Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
-
Vendég
Házi kedvenceink
Ma agár klub kiállítás volt Isaszegen (agárpálya)
Aholis sikerül a 3-ik HPJ-t megszerezni, így Champion is lett a kutyó
És még az ifi BIS-ben is 3-ik lett (ami futó kutyától nagy szó, főleg ha diszkutyákkal kell versenyezni )
Házi kedvenceink
Halacskáim...
(egy kis része a teljes populációnak)
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Házi kedvenceink
jó kis helyük van
téliesítve is lesz?
Még nem döntöttem el, hogy télen is kinn lesznek-e majd, de ha igen, akkor téliesítem természetesen.
Egy kép, a tegnapi sziesztáról
Házi kedvenceink
Ezt e kennelt építgettük az elmúlt kb. 1 hónapban a görényeknek.
- Természetesen azóta van tető is rajta.
jó kis helyük van
téliesítve is lesz?
...
Házi kedvenceink
Egy kérdés: az egyik sárga cső (gondolom szeretnek benne futkározni) földből kiálló vége miért van letakarva? Zsákutca?
Nem zsákutca és nincs is már letakarva, csak amíg nem volt tető, addig nem akartam hogy beessen az eső, ha épp esik.
Házi kedvenceink
A három nyaú az ágyunkban...
Arik nagyon! Bár 3 másik macska ........!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Házi kedvenceink
A három nyaú az ágyunkban...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Házi kedvenceink
Gratulálok, alapos munkát végeztetek! És milyen jól néz ki! Ha görény lennék ( ) biztosan odáig volnék a gyönyörtől!
Egy kérdés: az egyik sárga cső (gondolom szeretnek benne futkározni) földből kiálló vége miért van letakarva? Zsákutca?
Házi kedvenceink
Látod, mennyivel jobb állat a görény az udvaron, mint a díszpinty?(neked nem kell félni, hogy az utóbbi elviszi az előbbit).
Viszont, ha ilyeneket látok képeken, már érzem is a ravaszt az ujjam alatt. :smile19:
görényt nem nagyon látsz te a házak közül, mert sajna ők már annyira megnevelődtek, hogy nem igazán maradnak életben, ha szélnek eresztik őket.
- Ezért is van annyi görény a menhelyeken, mert ugye divat állattá vált, egy csomóan megveszik, aztán persze rájönnek, hogy ez nem macska v. kutya és sokkal több a nyűg velük. Ilyenkor aztán szerencsés esetben odaadják vmelyik görényekkel is foglalkozó menhelynek, rosszabb esetben szabadon eresztik, ami kb. a halálukat jelenti, még rosszabb esetben - erre is volt/van példa - kidobják az ablakon a 3. emeletről :-/
A városokban amúgy amit láthatsz az leginkább nyest. Ezek az állatkák nagyon hozzászoktak már az ember közelségéhez. Beköltöznek a padlásra, lopják a tojást, írtják a tyúkot, meg úgy általában minden rosszaságot művelnek
Én inkább kitennék neki egy élvefogó csapdát és utána kitelepíteném valami erdő/mező környékére.
Házi kedvenceink
beköltözés után
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
Látod, mennyivel jobb állat a görény az udvaron, mint a díszpinty?
(neked nem kell félni, hogy az utóbbi elviszi az előbbit).
Viszont, ha ilyeneket látok képeken, már érzem is a ravaszt az ujjam alatt. :smile19:
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Házi kedvenceink
Aranyosak, szépek és milyen nagyok.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Házi kedvenceink
beköltözés után
Házi kedvenceink
3. kép
Házi kedvenceink
2. kép
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
2.
Güzüke - 1 éves albinó görény. A volt gazdája kénytelen volt lemondani róla, mert az új albérletébe nem vihette mahával. Így menhelyre került, onnan pedig hozzánk.
Az összeszoktatás még folyamatban van a már meglevő 3 görccsel, egyelőre bizakodó vagyok, hogy sikerül majd és nem kell visszavinni a menhelyre.
Házi kedvenceink
új jövevények (1)! A képen elvő 7 kiscica 18.-án született, lassan lehet rájuk jelntkezni! :-) - sajnos az egyik kis szürke 3 nappal ezelőtt elpusztult.
Házi kedvenceink
Nekem a lányom akarja a szukát, én a női problémák miatt kant választanák. Évete kétszer kellene nagyon vigyázni rá, és csöpög is, ha jól tudom. Lakásba nem tudnám úgy beengedni. A szukáknak talán kissé lágyabbak a formái.NZS
A magya vizsla rendkívűl okos jószág de nagy mozgásigényű és szereti az apportírozást
Szerintem már génjeiben örökli a vizi munkát.
