Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Kárókatona (kormorán)
Szürke gém
Nagykócsag
Kanalasgém
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pányokról átfényképeztem Kassára:
Képek Magyarországról
Pányokról átfényképeztem Kassára:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Boldogkő vára, átjáró az őrtoronyba:
Képek Magyarországról
Boldogkő vára, átjáró az őrtoronyba:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
Képek Magyarországról
Tegnap este megint játszottam a géppel.
Te kis huncut.
Képek Magyarországról
nekem meg a vörösruhás (de mind szuper!)
valahogy több benne az érzékiség, mint a sokkal csupaszabb képekben
gordon314.fw.hu
Képek Magyarországról
Nekem a feketeingeságyonfekvősülőstávolbameredőshajbatúrós jön be! Nagyon jól eltalált tekintet és a fekete-fehét is állat!!!
szintén
Képek Magyarországról
Nekem a feketeingeságyonfekvősülőstávolbameredőshajbatúrós jön be! Nagyon jól eltalált tekintet és a fekete-fehét is állat!!!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11026
- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
Tegnap este megint játszottam a géppel.
A ruhás képek tetszenek, főleg a fehér inges. Meg a csaj is.
Képek Magyarországról
Még egy. Ezen talán jobban látszik, mit szeretnék elérni...
A foto feletti layerre, egy emlitett brushal megcsinlod a mintázatás, illetve egy ujabb layert kitoltesz egy hasonlo sárgás szinnel, aztán a blending optionsben mindketto layernél kiválasztod a megfelelot
Képek Magyarországról
....Azt hiszem hasonló, mint amit én akarok, olyan öreges, fakult koszos, és mintha a szépiára tennének fóliát...
Szóval ha valaki tudja a plug nevét PS-hez vagy egyéb ötlete van ne fogja vissza magát!
(az hogy ássam el a képet vagy 20 évre nem megoldás ezzel ne is keressetek!)
....
csak egy ötlet: scannelj be egy átlátszó fóliát, majd az lesz az egyik layer és a kép a másik
egymásra teszed őket, variálsz az átláthatósággal és remélhetőleg megkapod, amit keresel
gordon314.fw.hu
Képek Magyarországról
Még egy. Ezen talán jobban látszik, mit szeretnék elérni...
Képek Magyarországról
nem Haga macskás képére[/url] gondolsz?
Nem dehogy! A sima szépia szűrőt és társait ismerem és használom.
Valami ilyen hatást szeretnék elérni egy képpel, mint amit felraktam. Valaki feltett egy térről (talán Budapest volt?) egy képet és elszórakozott vele, milyen volt "régen". Azt hiszem hasonló, mint amit én akarok, olyan öreges, fakult koszos, és mintha a szépiára tennének fóliát...
Szóval ha valaki tudja a plug nevét PS-hez vagy egyéb ötlete van ne fogja vissza magát!
(az hogy ássam el a képet vagy 20 évre nem megoldás ezzel ne is keressetek!)
Képek Magyarországról
Így van.
mi van így?
LCO: Szépiát PS-ben a legegyszerűbben az image menu-->adjustments-->photo filterrel tudsz csinálni.
Foltos, maszatos ázott, stb effekteket meg különböző brushokkal tudsz kreálni. ezeket ingyenesen le lehet tölteni, és elég jok.
Képek Magyarországról
Így van.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Képek Magyarországról
Segítsetek már csöppet! Valaki csinált egy képet, de nem találom. Olyan régi dia hatású volt. Szépia+valami amitől foltos, maszatos, ázott lett a kép. Azt sem tudom mivel volt készítve az utómunka, talán PS? És abban hogy?
nem Haga macskás képére gondolsz?
Képek Magyarországról
Segítsetek már csöppet! Valaki csinált egy képet, de nem találom. Olyan régi dia hatású volt. Szépia+valami amitől foltos, maszatos, ázott lett a kép. Azt sem tudom mivel volt készítve az utómunka, talán PS? És abban hogy?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11026
- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
#2 Ezt felismerem. Ez egy tank
T-55 Ilyent hajtottam 1 évig, király verda!
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Képek Magyarországról
#3 Ez pedig barátnőm és én, egy Kraz előtt/rajta. Ez - ha esetleg nem tűnne fel - egy batár nagy állat. Csak viszonyításképp: én 201 cm magas vagyok... Úristen és a barátnőd, aki fél testhosszal magasabb Nálad is a képen?
A batár nagy állatot a Kraz-ra értettem, nem pedig a képen található emberi lényekre Amúgy barátnőm se mélynövésű (177cm), csak mellettem tűnik mindenki törpének.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Képek Magyarországról
#3 Ez pedig barátnőm és én, egy Kraz előtt/rajta. Ez - ha esetleg nem tűnne fel - egy batár nagy állat. Csak viszonyításképp: én 201 cm magas vagyok...
Úristen és a barátnőd, aki fél testhosszal magasabb Nálad is a képen?
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Képek Magyarországról
#3 Ez pedig barátnőm és én, egy Kraz előtt/rajta. Ez - ha esetleg nem tűnne fel - egy batár nagy állat. Csak viszonyításképp: én 201 cm magas vagyok...
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Képek Magyarországról
#2 Ezt felismerem. Ez egy tank
Amúgy ezek a kütyük működőképesek is. Pl. aznap is volt, illetve ma is, hogy d.e. 10 és 12 között ki lehet próbálni ezeket. Ennek is látsztik a lánctalpán, hogy mentek vele. Van egy nagyobb szabadtér, és akkor ott lehet rodeózni velük. Majd legközelebb úgy megyek le, hogy kipróbálhassak egyet
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Képek Magyarországról
Balatonon voltam a barátnőmnél, tegnap este meg elmentünk vacsorázni Zamárdiba a Mauro pizzériába. És akkor bukkantunk erre a szabadtéri military kiállításra. Egyikünk sem rajong az ilyen katonai cuccokért, de egyszer jó volt megnézni. Tankok, harckocsiszállítók, teherautók, stb. Belépő: 500/felnőtt, 250/gyerek.
#1 Ez épp egy tankszállító, ha jól sejtem.