Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Gyűjteményem új darabja: A faun labirintusa német 3 lemezes limitált kiadás
A koreaihoz hasonló műbőr tok:
nagyban
Belül 100 oldalas booklet, képeslap és a lemeztálcák:
nagyban
nagyban
nagyban
Hátul hologrammos sorszámmal ellátva (25 000 példányban jelent meg):
nagyban
Booklet tartalma (storyboard és tervek):
nagyban
nagyban
Német 5.1, Német DTS és Spanyol 5.1 hanggal valamint német felirattal látták el a filmet.
Az extrák spanyol és angol nyelvűek német felirattal.
Ezúttal is nagy köszönet Bruminak a beszerzésért...
Dvd gyűjtemény képekben
Én is kicsi koromban láttam utoljára, a 2. rész miatt még moziba is elvittek szüleim Nagyon gondolkozom ezen a filmen nosztalgia céljából...
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Dvd gyűjtemény képekben
Szerintem sincs baj a magyar 2.0 val, észre sem vettem semmit.
De maga a film elég csalódás, ahhoz képest, régen hogy imádtam.
Konkrétan végig sem bírtam nézni, annyira gagyi, elhalasztottam, majd megnézem 7 éves unokatesómmal, hátha neki nagyobb kedve lesz hozzá.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
gerinc
Dvd gyűjtemény képekben
borító hátulról
Dvd gyűjtemény képekben
lemez
Dvd gyűjtemény képekben
borító előlről
Dvd gyűjtemény képekben
A Tini Ninja az 1990-es film, ami most jelent meg? Mesélj a kiadásról, kérlek! És egy közelebbi fotó is jöhetne róla. Gratula a filmekhez!
igen, az 1990es filmről van szó
a kép nem túl jó, de nagy baj nincs vele
van angol 5.1 és magyar 2.0: ennél a filmnél a magyart választottam
a borítóra rá van írva hogy "rossz hangminőség" de nekem nem volt gond, szvsz nem olyan rossz (hallottam már sokkal borzalmasabbat is)
a menü kifejezetten tetszik, extra csak egy előzetes de 1990ft-ért tökéletes vétel
estefele majd rakok fel képeket
Dvd gyűjtemény képekben
A Tini Ninja az 1990-es film, ami most jelent meg? Mesélj a kiadásról, kérlek! És egy közelebbi fotó is jöhetne róla. Gratula a filmekhez!
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Dvd gyűjtemény képekben
eheti vételek:
a faterok motoron az utóbbi évek legjobb vígjátéka szerintem, a száguldó bosszú és a tini nindzsa dvd-kel 2 gyerekkori kedvenc filmmel gyarapodtam és az álmatlansággal a pacino kollekció gyarapodott
Dvd gyűjtemény képekben
Mediadis nevű oldalról rendelte nekem egy xpress-es fórumozó.
Hollandiából van, ott magyar felirattal jelent meg.
padi: tudsz valamilyen címet beszerzést illetően?
- karlosz
- Törzsvendég

- Értékelés: 308
Dvd gyűjtemény képekben
padi: tudsz valamilyen címet beszerzést illetően?
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
padi: a München gyári lemez? Én még nem láttam, hogy nálunk megjelenne, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá.
- karlosz
- Törzsvendég

- Értékelés: 308
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
padi: a München gyári lemez? Én még nem láttam, hogy nálunk megjelenne, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá.
Dvd gyűjtemény képekben
Ez a Tűzből nincs kiút megvan fél éve, vagy 300-ért vettem, de nincs hozzá erőm, hogy megnézzem. Jó film ez?
Nekem tetszett, elég szirupos, de ennek ellenére nagyon szerethető számomra.
Dvd gyűjtemény képekben
(igaz, a pirosat nem is látom, mert színtévesztő vagyok )
OFF:
Egyik kollégám is színtévesztő, így a capucchinora kakaó helyett borsot szórt. A vendég meg nem mert panaszkodni, mert azt hitte valami kávé különlegesség... Azóta már fel lettek címkézve a szórók.
Dvd gyűjtemény képekben
Igen, nekem is jobban összeállna a kép, ha mindhárom piros tokban lenne (igaz, a pirosat nem is látom, mert színtévesztő vagyok )
Meg letörném annak a kezét,aki a 3. résznél nem a külső csomagolásra teszi a matricáját, hanem rá a tok fóliájára bekap6od.gif
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Dvd gyűjtemény képekben
Megérkezett az xpress-től a Pókember díszdoboz. Szerintem nagyon szép lett...
jól néz ki ez a pókember díszdoboz, gratula hozzá
amúgy rakhatták volna mind3 részt piros tokba, de ez már apróság
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény nemerez fórumtárs jóvoltából:
Ez a Tűzből nincs kiút megvan fél éve, vagy 300-ért vettem, de nincs hozzá erőm, hogy megnézzem. Jó film ez?
A Pókember díszdoboz meg engem is lázba hoz, de úgy érzem egy forintot nem szabad adnom egy ilyen szép dobozért, ami tele van 2 számomra nézhetetlen filmmel. (a 3. részt most készülök megnézni, arról egyelőre nem nyilatkozom)
legalább egyszer érdemes megnézni, mert nem rossz film
Dvd gyűjtemény képekben
A WTC-t láttad?
Nagyon hasonló a vonalvezetése, engem erősen emlékeztetett rá. Mondjuk ez volt előbb, nem a WTC...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
A Pókember díszdoboz meg engem is lázba hoz, de úgy érzem egy forintot nem szabad adnom egy ilyen szép dobozért, ami tele van 2 számomra nézhetetlen filmmel. (a 3. részt most készülök megnézni, arról egyelőre nem nyilatkozom)
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
Megérkezett az xpress-től a Pókember díszdoboz. Szerintem nagyon szép lett...
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Dvd gyűjtemény képekben
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
mikor volt(van?) a relay-s "akció" (vágta, londoni csapás, robotok 990.- ) be is írtam, hogy van ennyiért a 990.- -es topikba.
olvastam is.
vidéki lévén nekem csak a tacskó és az ósan jut... de a gödöllői tacskó annyira gusztustalan... soha semmijen akció...
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.