Egy kis odafigyeléssel hamar megtanul minden dolgot, de azt határozottan és következetesen már az első pillanatotól kell rögzíteni.
Választ magának egy falkavezért akinek feltételek nélkűl engedelmeskedik, a többiek "csak" falkatársak lesznek akiket ugyanúgy szeret.
A fiú kutya is megérzi a szomszéd tüzelő kutyáját és akkor usgyí !
A lány kutyát pedig akkor jól el kell zárni mert keresi a társaságot! :-)))
Volt szerencsém már tapasztalni milyen ajtóbontásra képes mindkét fél a szerelem érdekében!
Talán a legokosabb háziasított kutyafajta.
Kinézetében van egy nagyobb testű vékonyabb és van egy zömökebb alkatú változata , ez utóbbit tartom a jobb vérvonalnak .
A macskákat csak közösen felnőve tudja elviselni, amúgy szeret rájuk vadászni és apportírozni !
LG OLED55C8 ,Yamaha RXV-661,JBL 5.0, ,HTPC ,YettelTV ,
Házi kedvenceink
Nekem a lányom akarja a szukát, én a női problémák miatt kant választanák. Évete kétszer kellene nagyon vigyázni rá, és csöpög is, ha jól tudom. Lakásba nem tudnám úgy beengedni. A szukáknak talán kissé lágyabbak a formái.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
MAgyar vizsla, az jó választás lesz.
Én beaglet vállaltam be, ráadásul szuka.
Rettegtem tőle, mert soha nem volt még szuka kutyám.
Mára abszolút örülök, hogy őt választottam.
A tüzelés olya könnyen és észrevétlenül lezajlott, hogy na.
Semmi szökési kényszer, se kan látogató nem volt.
(pedig mindneáron ivartalaníttatni akartam, mert soha nem lehet tudni)
ÉS olyan szelíd, hogy soha senkire még eg ymorgást sem engedett.
Szóval tényleg kezesebbek és sokszor még a gazdival szemben is ragszkodbbak a szukák.
(de azért én is inkább a kan mellett döntenék, a "női" problémák" elkerülése miatt, ha megint kutya kéne)
JA, a vizsla sokkal kevésbé szökős, mint gy bigli, jó kutya lesz. (én cska azt sajnálom, hogy még msot sem merem elengedni egy erdei séta alkalmával, met ki tudja mikor fog megérezni valamit, és akkor se lát, se hall.)
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Házi kedvenceink
Magyar vizslák. Összesen tíz van, de egyiket már a lányom babusgatta. Biztos lehetsz benne, hogy a kutyamama jól van, kapnak pótlást a kicsik, és így nincs gond. Kis pocakosak, és egészségesek. Nem olyan tenyésztő, aki az anyagiak miatt szülőgépet lát a kutyájában! Ez haszon nélküli dolog. Most lesznek 6 hetesek. Nekem ajándék lesz. Lehet jelentkezni a többi kutyusra, persze csak aki biztosan jól meggondolta, és nem bánik rosszul az állatokal. 5 fiú, 5 lány az ivararány. Egy lány már elkelt, bár én fiúnak jobban örülnék. Szerintetek melyik a jobb?NZS
A szuka kezesebb, könnyebben tanítható, viszont tüzelni fog
a kan szebb (mint mindenhol ugye) , néha vadabb, de ez sem mindíg törvényszerű...
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 Christie HD14K-M+Griffyn4K32RGB HC Cseneles Edition Pana PT-RQ13 SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare HarmonyOne
Házi kedvenceink
Magyar vizslák. Összesen tíz van, de egyiket már a lányom babusgatta. Biztos lehetsz benne, hogy a kutyamama jól van, kapnak pótlást a kicsik, és így nincs gond. Kis pocakosak, és egészségesek. Nem olyan tenyésztő, aki az anyagiak miatt szülőgépet lát a kutyájában! Ez haszon nélküli dolog. Most lesznek 6 hetesek. Nekem ajándék lesz. Lehet jelentkezni a többi kutyusra, persze csak aki biztosan jól meggondolta, és nem bánik rosszul az állatokal. 5 fiú, 5 lány az ivararány. Egy lány már elkelt, bár én fiúnak jobban örülnék. Szerintetek melyik a jobb?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Ennyi kölyköt nem szoktak meghagyni, mert kicsinálják az anyjukat.
9 talán még belefér. Ha ennél több jön össze, akkor sem a kukába dobják a tenyésztők, hanem humánusabb módszerként az anyjuk helyett cumisüvegből táplálják az első pár hétben.
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90