vizsgákra akkor elmegyek Jászberényre aztán hallgatozok egy jot, addig csak nézelödök Mindenesetre nem fogom elkapkodni a vásárlást
Mentox: Subon egyenlöre nem gondolkoztam még.
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
Rendben nem is akartam. Csak az a baj, h ha megveszem a projimat (március környékén) akkor hova rakjam a szekrényeket? Mert ha össztolom és melléjük rakom a hangfalakat (kivülre) akkor meg akkor képe lesz a projonak mint a TV-mnek
Szerintem a szekrény elé, ha ragaszkodsz az irányhoz.
Nézd meg a képméretet.
http://www.projectorcentral.com/Panason ... or-pro.htm
Bemutatóterem
ATC Webáruház
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
wampa 1!
Igérd meg, hogy bármilyen hangfalat is veszel nem rakod őket a TV és szekrény közé!!!
Rendben nem is akartam. Csak az a baj, h ha megveszem a projimat (március környékén) akkor hova rakjam a szekrényeket? Mert ha össztolom és melléjük rakom a hangfalakat (kivülre) akkor meg akkor képe lesz a projonak mint a TV-mnek:D Ha meg elviszzük a szekrényeket, nem tudom hovapakolni a ruhákat stb-t(micsoda problémák) Egy szekrényt meg nem akarok meghagyni mert szimmetria mindenek felett Egyébként ezzel szemezek most:Heco Victa 500+200+100 Tudom nem egy highend cucc, de elég szükösek a kereteim sajna Mondjuk sztem árukhoz képest nagyon szépen szolnak Meg egy H/K AVR132 erölködö hozzá, csak nem tudom elég-e az 5x30W? AVR235-el probáltam(7x50W) és az elég rendesen meghajtotta, csakhát az 2x annyiba kerül
Mozihoz olyat nézz amihez aktív sub van ill. ileszthető hozzá.
wampa 1!
Igérd meg, hogy bármilyen hangfalat is veszel nem rakod őket a TV és szekrény közé!!!
Rendben nem is akartam. Csak az a baj, h ha megveszem a projimat (március környékén) akkor hova rakjam a szekrényeket? Mert ha össztolom és melléjük rakom a hangfalakat (kivülre) akkor meg akkor képe lesz a projonak mint a TV-mnek:D Ha meg elviszzük a szekrényeket, nem tudom hovapakolni a ruhákat stb-t(micsoda problémák) Egy szekrényt meg nem akarok meghagyni mert szimmetria mindenek felett Egyébként ezzel szemezek most:Heco Victa 500+200+100 Tudom nem egy highend cucc, de elég szükösek a kereteim sajna Mondjuk sztem árukhoz képest nagyon szépen szolnak Meg egy H/K AVR132 erölködö hozzá, csak nem tudom elég-e az 5x30W? AVR235-el probáltam(7x50W) és az elég rendesen meghajtotta, csakhát az 2x annyiba kerül
Subbot milyent akarsz?Szerintem hallgatoz még máshol is mert szerintem ezért az árért találnál jóbb hangfalakat és erősítőt is!
wampa 1!
Rendben nem is akartam. Csak az a baj, h ha megveszem a projimat (március környékén) akkor hova rakjam a szekrényeket? Mert ha össztolom és melléjük rakom a hangfalakat (kivülre) akkor meg akkor képe lesz a projonak mint a TV-mnek:D Ha meg elviszzük a szekrényeket, nem tudom hovapakolni a ruhákat stb-t(micsoda problémák) Egy szekrényt meg nem akarok meghagyni mert szimmetria mindenek felett Egyébként ezzel szemezek most:Heco Victa 500+200+100 Tudom nem egy highend cucc, de elég szükösek a kereteim sajna Meg egy H/K AVR132 erölködö hozzá, csak nem tudom elég-e az 5x30W? AVR235-el probáltam(7x50W) és az elég rendesen meghajtotta, csakhát az 2x annyiba kerül
Sub 39e-10%
Bemutatóterem
ATC Webáruház